Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
2250 καπου εκει 10 πανω 10 κατω...
Λετε να ανεβει η βαση στην α; Η θα παραμεινει η ιδια με το 2010
Μπα φίλε Εγω λέω 2220 - 2300 να είναι
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 25
Με αυτά που έγιναν κ γίνονται φέτος ρε παίδες μεχρι και εγώ που θέλω χρόνια να μπω το σκέφτομαι! Αλλα θα τα κάνω εννοείτε! Γιαυτό οι βάσεις δεν θα ανέβουν πιστεύω
Λες να παραμεινουν στα ιδια πλαισια τα μορια
Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους οσους ενδιαφερονται. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να μου πει με 15.2 απολυτηριο λυκειου, πολυτεκνος, διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου, λοουερ αγγλικων και ε σι ντι ελ ποσα μορια εχω; Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
λοκασταρ έγραψε:Καλησπερα και καλη επιτυχια σε ολους οσους ενδιαφερονται. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος μπορει να μου πει με 15.2 απολυτηριο λυκειου, πολυτεκνος, διπλωμα μηχανης και αυτοκινητου, λοουερ αγγλικων και ε σι ντι ελ ποσα μορια εχω; Ευχαριστω
Υπολογισμός μορίων
Θελω να μαθω καποια πραγματα τα απολυτηρια επαλ που ανοικουν στην α η στην β κατηγορια Δευτερον εχω απολυτηριο επαλ 18,3 και πτυχιο 19,8 ενα απο τα δυα υπαγεται σε καποια κατηγορια εχω διπλωμα μηχανακι 125 και για μοτοποδηλατο δηλαδη 50αρι β κατηγορια και γ τι μορια ποιανουν και ειμαι μελοςπολυτεκνης οικογενιας ποσα Μορια εχω και αν εχω πιθανοτιτες
Στρατο έχεις τελειωσει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
μπορεις να τα κανεις σε 1α απο τις 2 κατηγοριες: Λοιπον στην Α΄ κατηγορια εχεις 2630 και στν Β΄ κατηγορια 2780. Αν καταλαβα καλα εχεις και Γ κατηγοριας φορτηγο αν ειναι ετσι εχεις αυτα τα μορια... Τωρα διαλεγεις εσυ...ΕΦ έγραψε: Θελω να μαθω καποια πραγματα τα απολυτηρια επαλ που ανοικουν στην α η στην β κατηγορια Δευτερον εχω απολυτηριο επαλ 18,3 και πτυχιο 19,8 ενα απο τα δυα υπαγεται σε καποια κατηγορια εχω διπλωμα μηχανακι 125 και για μοτοποδηλατο δηλαδη 50αρι β κατηγορια και γ τι μορια ποιανουν και ειμαι μελοςπολυτεκνης οικογενιας ποσα Μορια εχω και αν εχω πιθανοτιτες
Ευχαριστο πολυ φιλε μου απλα ειχα μπερδευτη πολυ για το πως βγαινουν τα μορια εχω και φορτηγο γ και στρατο τελειωσα στην αεροπορια γιατι σε συζητησεις που γινονται αλλος λεει ετσι αλλος αλλιος μαλλον θα δωσω απο τη Α κατηγορια ποιο πολλα ατομα στην β αναιβενουν πολυ τα μορια και το φοβαμαι
Ρε συ Δημήτρη πως μπορει να παει α κατηγορια αφου εχει τελειωσει επαλ και οχι γενικο λυκειο;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Απο περσυ το επαλ μπηκε στην α κατηγορια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες