Τι να πω κυριε ανθυπασπιστα εχω το λοουερ, δεν πιστευω να τα καταφερω για πιο πανω. Έλεγα να κοιτουσα και για ιταλικά που απο οτι ξέρω ειναι ευκολα και σε λιγο διαστημα. Εσυ ποσα εχεις αν επιτρέπετε;
Εγω εχω λιγα δυστυχως. Γι αυτο δε με βλεπεις στην τσιτα! Μολις 2120. Σεπτεμβριο ξεκιναω για proficiency για να παω στα 2320. Τα ιταλικα απ'οσο ξερω ειναι 2-3 χρονια για το βασικο διπλωμα 100 μορια δλδ. Το prof θα σου δωσει 200 μορια. Εχεις βασεις ομως και δεν ξεκινας απο το 0 οπως με τα ιταλικα. Γνωμη μου πηγαινε για prof. Τον ιδιο χρονο θα κανεις-ισως και λιγοτερο.
edit: Βεβαια τα διπλωματα των ξενων γλωσσων δεν ειναι διπλωματα οδηγησης που θα διαβασεις 1βδομαδα, θα σκασεις και το λαδακι και σου ηρθε στο χερι. Θελει να στρωσεις κωλαρακι και ειδικα για ενα πτυχιο c2 που δηλωνει αριστη γνωση. Εχει πονο.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Το αντιστοιχο ιταλικό Lower ειναι το Celi 3 και με ένα μέτριο διάβασμα το παίρνεις το πολύ σε 1,5 χρόνο
Τι νομίζατε ότι δεν το γνωρίζω;
Βέβαια τα αγγλικά δεν σε βοηθάνε όποιος έχει κάνει όμως γαλλικά θα τον βοηθήσει τρελά γιατί υπάρχουν πολλές ομόρριζες λέξεις, η γραμματική είναι σχεδόν ίδια
Greek_Army έγραψε:Το αντιστοιχο ιταλικό Lower ειναι το Celi 3 και με ένα μέτριο διάβασμα το παίρνεις το πολύ σε 1,5 χρόνο
Τι νομίζατε ότι δεν το γνωρίζω;
Βέβαια τα αγγλικά δεν σε βοηθάνε όποιος έχει κάνει όμως γαλλικά θα τον βοηθήσει τρελά γιατί υπάρχουν πολλές ομόρριζες λέξεις, η γραμματική είναι σχεδόν ίδια