Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Ρε μην σαν πιάνει πανικός είπαμε τίποτα δεν είναι σίγουρο και δεν ξέρει κανείς ακόμα, λιγο υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.
-
- Αντισυνταγματάρχης
παρα πολυ καλα εισαι.Kwstas έγραψε: Με 2780 στην ά κατηγορια για φετος;
Μας δουλευεις ρε φιλε με 2780; Πλακα κανεις;
Σημερα πηρα τηλ και μου ειπαν πως ακομα δεν έχει αποφασιστει κάτι. Είδωμεν
Οτι θα ανεβουν θα ανεβουν οι βασεις αλλα μη μας λεει ο αλλος με 3590 και μπορει να μεινει εξω, ημαρτον δλδ οπως και ο Κωστας με 2780 οτι μπορει να μη μπει. Εγω εχω 2610 στην Α και παλι δεν εχω τοσες πολλες ανασφαλειες οπως εσεις!
Kwstas έγραψε:Με 2780 στην ά κατηγορια για φετος;
Σίγουρα μέσα! Ανέμενε την προκύρηξη αδερφέ

-
- Αντισυνταγματάρχης
Σωτο εβγαλες και το γ΄ κατηγορίας, καλά έκανες φίλε μου τώρα θα είσαι ακόμα πιο άνετος.Σωτηρης έγραψε: Οτι θα ανεβουν θα ανεβουν οι βασεις αλλα μη μας λεει ο αλλος με 3590 και μπορει να μεινει εξω, ημαρτον δλδ οπως και ο Κωστας με 2780 οτι μπορει να μη μπει. Εγω εχω 2610 στην Α και παλι δεν εχω τοσες πολλες ανασφαλειες οπως εσεις!
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Εγω εχω 2710 στην β η θα ειμαι οριακα μεσα η οριακα εξω! Δεν τα καταφερα με το advance. Η αποψη μου ειναι οτι ο μεσιε με τα 3590 ηταν παπατζα νιτζα στα νιατα του.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Και γω μαζι σου αδερφε... Εγω μαζευα τα ιδια με τον τσακ νορις, αλλα το εμαθε και μου τα σκοτωσε και τωρα εχω μονο 2580 στην α. Μακαρι να βγαλει εστω μια 500, που, αφου πηραμε το δανειο και φουσκωνει και το σεναριο εκλογων, το θεωρω πολυ πιθανο...
Ναι Μιτσο πηρα και το Γ, οπωσδηποτε μεγαλυτερη ανεση τωρα αλλα παντα με επιφυλαξη...
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ουτε σαπιλα, ουτε παρακμη. Γκινια λεγεται. Δε φταιει το κρατος που δεν εχουμε μπει ακομα. Αφου ξαφνικα μας ηρθε μετα την εκρηξη της ανεργια να μπουμε ολοι αστυνομια, καλα να παθουμε. Ξαφνικα την αγαπησαμε ολοι, μαζι και γω. Που ομολογω αν δεν ηταν το μελλον αβεβαιο δεν θα προτιμουσα να δουλεψω ως αστυνομικος παροτι την αγαπω την αστυνομια, αλλα εινια ενα επικινδυνο επαγγελμα. Ε λοιπον αφου τωρα μου ρθε ενω μπορουσα να κανω τα χαρτια μου και το 8 και το 9, καλα να παθω και γω και ολοι. Εκτος απο σενα πχ ησουν φανταρος τωρα γενικα τα ειπα αυτα κολητε. Δοθεισης της ευκαιριας
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Ναι, ξερω τι λες. Πες το και γκινια. Ισως ειναι περισσοτερο γκινια γιατι παντα "ερχομαι 1 χρονο μετα"... Ειχα προσπαθησει για αστυφυλακων το 7 και το 8... @@ αγαπω αστυνομια απο το 06 και ειλικρινα σου μιλαω και κριση να μην υπηρχε παλι αστυνομικος θα ηθελα να γινω. Η υπερτατη μ... Κια π εκανα ειναι που δεν πηγα δοκιμος. Υπηρχε λογος ομως... Τοτε! Η αληθεια αλλωστε ειναι οτι ποτε δεν σκεφτηκα τους ειδ φρουρους οποτε ποτε δεν ασχοληθηκα να δω τι παιζει με μορια κλπ. ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να μην κρατησω πισινη. Παντα κοιτουσα για αστυφυλακων. Τεσπα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Ας μην κοιταμε πίσω τωρα, το παρόν μας νοιαζει. Ακόμα δεν ξέρουν πότε και πόσους θα πάρουν. Πήρα τηλ και ρώτησα και μου είπαν απο καθόλου άτομα έως 1000 που ζήτησαν, όλα είναι ρευστά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες