ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Μακαρι αλλα... Τεσπα θα δουμε οταν βγει με το καλο... Στην β εισαι;
A κατηγορια
εσυ μεσα εισαι φιλε μου αλλα καλο θα ειναι να μην δίνουμε ελπίδες σε άτομα που δεν έχουν μόρια.. Γιατί μετά είναι χειρότερα.
Σου ειπα μιλαω παντα με την λογικη... Ειναι αλλο το 2010 να εχεις προσληψεις σε σωματα ασφαλειας μονο 500 ατομα και αλλο 5500 ο καθενας διαβαζει και κρινει... Άλλωστε Ειναι γνωστο οτι Πολλοί Θα δωσουν σε ολες τις Προκηρύξεις Αρα και οσοι ειναι επιλαχοντες να εχουν το νου τους μετα... Και στο κατω κατω Απευθύνομαι Σε ενηλικες... Αν καποιος πιστευει οτι γινονται θαυματα και ξαφνικα τα 1000 μορια γινονται 3000 συγνωμη αλλα καπου υπαρχει προβλημα...
Καταρχήν κάτσε να δούμε ποσά άτομα θα πάρει τελικά και μετά βλέπουμε .. Ολα τα σώματα έχουν αλλα ορια ηλικίας μην βλέπεις πόσοι απολύθηκαν μονο προσφατα.. Λιμενικό είναι λίγα άτομα και πυροσβεστική που θα πάρει όπως λένε αρκετούς εχει μεγαλο όριο ηλικίας με απολυτήρια γενικου λυκειου και ΤΕΛ είναι λιγο μπερδεμα η κατασταση..
Χμμ μια μικρη βοηθεια; Για να μαζεψω αλλα 200 μορια μεχρι να βγει η προκυρηξη εχετε καμια ιδεα; Εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων και για φορτηγο. Αυτο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι να συνεχισω να δινω για το TOEIC που σχεδον καθε βδομαδα εχει εξετασεις. Κατι αλλο αν γινετε και υπαρχει ειμαι ολος αυτια :)
Starseeds έγραψε: Χμμ μια μικρη βοηθεια; Για να μαζεψω αλλα 200 μορια μεχρι να βγει η προκυρηξη εχετε καμια ιδεα; Εχω διπλωμα μηχανης απεριοριστων κυβικων και για φορτηγο. Αυτο που μου ερχετε στο μυαλο ειναι να συνεχισω να δινω για το TOEIC που σχεδον καθε βδομαδα εχει εξετασεις. Κατι αλλο αν γινετε και υπαρχει ειμαι ολος αυτια :)
Και αυτό να κανεις.αν μπορέσεις να παρεις και το αντβανς θασαι καλα.200 μορια περνει..[;) ] [;) ]
Μακαρι ρε αλανι καλη επιτυχία να έχεις. και 1α συμβουλή μην το αφήσεις να δίνεις τα αγγλικά μέχρι να πάρεις το αντβανς ακόμα και να πάρεις το λοουερ συνέχισε να δίνεις για το άλλο.
Υγεια σε Ολους ειμαι ενας ακριτας πατερας και νεος στο forum καποια στιγμη θα χρειαστω τη βοηθεια σας. Τους φιλικους μου χαιρετισμους απο τον ακριτικο Εβρο.
Θελω να πιστευω πως τωρα με τους 280 λ/φ - αργοτερα με τους 181 υπαξ- θα φυγει ενα συμαντικο ποσοστο υψηλων απολυτηριων. Αν ακολουθησουν κ οι 750 πυροσβεστες, βλεπω ο στοχος μας να πραγματοποιειται! Δημητρης 25, σιμεων, δημητρης 82 και ολοι οσοι γουσταρουν αστυνομια. Κουραγιο ρε αλανια! Ευχομαι αυτη να ειναι η χρονια μας!
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε:Θελω να πιστευω πως τωρα με τους 280 λ/φ - αργοτερα με τους 181 υπαξ- θα φυγει ενα συμαντικο ποσοστο υψηλων απολυτηριων. Αν ακολουθησουν κ οι 750 πυροσβεστες, βλεπω ο στοχος μας να πραγματοποιειται! Δημητρης 25, σιμεων, δημητρης 82 και ολοι οσοι γουσταρουν αστυνομια. Κουραγιο ρε αλανια! Ευχομαι αυτη να ειναι η χρονια μας!
Αυτό λέω κι εγώ. Μακάρι να βγεί τελευταία η προκύρηξη της αστυνομίας.