Καλησπερα! Που πιστευετε οτι μπορει να φτασουν οι βασεις των Μοριων Ρε παιδια σε πιθανη προκύρηξη! Απο ποσα μορια και πανω ειναι καλα καποιος; Η σειρα του 2010 σε μια εβδομαδα εμαθα οτι ορκιζεται. Λετε να βαλουν μπρος για τους επομενους;
Ολα ειναι σχετικα φιλε μου. Σημασια παιζει ποτε θα βγει και η προκυρηξη για την αστυφυλακων. Ποσα ατομα θα παρουν εκει και μετα θα μεριμνισουν για τους ε. Φ
toro έγραψε: Ολα ειναι σχετικα φιλε μου. Σημασια παιζει ποτε θα βγει και η προκυρηξη για την αστυφυλακων. Ποσα ατομα θα παρουν εκει και μετα θα μεριμνισουν για τους ε. Φ
Καταλαβα! Ας ελπισουμε λοιπον οτι θα γινει συντομα!
Παντως οσο περισσοτερο αργει, τοσο περισσοτερες εσσο απολυονται και τοσο πιο πολυ θα ανεβει η βαση. Αν δεν βγει φετος προκηρυξη δε θα ηταν καθολου υπερβολικο να πουμε πως η βαση θα ανεβει ανετα -συναρτησει των θεσεων που θα προκηρυχθουν- στα 2500-2550. Δεδομενου βεβαια των 500 θεσεων που ακουγεται ξανα Και της μοριοδοτησης της π φρουρας.γνωμη μου παντα.
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
electrolisa έγραψε: Παντως οσο περισσοτερο αργει, τοσο περισσοτερες εσσο απολυονται και τοσο πιο πολυ θα ανεβει η βαση. Αν δεν βγει φετος προκηρυξη δε θα ηταν καθολου υπερβολικο να πουμε πως η βαση θα ανεβει ανετα -συναρτησει των θεσεων που θα προκηρυχθουν- στα 2500-2550. Δεδομενου βεβαια των 500 θεσεων που ακουγεται ξανα Και της μοριοδοτησης της π φρουρας.γνωμη μου παντα.
εγω φιλε μου πιστευω οτι θα ειναι στα ιδια, απλα θα τα κανουν περισσοτερα ατομα.