Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Κ. Διοικητα για το αντιστοιχο ιταλικο λοουερ: Ειδα σε ενα φροντ. Που εγραφε σε 8 μηνες. Θα ρωτησω και θα σου πω
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 274
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Κ. Διοικητα για το αντιστοιχο ιταλικο λοουερ: Ειδα σε ενα φροντ. Που εγραφε σε 8 μηνες. Θα ρωτησω και θα σου πω
Εννοείται ότι το παίρνεις και νωρίτερα αυτό το καθορίζεις εσύ και τι ύλη θα βγάζεις ανα μήνα

Εγω παιδια εχω την εντυπωση οτι για τα ιταλικα ισως το περνεις το διπλωμα σε λιγοτερο κιολας απο 1μιση χρονο, αν δεν γελιεμαι ισως να ειναι και 1 χρονο. Παντως και εγω Σιμεων θα σου προτεινα να ασχοληθεις με ξενες γλωσσες (ιταλικα-γαλληκα).
-
- Στρατηγός
Είναι καθαρά θέμα ατόμου και εννοείται παίζει ρόλο αν πας σε φροντιστήριο η κάνεις ιδιαίτερα και πόσα μαθήματα κάνεις την εβδομάδα
Αν εχεις βγει απο τν σχολη εμπορικου ναυτικου παιρνεις μορια για ειδικος φρουρος η οχι;
-
- Στρατηγός
john έγραψε:Αν εχεις βγει απο τν σχολη εμπορικου ναυτικου παιρνεις μορια για ειδικος φρουρος η οχι;
Όχι γιατί να παίρνεις μόρια;
ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Τι να σε πω φιλε... Αν λεω ΑΝ βγαλει 1000 ατομα με 2320 στην Α λετε να μπω;
Άν βγάλει τότε είσαι άνετα μέσα!
Γιατι στν υπολογισμο μοριων λεει κατω κατω για πτυχιο. Σε ποιες περιπτωσεις περνεις μορια;
-
- Στρατηγός
john έγραψε:Γιατι στν υπολογισμο μοριων λεει κατω κατω για πτυχιο. Σε ποιες περιπτωσεις περνεις μορια;
Πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Λυκείου (Τ. Ε. Λ.) ή πτυχίο Β΄ κύκλου σπουδών Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου), πτυχίο Τεχνικού Επαγγελματικού Εκπαιδευτηρίου Β΄ Κύκλου σπουδών μαθητείας του Ο. Α. Ε. Δ. (Τ. Ε. Ε. Β΄ Κύκλου Ο. Α. Ε. Δ.), πτυχίο Ναυτικού Λυκείου ή πτυχίο ΕΠΑ. Λ.
Πηρα το λοουερ σημερα και ετσι καβατζωθηκα με 2690 στην α' κατηγορια
Αδερφε μαλλον τα 2690 σου θα τα βαλεις εκει που θα βαλω και γω τα 2580 μου...
Παιδια και γω τα 2680 μου στο ιδιο μερος με σας θα τα βαλω. Οσο πιο βαθια τοσο πιο καλα. Χαχααχχα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Δινω κ τα δικα μου 2710. Οποιος εχει χωρο ας τα παρει!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Κυριοι θέλω να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει περιπτωση να πηγαινει στρατιωτης στην κύπρο και να πάρει μόρια; Κ κάτι ασχετο... Σε ποιό σώμα του στρατου εχουν τους χειριστες του "μπαζούκα"
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
1 μονο σαν καταδρομεας2 χειριστης strim (Α/Τ 1ης γενιας). Νομιζω ειναι ειδικοτητα ειδ δυναμεων μονο.ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Κυριοι θέλω να κάνω μια ερώτηση. Υπάρχει περιπτωση να πηγαινει στρατιωτης στην κύπρο και να πάρει μόρια; Κ κάτι ασχετο... Σε ποιό σώμα του στρατου εχουν τους χειριστες του "μπαζούκα"
3 ειμαστε OFF-TOPIC
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης