Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Παιδια sos πηγα σημερα σε αλλες δυο σχολες οδηγων για να ρωτησω για το επαγγελματικο διπλωμα και μου ειπανε οτι για να παρω τα μορια πρεπει να δωσω το ΠΕΙ (πιστοποιηση επαγγελματικης ιδιοτητας) θερμη παρακληση αν μπορει καποιο παιδι που το εχει παρει να με διαβεβαιωσει αν περνω τα μορια χωρις να μπω σε αυτη την διαδικασια και να δωσω εξετασεις για το ΠΕΙ.(μαλιστα σε 3 σχολες που πηγα μου ειπανε οτι ειναι προφορικες αυτες οι εξετασεις και θελω να τις αποφυγω)
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Ειλικρινα δεν ξερω γιατι πρεπει να δωσεις αυτο το ΠΕΙ. Τους ειπες οτι θες διπλωμα Γ κατηγοριας; Μηπως το επαγγελματικο ειναι αλλο... Μηπως τους ειπες θελω να βγαλω επαγγελματικο κ καταλαβαν αλλο. Δεν ξερω. Στην τελικη μηπως εδω και ενα χρονο που το εχω βγαλει εγω, αλλαξε το πραμα και μπηκε και αυτο το ΠΕΙ... Εγω του ειχα πει τοτε. Θελω να βγαλω διπλωμα Γ κατηγοριας για τα μορια της ταδε προκηρυξης και μου ειπε "πες οτι το εβγαλες". Τι να πω.:/ μονο το βιβλιαρακι του φορτηγου εδωσα στους υπολογιστες και πορεια-βολτιτσα. Εικόνα
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 169

Δημοσίευση από δημητρης25 »

Κ εγω το ιδιο!

Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Θα παω να δωσω κανονικα εξετασεις χωρις αυτο το ΠΕΙ. Κανονικα οπως εκανες και εσυ το μικρο βιβλιαρακι της μηχανολογιας και τελος. Αλλωστε δεν εχει περασει καιρος απο τοτε που το πηρες εσυ, δεν νομιζω να αλλαξε κατι αν μου λες εσυ οτι πηρες κανονικα τα μορια. Τους ειπα ακριβως για ποια προκυρηξη το θελω και οτι το κανω μονο και μονο για τα μορια και μου ειπανε οτι για να τα παρεις πρεπει να δωσω αυτο το ΠΕΡΙ, μπορει να το κανουν για να παρουν τα 100 ευρω παραπανω που δινεις σε περιπτωση που δωσεις αυτες τις εξετασεις. Σ'ευχαριστω παντως electrolica.
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Καποιος παει να σου φαει λεφτα σωτηρη! Δεν αλλαξε κατι κ ουτε θα παρεις 100 μορια παρα πανω χαρη στο ΠΕΙ.
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από electrolisa »

Παντως για να ξερεις. Οταν πας να κανεις τα χαρτια σου στο τμημα, δινεις απλα μια επικυρωμενη φωτοτυπια του διπλωματος σου μπρος-πισω. Ετσι πιανονται τα μορια. Ουτε ΠΕΙ Ουτε ΠΕΗ.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Χαχαχα, καλα τα λες electrolisa ουτε ΠΕΙ ουτε ΠΕ (ΟΙ). Μαλλον εχεις δικιο και εσυ Δημητρη, λογικα να τα μασησουν θελουν. Μ'αρεσει που ηταν και κατηγοριματικη αυτη στην σχολη, με ειπε"χαμενο θα παει το επαγγελματικο χωρις ΠΕΙ δεν αξιζει". Να ρωτησω και κατι αλλο τωρα που θα εχω ολα τα διπλωματα σε καρτα πως θα βγαλω επικυρωμενη φωτοτυπια μπρος-πισω; Μηπως θα πρεπει να παρουσιασω την καρτα; Θα με πειτε τωρα ειναι νωρις για τετοιες λεπτομεριες αλλα προτιμω να γνωριζω απο τωρα.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 175

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82 »

