Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ενα link παρακαλω... Εχω παγωσει... Εκει που ακουγαμε για 500 και 250 τωρα μου λετε 1200; Εχω παγωσει...
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
310LELE έγραψε:Ενα link παρακαλω... Εχω παγωσει... Εκει που ακουγαμε για 500 και 250 τωρα μου λετε 1200; Εχω παγωσει...
Εδώ
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Χαλαρωσε ρε μαν! Ανοιξε καμια σαμπανια το βραδυ, μια χαρα εισαι!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
310LELE δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.
Με 2800 μόρια στην Β' η ομάδα Δ σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.
Με 2800 μόρια στην Β' η ομάδα Δ σε περιμένει με ανοιχτές αγκάλες.
Με 1200 θεσεις νομιζω ολοι οσοι παρακολουθουμε τα νεα απο αυτο το φορουμ μεσα θα ειμαστε! Εγω παιδια πλεον για να ειμαι ειλικρηνης με τοσες θεσεις δεν εχω το παραμικρο αγχος. Μονο αν μπορει να με διαφωτησει καποιος ποτε θα γινει η εισαγωγη στις σχολες; Αρχες του 12 η πριν το τελος του 11?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Σωτηρης έγραψε:Μονο αν μπορει να με διαφωτησει καποιος ποτε θα γινει η εισαγωγη στις σχολες; Αρχες του 12 η πριν το τελος του 11;
Κάτσε να βγει δεν υπάρχει λόγος να προτρέχεις...
Χαχαχαχα καλα λες εσυ αλλα μετα τα ευχαριστα εχουν παρει τα μυαλα μου αερα... Καταλαβαινεις Army!
Λογικα μεχρι της 31/12/11 απο οτι ειπαν θα εχουν γινει οι προσληψεις... Απο οτι ελεγε το ΣΕΦΕΑΑ!

Δεν αρκεί απλώς να έχεις τα μόρια, πρέπει μετά να περάσεις και τα ιατρικά
Μην ξεχνάτε ότι κόπηκαν πολλοί Περσι στα ιατρικα
Μην ξεχνάτε ότι κόπηκαν πολλοί Περσι στα ιατρικα
Λέτε να επηρεάσει πόλυ τα μόρια της προεδρικης φρουρας;
2760 αδερφε αλλα φοβαμε πολυ για το τατουαζ. Ειναι στο μπρατσο αλλα δεβ φενετε απο καμια στολη. Θα δουμε...ΣΙΜΕΩΝ έγραψε: Ειναι αληθεια Αδερφε, τωρα απλως περιμενουμε να βγει. Πόσα μόρια έχεις;
Με το τατουαζ Κωστα χωρις να θελω να σε αγχωσω δυστηχως θα εχεις προβλημα. Γιατι δεν το αφαιρεις ρε φιλε; Γιωργο καλα λες κοπηκαν αρκετα ατομα αλλα οι περισσοτεροι ηταν απο τατουαζ και Δ. Μ. Σ. Οποιος ειναι οκ σε αυτα+το να μην εχει πολη μυοπια δεν νομιζω οτι εχει να φοβηθει κατι.
Στην προκηρυξη του 2010 υπηρχαν και καποιοι που έδιναν και σωστες πληροφορίες, φέτος κανεις... Τι έγινε όλοι απο αυτους μπήκαν ή δεν ασχολουντε άλλο; Πάντως αν βγει την ίδια περίοδο με της πυροσβεστικής και του λιμένικου θα πέσου οι βάσεις πιστευω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες