Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Να ρωτησω κατι αν και δεν εχω ξενες γλωσσες μονο και μονο απο περιεργια. Αν ας πουμε καποιος εχει αριστη γνωση σε μια γλωσσα και κατεχει ας πουμε π. Χ. Πολυ καλη γνωση σε ακομα 2 γλωσσες δλδ θα παρει 300 απο την πρωτη που θα εχει αριστη γνωση και για τις αλλες 2 απο 100 ασχετα αν ειναι πολυ καλη γνωση?
300 απο την πρωτη κ απο 100 στις αλλες δυο.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
Και 4 ξένες γλώσσες να ξέρεις, οι 2 μοριοδούνται άρα από τις γλώσσες τα περισσότερα μόρια που μπορείς να μαζέψεις είναι τα 400
εισαι σιγουρος; Το λεει στην προκηρυξη; Δεν το διαβασα πουθενα, μπορει να μην το προσεξα. Επισης λεει πουθενα οτι αν ξερεις 2 γλωσσες, π. Χ.1 αριστα και τη 2η πολυ καλα, στη 2η παιρνεις 100 και μοριοδοτειται σαν καλη; Ουτε αυτο το διαβασα.Greek_Army έγραψε:Και 4 ξένες γλώσσες να ξέρεις, οι 2 μοριοδούνται άρα από τις γλώσσες τα περισσότερα μόρια που μπορείς να μαζέψεις είναι τα 400

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
petros έγραψε:εισαι σιγουρος; Το λεει στην προκηρυξη; Δεν το διαβασα πουθενα, μπορει να μην το προσεξα. Επισης λεει πουθενα οτι αν ξερεις 2 γλωσσες, π. Χ.1 αριστα και τη 2η πολυ καλα, στη 2η παιρνεις 100 και μοριοδοτειται σαν καλη; Ουτε αυτο το διαβασα.Greek_Army έγραψε:Και 4 ξένες γλώσσες να ξέρεις, οι 2 μοριοδούνται άρα από τις γλώσσες τα περισσότερα μόρια που μπορείς να μαζέψεις είναι τα 400
Ναι φίλε το λέει εδώ , άρα το γράφει και μέσα στην προκήρυξη μάλλον δεν το πρόσεξες
BΑΣΙΛΗΣ έγραψε:Ασε φιλε μου το εχω ψαξει, καταρχας εχω ρωτισει στο αρχειγειο της αστυνομιας και στον ασεπ και μου λενε απο την στιγμη που ειναι αναγνωρισμενο απο το ελληνικο κρατος το ιεκ και εχει ποιστοποιηση αναγνωριζετε αυτωματος απο τον ασεπ, ολοι οι σπουδαστες ιδιωτικων ιεκ και δημοσιων εξεταζωνται στα ιδια ακριβως θεματα και δινουν ποιστοποιηση στο υπουργειο παιδειας απο καθηγητες του δημοσιου και παιρνουνε ακριβως το ιδιο χαρτι! Τελος!
Ελπίζω μόνο να μην έδωσες τόσα λεφτά για να πάρεις τα μόρια του ιεκ στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών γιατί σου λέω πολύ απλά ότι δεν θα στο μοριοδοτήσουνε, δεν ξερω με ποιον μίλησες από το αρχηγείο και δεν ξέρω γιατί αναφέρεις τον ΑΣΕΠ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Αυτά θα του τα είπαν από το ι. Ιεκ που πηγε.ότι είναι το ιδιο με το δημόσιο κτλ.. Αστον θα το καταλαβει όταν κανει τα χαρτια του.
Army ειπες τα περισσοτερα που μπορεις να μαζεψεις απο ξενες γλωσσες ειναι 400 και περνεις μορια για 2 ξενες γλωσσες ακομα κ αν εχεις και τις 4. Δλδ για να παρεις τα 400 πρεπει να εχεις, η αριστη γνωση για την μια γλωσσα και καλη για την αλλη η πολυ καλη γνωση και για τις 2! Σωστα; Ουτε καν μου περναγε απο το μυαλο κατι τετοιο, εγω νομιζα οτι μπορεις να παρεις μορια για ολες τις γλωσσες που γνωριζεις αναλογως με το επιπεδο πτυχιου που εχεις.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Σωτηρης έγραψε:Army ειπες τα περισσοτερα που μπορεις να μαζεψεις απο ξενες γλωσσες ειναι 400 και περνεις μορια για 2 ξενες γλωσσες ακομα κ αν εχεις και τις 4. Δλδ για να παρεις τα 400 πρεπει να εχεις, η αριστη γνωση για την μια γλωσσα και καλη για την αλλη η πολυ καλη γνωση και για τις 2! Σωστα; Ουτε καν μου περναγε απο το μυαλο κατι τετοιο, εγω νομιζα οτι μπορεις να παρεις μορια για ολες τις γλωσσες που γνωριζεις αναλογως με το επιπεδο πτυχιου που εχεις.
οχι. Παει η πρωτη γλωσσα απο 100 εως 300 και η δευτερη γλωσσα ο. Τι επιπεδο κ να ειναι 100. Και ενδεικτικα εχουμε και λεμε:
ίί. Τρεις (3) μονάδες στον έχοντα άριστη γνώση, δύο (2) μονάδες στον έχοντα πολύ
καλή γνώση και μία (1) μονάδα στον έχοντα καλή γνώση της αγγλικής ή γαλλικής ή
γερμανικής ή ιταλικής γλώσσας, όπως η γνώση αποδεικνύεται κατά τα οριζόμενα στις
παραγράφους 2 και 3 του άρθρου 28 του Π. Δ.50/2001 (Φ. Ε. Κ. Α΄-39), όπως έχει
τροποποιηθεί και ισχύει.
αλλα!
ίίί. Μία (1) μονάδα στον υποψήφιο που έχει τουλάχιστον καλή γνώση δεύτερης
ξένης γλώσσας
πραγμα π σημαινει αυτο π σου ειπα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
electro τωρα τι λες; Ειμαστε μεσα;
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
αδερφε 23 του μηνα θα δωσω BULATS. Αν βγαλω 75-89 θεωρω πως βγαζω καλη θεση επιλαχων με 2220. Αν βγαλω 90-100 ειμαι περπατητος μεσα! Για σενα δεν το συζητω καν!δημητρης25 έγραψε:electro τωρα τι λες; Ειμαστε μεσα;

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Μακαρι να το παρεις ρε αδελφε! Ηρθε η σειρα μας.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Αντε παιδια να ερθει η σειρα σας με το καλο! Και σε 2 χρονακια και σε εμας τους μικροτερους
Προτιμώ να πεθάνω για την Πατρίδα μου παρά να ζήσω για να την υποδουλώσω
Λογικα πόσο λέτε να έιναι η βάση;
Φίλε το BULATS πιο είναι ;toiec δεν χειάζετε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Antonis και 6 επισκέπτες