Σωτο κι εγω μονο εξετασεις και 1α βολτιτσα ειχα κανει... Οσο για το αλλο που ρωτησες μπρος-πισω και θα εχεις και την καρτα μαζι σου.
Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Οκ σε ευχαριστω Μιτσο! Τι ασυναρτησιες ελεγε αυτη η τρελαμενη και ολοι σε οσους πηγα... Επιμεναν κιολας οτι σοι και καλα δεν προκειτε να τα παρω τα μορια και θα ειναι αχρηστο και τζαμπα θα το βγαλω το επαγγλματικο, τι να πω... Απο παντου πως θα τα αρπαξουν! Προφανως το 100αρικο θελανε!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Σιγουρα γιαυτο... Κριση εχουμε τωρα σε καθε προκυρηξη αυτα θα λενε 100 απο εσενα 100 απο αλλον. Ολοι θελουν να ταρπαζουν φιλε μου αστα...
δημητρης25
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Στο αλλο το παλικαρι τον σωτηρη του λενε ιστοριες για να του φανε λεφτα, παει καλα ο κοσμος σε αυτη την χωρα;100 μορια εδω,100 εκει κ παει λεγοντας. Ολοι εδω ξερουμε οτι κ για ενα μοριο καποιος μπορει να μεινει εκτος κ κανουμε αμαν να το μαζεψουμε Κ ειδικα Φετος που οι Βασεις οσα ατομα κ να παρει ειναι μαμισετα!

ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α.

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ Α/Β΄ ε.α. »

Σωτηρης έγραψε:Παιδια sos πηγα σημερα σε αλλες δυο σχολες οδηγων για να ρωτησω για το επαγγελματικο διπλωμα και μου ειπανε οτι για να παρω τα μορια πρεπει να δωσω το ΠΕΙ (πιστοποιηση επαγγελματικης ιδιοτητας) θερμη παρακληση αν μπορει καποιο παιδι που το εχει παρει να με διαβεβαιωσει αν περνω τα μορια χωρις να μπω σε αυτη την διαδικασια και να δωσω εξετασεις για το ΠΕΙ.(μαλιστα σε 3 σχολες που πηγα μου ειπανε οτι ειναι προφορικες αυτες οι εξετασεις και θελω να τις αποφυγω)

Φίλε Σωτήρη πιστεύω ότι κάνεις ένα βασικό λάθος. Εάν εσύ πηγαίνεις στις Σχολές Οδηγών και ρωτάς γιά Επαγγελματικό Δίπλωμα [το οποίο δεν προβλέπεται και δεν απαιτήται από την συγκεκριμένη Προκήρυξη ] τότε καλά κάνουν και ζητούν παραπάνω χρήματα. Γιά να καταλάβεις εκτός από το Β Επαγγελματικό απαιτήται και ΠΕΙ γιά την οδήγηση ΤΑΞΙ. Η προκήρυξη γιά τα διπλώματα αυτοκινήτων ορίζει καθαρά ότι στο Β κατηγορίας [που συνήθως Έχουμε Ερασιτεχνικό] παίρνουμε 100 μόρια, και γιά το δίπλωμα Γ, ΄ Δ, ΄ η Ε΄κατηγορίας παίρνουμε 200 μόρια.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ..82
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Αρα αυτο που του ζητησαν ηταν οτι ναναι, να παει να δωσει απλα για το γ και θαναι 1α χαρα. Τι ΠΕΙ και μ#@#*ες...
Άβαταρ μέλους
DinosV
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από DinosV »

Θα γινει σφαγη παλι εφετος. Αλλα τι να το κανεις που θα γινει διαγωνισμος βυσματος για αλλη μια φορα!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

DinosV έγραψε:Θα γινει σφαγη παλι εφετος.Αλλα τι να το κανεις που θα γινει διαγωνισμος βυσματος για αλλη μια φορα!

Σε ευχαριστούμε που μας ανοίγεις τα μάτια ΕικόναΕικόνα έχω βαρεθεί πλέον να γράφω τα ίδια και τα ίδια αλλα είσαι τυχερός γιατί θα σου απαντήσουνε άτομα που μπήκανε με την προηγούμενη προκήρυξη Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες