Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Οτι να ναι! Βαλε και εμενα με 500000 μορια... Αν και δεν ξερω αν θα μπω σιγουρα...
ΕΛΛΑΣ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
greek αυτος εδω νομιζω μας δουλευει... Μαλλον δεν ειναι αυτος που λεει, πρεπει να τον ψαξουμε!asimike σου λεει κατι; Λαμογιο πρεπει να ειναι.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Νίκο σε έβαλα ελπίζω να μην μπεις με άλλο όνομα ε

-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
o greek army σε παρακολουθει πλεον! Μπηκες στην λιστα του... 

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
μπααα δεν μου μιλαει! Αχαχαχαδημητρης25 έγραψε:greek αυτος εδω νομιζω μας δουλευει... Μαλλον δεν ειναι αυτος που λεει, πρεπει να τον ψαξουμε!asimike σου λεει κατι; Λαμογιο πρεπει να ειναι.

ΕΛΛΑΣ
- Starseeds
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
Εγω παιδια με 2427 μορια στην Β' κατηγορια να το ξεχασω λετε για φετος;
Αν βγει και η προκυρηξη για πυροσβεστες πριν τους ειδικους φρουρους εχεις πιθανοτητες για επιλαχων... Γιατι θα πεσουν οι βασεις νομιζω
DEA DIMITRIS έγραψε:Αν βγει και η προκυρηξη για πυροσβεστες πριν τους ειδικους φρουρους εχεις πιθανοτητες για επιλαχων... Γιατι θα πεσουν οι βασεις νομιζω
Αν οντως Ισχύει Αυτο που μολις διαβασα οτι θα παρει 4.000! Πυροσβεστες 5ετους... Ειναι το μονο σιγουρο φιλε μ!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Με 2427 στην Β΄ δύσκολα φιλαράκι..αν μπορέσεις να μαζέψεις ακόμη 200 τουλάχιστον κάτι θα γίνει.Starseeds έγραψε: Εγω παιδια με 2427 μορια στην Β' κατηγορια να το ξεχασω λετε για φετος;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν θα επηρεαστεί καθόλου η βάση των φρουρών κι ας πάρει και 10.000 πυροσβέστες .δεν βλέπεις τι γίνετε έξω όλοι περιμένουν αυτές της προκηρύξεις.DEA DIMITRIS έγραψε: Αν βγει και η προκυρηξη για πυροσβεστες πριν τους ειδικους φρουρους εχεις πιθανοτητες για επιλαχων... Γιατι θα πεσουν οι βασεις νομιζω
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Δεν θα επηρεαστεί καθόλου η βάση των φρουρών κι ας πάρει και 10.000 πυροσβέστες .δεν βλέπεις τι γίνετε έξω όλοι περιμένουν αυτές της προκηρύξεις.DEA DIMITRIS έγραψε: Αν βγει και η προκυρηξη για πυροσβεστες πριν τους ειδικους φρουρους εχεις πιθανοτητες για επιλαχων... Γιατι θα πεσουν οι βασεις νομιζω
Εδω θα ειμαστε μητσο να δουμε κ τα αποτελεσματα και να τα σχολιασουμε... Τα ατομα ειναι πολλα και καλως η κακως τα μορια δεν ειναι Στραγάλια Για να μαζευονται ετσι ευκολα... Διαφορά θα υπαρξει συμφωνα με την λογικη, τωρα αν ξαφνικα εμφανιστουν 4000 αριστουχοι που προλαβαν και να απολυθουν μεσα σε ενα χρονο απο την περσινη προκηρηξη των ΕΦ... Ε ενταχει τοτε δεν μπορω να πω κατι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σιγουρα θα δουμε φιλε μου... Αλλα βλεπεις Τι γίνετε έξω .. Δεν ξέρω τι μόρια έχεις αλλά αν μπορέσεις αλλά 200 θα ήταν πολύ καλά .. Να πέσει η βάση δεν το βλέπω.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ.82 έγραψε:Σιγουρα θα δουμε φιλε μου... Αλλα βλεπεις Τι γίνετε έξω .. Δεν ξέρω τι μόρια έχεις αλλά αν μπορέσεις αλλά 200 θα ήταν πολύ καλά .. Να πέσει η βάση δεν το βλέπω.
Μητσο 2580 εχω φιλε μου δεν εχω προβλημα να το πω, δεν μιλουσα τοση ωρα για τον εαυτο... Απλα ειμαι αρκετα αισιοδοξος παντα με βαση την λογικη για οσα παιδια θελουν να μπουν με χαμηλοτερα μορια απο τα δικα μ και το ευχομαι ολοψυχα να μπουν οσοι το αξιζουν κ το γουσταρουν
-
- Αντισυνταγματάρχης
Μακαρι αλλα... Τεσπα θα δουμε οταν βγει με το καλο... Στην β εισαι;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Ααα ξεχασα το 200 μορια δεν ελεγα για εσενα λαθος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες