Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Οντως δημητρη έχεις δικιο με 250 δεν γίνετε. Ποτε σου είπε υποψηφιε ότι θα ανακοινώσουν τους αστυφύλακες ;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Μια μικρη ανοδος λογικα θα υπαρχει gunner. Ρε παιδια δλδ αν με το καλο βγει (που εγω προσωπικα δεν το πιστευω ετσι οπως εχει η κατασταση) υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να αφορα μικροτερο αριθμο των 500; Θελω να πω με λιγα λογια ΑΝ με το καλο βγει ο ελαχιστος αριθμος ποιος μπορει να ειναι;
ταβανι 500 και το πιο χαμηλο 250 ατομα εκει θα παιξει. Μαζευτε μορια γιατι θα ανεβουν πολυ οι βασεις λογω των λιγων ατομων που θα παρουν. Εγω μαζευω 35,9 μορια ειμαι στην δευτερη κατηγορια επειδη ειμαι απο τ. Ε. Ε και παλι με βλεπω χλωμο...
Mαζεύεις 3590 ; Είσαι σίγουρος; Πολλά μου φαίνονται
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 6
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε:Σωτηρης έγραψε:Μια μικρη ανοδος λογικα θα υπαρχει gunner. Ρε παιδια δλδ αν με το καλο βγει (που εγω προσωπικα δεν το πιστευω ετσι οπως εχει η κατασταση) υπαρχει περιπτωση η προκηρυξη να αφορα μικροτερο αριθμο των 500; Θελω να πω με λιγα λογια ΑΝ με το καλο βγει ο ελαχιστος αριθμος ποιος μπορει να ειναι;
ταβανι 500 και το πιο χαμηλο 250 ατομα εκει θα παιξει. Μαζευτε μορια γιατι θα ανεβουν πολυ οι βασεις λογω των λιγων ατομων που θα παρουν. Εγω μαζευω 35,9 μορια ειμαι στην δευτερη κατηγορια επειδη ειμαι απο τ. Ε. Ε και παλι με βλεπω χλωμο...
Greek_Army έγραψε:
Mαζεύεις 3590 ; Είσαι σίγουρος; Πολλά μου φαίνονται
18,9 απολυτηριο ειδικες δυναμεις (5) εφεδρος αξιωματικος (5) γ'κατηγοριας διπλωμα και ανεξαρτητου για μηχανη=5 Και πριν ενα χρονο πηρα προφισιενσι (2) ποσο κανουν αυτα; Η σχολη θα ανοιξει και για 250 ατομα γιατι πολυ απλα δοκιμοι αστυφυλακες και δοκιμοι ειδικοι φρουροι θα φοιτουν μαζι λογω μικρου αριθμου. Αυτο ειχε γινει και στην προκυρηξη του 2003 οταν ημουν ειδικες δυναμεις. Αλλα επειδη ενας φιλος ειπε οτι λεω παπατζες και οτι μου καπνισει, σας απαλαζω απο τις πληροφοριες μου.
-
- Στρατηγός
Έχεις 3590 μόρια και λες ότι δύσκολα θα μπεις; Θα αρχίσουνε να σε βρίζουνε όλοι εδώ μέσα και μετά θα Ρωτάς γιατί το κάνουνε, όσο για τις παπάτζες αν τα ακούς από ανώνυμα μέλη μην δίνεις και ιδιαίτερη σημασία βλέπεις εδώ μέσα σεβόμαστε τις απόψεις σου και σε ευχαριστούμε κιόλας που τις γράφεις
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Greek_Army έγραψε:Έχεις 3590 μόρια και λες ότι δύσκολα θα μπεις; Θα αρχίσουνε να σε βρίζουνε όλοι εδώ μέσα και μετά θα Ρωτάς γιατί το κάνουνε
σου θυμιζω οτι ειμαι στην β κατηγορια και αν παρει 250 στην β κατηγορια αντιστοιχουν 50 ατομα... Για κανε υπολογισμο και πεσμου αν ειμαι χλωμος η οχι, ανατρεξε λοιπον στα περσινα αποτελεσματα ως το νουμερο 50 και μετα πεσμου. Ξερω πολυ καλα τι λεω αδερφε. Οσα λεω ειναι στο ακεραιο.
-
- Στρατηγός
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
YPOPSIFIOS EPI 5ETIA έγραψε:Greek_Army έγραψε:Έχεις 3590 μόρια και λες ότι δύσκολα θα μπεις; Θα αρχίσουνε να σε βρίζουνε όλοι εδώ μέσα και μετά θα Ρωτάς γιατί το κάνουνε
σου θυμιζω οτι ειμαι στην β κατηγορια και αν παρει 250 στην β κατηγορια αντιστοιχουν 50 ατομα... Για κανε υπολογισμο και πεσμου αν ειμαι χλωμος η οχι, ανατρεξε λοιπον στα περσινα αποτελεσματα ως το νουμερο 50 και μετα πεσμου. Ξερω πολυ καλα τι λεω αδερφε. Οσα λεω ειναι στο ακεραιο.
και να σου πω και κατι τελευταιο και θελω σε παρακαλω να το διαδωσεις εδω μεσα γιατι εγω δεν προκειται να σας πληροφορησω ξανα, σου λεω ενα ονοματεπωνυμο περσυνου υποψηφιου ανδρεας αραβαντινος κατηγορια α (η α κατηγορια περυσι επαιρνε 400 ατομα και η β 100) αυτος ο υποψηφιος λοιπον βγηκε σειρα 500 στην α κατηγορια, δηλαδη απετυχε με λιγα λογια, σε πληροφορω εγω που λεω τις παπατζες οπως ειπε ενας εξυπνος, οτι ο ανδρεας αραβαντινος υπηρετει αυτη τη στιγμη που μιλαμε στο α. Τ κερατσινιου, τσεκαρετο με ενα απλο τηλεφωνο και μετα διαδωσετο σε παρακαλω.
γραψε ποσοι ειναι οι υποψηφιοι στην β κατηγορια περυσι και κοιτα ποσοι θα ειναι φετος...
-
- Στρατηγός
Φίλε μου οι 400 πρώτοι είναι επιτυχόντες, φυσικά καλούνε και ένα μικρό ποσοστών επιλαχόντων (το λέει μέσα η προκήρυξη) υπάρχει θέμα με τους επιλαχόντες του 2010 στο φόρουμ οπότε ο γνωστός σου μπήκε κανονικά αφού πολλοί επιτυχόντες κοπήκανε στις υγειονομικές εξετάσεις. Γνώμη μου ότι με αυτά τα μόρια και προκήρυξη για 250 μόρια να βγει δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα τα μορια σου είναι πάρα πολλά.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Greek_Army έγραψε:Φίλε μου οι 400 πρώτοι είναι επιτυχόντες, φυσικά καλούνε και ένα μικρό ποσοστών επιλαχόντων (το λέει μέσα η προκήρυξη) υπάρχει θέμα με τους επιλαχόντες του 2010 στο φόρουμ οπότε ο γνωστός σου μπήκε κανονικά αφού πολλοί επιτυχόντες κοπήκανε στις υγειονομικές εξετάσεις. Γνώμη μου ότι με αυτά τα μόρια και προκήρυξη για 250 μόρια να βγει δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα τα μορια σου είναι πάρα πολλά.
χαχαχχα! Σα το παπανδρεου απαντησες, οτι ολα πλεον γινονται με διαφανεια! Δεν μπορω να ανοιξω το στομα μου εδω μεσα, για κατι ωραια 'γραφεια' που υπαρχουν στο κεντρο και αναλαμβανουν την σιγουρη επιτυχια σου στους διαγωνισμους των σωματων ασφαλειας, με το αναλογο χρηματικο κοστος φυσικα! Αυτος που σου ειπα δεν ειναι φιλος μου ειναι ο γιος του γνωστου αραβαντινου, ο πατερας του εχει την ιδια γνωριμια με τον ανθρωπο που εχω και εγω, και σε πληροφορω οτι δεν περασε λογω επιλαχοντων η λογω κομμενων στα υγειονομικα. Την περιπτωση την ξερω απο τον ιδιο τον ανθρωπο που εχω. Και να εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο ατομο μονο αξιοκρατικα δεν μπηκε.
Επισης φετος θα δειτε οτι στη β κατηγορια θα εχει διπλασια συμμετοχη αποτι περυσι... Περυσι 2500 φετος 4500 με 5000

-
- Στρατηγός
Δεν ξέρω γιατί το κάνεις αυτό αλλά μην μπερδεύεσαι με άλλες προκηρύξεις των σωμάτων ασφαλείας (πυροσβεστική και λιμενικό) Ξέρω άτομο με βύσμα γνωστό υπουργό που έχει κοπεί 2 συνεχομενές χρονιές στα υγειονομικά τελοσπάντων για βύσματα κτλπ υπάρχει σχετικό θέμα μπορείς να ρίξεις μια ματιά
Βύσματα στα Σώματα Ασφαλείας
Η αιτήσεις που γίνονται δεν έχει σημασία και 10.000 να γίνουνε αν οι 9000 έχουνε 900 μόρια τι σημασία έχει;
Βύσματα στα Σώματα Ασφαλείας
Η αιτήσεις που γίνονται δεν έχει σημασία και 10.000 να γίνουνε αν οι 9000 έχουνε 900 μόρια τι σημασία έχει;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Με 3590 δεν παιζει να σαι εξω ουτε 1 στο εκατομμύριο [;) ]
Εγω με 2800 β κατηγορια εχω ελπιδες; Αν βγει για 250 δυσκολαααα για 500 ομως νομιζω εχω...
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
1Α χαρα μορια. Φυσικά και εχεις ελπιδες.
Καλημερα. Μην μας μαματε την ψυχολογία ρε παιδια και λετε συνεχεια για 250. Δηλαδη να το θεωρουμε σίγουρο ότι θα πάρει τόσα και να το ξεγράψω οτι μπορεί να εμπανα φέτος
Μαλλον τον μπουλο θα παρουμε και φετος φιλαρακι...2440 εχω... Και σαν επιλαχων ετσι οπως ειναι τα πραγματα ουτε 1 στο εκατομυριο...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης