Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 425

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Λες ρε φίλε εγω πιστεω οτι η διαφορα Μεταξυ του 940 και του 670 που είμαι εγω περίπου βάση του 2010 (εσυ είσαι πιο πάνω απο μένα) είναι μέγαλη, όποτε και εγω έτσι το βλέπω ότι ήμαστε ψιλο-σίγουροι
athis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από athis »

Εγω εχω 2340 και αγχωνομαι τρελα
για να δουμε
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Το ξέρω φιλε πιο πάνω απο μενα που έχω 2320 α
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Πάντως αν βγει την ίδια περίοδο με της πυροσβεστικής και του λιμένικου θα πέσου οι βάσεις πιστευω

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση φίλε μου δυστυχώς. Είχα δώσει παράλληλα κάποτε σε παράλληλους διαγωνισμούς και οι βάσεις παρέμειναν ακλόνητες.

Ίσα ίσα που οι υποψήφιοι σε περίπτωση που περάσουν σε όλα τα σώματα έχουν και δικαίωμα επιλογής. Εικόνα

ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Οπότε οι βάσεις που πιστευεις να κυμανθούν;
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Εμενα παντως με τρομαζει λιγο η μοριοδοτηση στην προεδρικη φρουρα. Δεν αγχωνομαι ακομα ομως.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Εσύ ηλεκτρολιτσαπόσα είπαμε ότι έχεις;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Με γράφετε κανονικά στα παπάρια σας έτσι; Σας είπε κανείς ότι έχω την όρεξη να βλέπω κάθε μέρα πόσα μόρια έχετε; Υπάρχουνε και τα προσωπικά μηνύματα

Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Οταν βγει η προκηρυξη θα στειλουμε τα μορια μας στον greek army να κανει μια λιστα οπως περυσι (οχι οτι θα γινει τπτ απλα για να σας φυγει η ***** περιεργεια). Ως τοτε ΜΗΝ spammαρετε ρε σεις! Υπαρχουν κ τα pm...

greek army σε προτρεπω να σβηνεις τα μυνηματα τυπου: Εχω 300000 μορια, εχω ελπιδες; Και... Εσυ ποσα ειπαμε οτι εχεις;

Σιμεων, τα μορια μ θελω να τα πω μετα τις 23 του μηνα.

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λοιπόν θα φτιάξω πίνακα ώστε να υπάρχουνε κάπου τα μόρια συγκεντρωμένα και όποιος θέλει να μπαίνει και να τα βλέπει

Στέλνετε σε προσωπικό μήνυμα μόρια και κατηγορία

Από ανώνυμα μέλη θα βάλω μόνο όσους Γράφουνε καιρό
νικος

Δημοσίευση από νικος »

Ρε παιδια ξερετε κατι; Ειστε σιγουροι οτι θα παρει 960 στην α; Αν δεν ειστε σιγουροι μη γραφετε οτι σας κατεβει. Αλλο τι εγκρινετε απο το υπουργειο κ αλλο ποσες θεσεις εγκρινει το λογιστηριο του κρατους. Εδω λενε παλι θα κοψουν 200 000 δημοσιους θα παρει παραπανω στα σωματα ασφαλειας; Δεν στεκει. Μαλλον η λογικη λεει παλι 500 θεσεις. Περσι ειχαν εγκριθει απο το υπουργειο 1500 και το λογιστιριο ειπε δεν εχουμε να τους πληροσουμε και αποφασισαν για 500. Γιατι το ξεχναμε αυτο; Δεν μπορω να σας καταλαβω ορισμενους απο που πιγαζει τοσηαισοδοξια για 1200 ατομα. Τι να πω. Να γραφετε μονο οταν ειστε σιγουροι 100%. Οσο για τις βασεις αν παραμεινουν οι θεσεις ιδιες θα μεινουν και τα μορια ιδια σχεδον δηλ.2450 για α που γνωριζω αν παρουν παραπανω θα μειωθει η βαση κατα 200 μορια περιπου. Αυτο λεει η λογικη. Γιατι οι αιτησεις θα ναι ΄περιπου ιδιες με περσι δηλ. Γυρω στις 15000
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Γιατι νικο την εχει υπογραψει ο υπουργος οικονομιας κ ο αντιπροεδρος της κυβερνησης! Δεν χρειαζεται να εισαι αισιοδοξος για να δεις πως οντως ετσι ειναι τα πραγματα. Δες στις προηγουμενες σελιδες, μπες λιγο στο σεφεα κ θα καταλαβεις.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Γκρικ το ξέρω ότι μπορεί να είναι άκυρο αυτό που ρωτάω αλλά απάντα ρε μαν λίγο γιατί παίζει να κάνω λαλακία. Για να ισχύσει το επαγγελματικό πρέπει να είναι γ φορτηγού ή δ μεταφοράς προσωπικού;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Λακεδαίμων έγραψε:Γκρικ το ξέρω ότι μπορεί να είναι άκυρο αυτό που ρωτάω αλλά απάντα ρε μαν λίγο γιατί παίζει να κάνω λαλακία. Για να ισχύσει το επαγγελματικό πρέπει να είναι γ φορτηγού ή δ μεταφοράς προσωπικού;

Tα πάντα έχουμε στο φόρουμ Εικόνα
ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε. Α. έγραψε:
Σωτηρης έγραψε:Παιδια sos πηγα σημερα σε αλλες δυο σχολες οδηγων για να ρωτησω για το επαγγελματικο διπλωμα και μου ειπανε οτι για να παρω τα μορια πρεπει να δωσω το ΠΕΙ (πιστοποιηση επαγγελματικης ιδιοτητας) θερμη παρακληση αν μπορει καποιο παιδι που το εχει παρει να με διαβεβαιωσει αν περνω τα μορια χωρις να μπω σε αυτη την διαδικασια και να δωσω εξετασεις για το ΠΕΙ.(μαλιστα σε 3 σχολες που πηγα μου ειπανε οτι ειναι προφορικες αυτες οι εξετασεις και θελω να τις αποφυγω)
Φίλε Σωτήρη πιστεύω ότι κάνεις ένα βασικό λάθος. Εάν εσύ πηγαίνεις στις Σχολές Οδηγών και ρωτάς γιά Επαγγελματικό Δίπλωμα [το οποίο δεν προβλέπεται και δεν απαιτήται από την συγκεκριμένη Προκήρυξη ] τότε καλά κάνουν και ζητούν παραπάνω χρήματα. Γιά να καταλάβεις εκτός από το Β Επαγγελματικό απαιτήται και ΠΕΙ γιά την οδήγηση ΤΑΞΙ. Η προκήρυξη γιά τα διπλώματα αυτοκινήτων ορίζει καθαρά ότι στο Β κατηγορίας [που συνήθως Έχουμε Ερασιτεχνικό] παίρνουμε 100 μόρια, και γιά το δίπλωμα Γ, ΄ Δ, ΄ η Ε΄κατηγορίας παίρνουμε 200 μόρια.

Λακεδαίμων

Δημοσίευση από Λακεδαίμων »

Ευχαριστώ φίλε... Και εγώ σαν τον παραπάνω πήγα να την πατήσω...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες