Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lefta den yparxoun

Δημοσίευση από lefta den yparxoun »

Λεφτα δεν υπαρχουν και οταν το λεμε αυτο το ενοουμε. Προσωπικη μου γνωμη ειναι οτι θα παρει 500 και οτι τοσους θα παιρνει περιπου καθε χρονο. Θα μου πειτε οτι χωρις επαρκη σωματα ασφαλειας, υγεια και παιδεια που παμε... Θα δειξει το τελος του καλοκαιριου... Επισης μανωλη τα μορια σου ειναι πολυ λιγα, σκεψου μονο οτι το 2010 ο νουμερο 1000 ειχε γυρω στο 2200, αν αναλογιστεις τα τωρινα δεδομενα την ανεργια τη συσωρευση ατομων με προσοντα και 2000 να παρουν δεν σου φτανουν τα 1970. Το επαγγελμα παντως θα αρχιζει να δυσκολευει πολυ τα επομενα χρονια και ο νοων νοειτω. Μπορει να μιλαω καπως πεσιμιστικα αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Καιρος να παιρνουμε τα βουνα και τα χωραφια, επιστροφη στο πρωτογενη τομεα για να επιβιωσουμε :P

ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Δν εχεις αδικο φιλε μ ς αυτο που λες, αν δεις ο τελευταιος στην προκυρηξη του 2010 ειχε 2450 μορια εγω απλως ειπα οτι μπορει να ειμαι μεσα στους 1,000 δν ειπα οτι ειμαι σιγουρος απλως την γνωμη σας ζητησα γιαυτο και εγραψα εδω
gunner

Δημοσίευση από gunner »

Με 2440 ρε παιδια στην α εχω καμια ελπιδα... ;
ΜΑΝΩΛΗΣ

Δημοσίευση από ΜΑΝΩΛΗΣ »

Καλησπερα παιδια, εχω απολυτηριο λυκειου με 10,7 και τον αυγουστο παρουσιαζομαι στρατο και θα παω ως υ. ε. α. στο πεζικο και οταν τελειωσω θα παρω 500 μορια αρα μεχρι στιγμης εχω 1570 μορια θα βγαλω και διπλωμα αυτοκινητου (+100) και μηχανης πανω απο 125 κυβικα (+300) αρα 1970 μορια μεχρι στιγμης, θελω να μ πειτε αμα μπορω να εχω ελπιδες με τους 1,000 φρουρους αμα γινει τετοια προκυρηξη, ξερω οτι με 1,500 ειμαι μεσα, θα υπαρξουν προκυρηξεις για 1,000 φρουρους η παραπανω στο μελλον τον οκτωμβριο γινομαι 19, μια αποψη απο τον καθενα σας θα ηταν χρησιμη ευχαριστω
Angeliki

Δημοσίευση από Angeliki »

Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ξένες γλώσσες, η καλή γνώση καθε ξένης γλώσσας μοριοδοτείται ξεχωριστά; Δηλαδή 100 μόρια Ιταλικά + 100 μόρια Γερμανικά;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 274

Δημοσίευση από Greek_Army »

Angeliki έγραψε:Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σχετικά με τις ξένες γλώσσες, η καλή γνώση καθε ξένης γλώσσας μοριοδοτείται ξεχωριστά;Δηλαδή 100 μόρια Ιταλικά + 100 μόρια Γερμανικά;

Σωστά
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

ΜΑΝΩΛΗΣ έγραψε:Καλησπερα παιδια, εχω απολυτηριο λυκειου με 10,7 και τον αυγουστο παρουσιαζομαι στρατο και θα παω ως υ. Ε. Α. Στο πεζικο και οταν τελειωσω θα παρω 500 μορια αρα μεχρι στιγμης εχω 1570 μορια θα βγαλω και διπλωμα αυτοκινητου (+100) και μηχανης πανω απο 125 κυβικα (+300) αρα 1970 μορια μεχρι στιγμης, θελω να μ πειτε αμα μπορω να εχω ελπιδες με τους 1,000 φρουρους αμα γινει τετοια προκυρηξη, ξερω οτι με 1,500 ειμαι μεσα, θα υπαρξουν προκυρηξεις για 1,000 φρουρους η παραπανω στο μελλον τον οκτωμβριο γινομαι 19, μια αποψη απο τον καθενα σας θα ηταν χρησιμη ευχαριστω

Φίλε με βάση την προηγούμενη προκήρυξη με 1950 δεν θα είσαι μέσα ούτε αν βγαλει για 1500 άτομα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

miketrip έγραψε:Ναι, το έχω ξαναδεί αλλά δεν βρίσκω ακριβή απάντηση. Τέλος πάντων

Το τελευταίο μήνυμα του θέματος που σου έδωσε ο ΔΥΚ μάλλον δεν το διάβασες
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Στρατιώτης έγραψε:Μια ερώτηση θα ήθελα να υποβάλλω Greek Army, Θα ήθελα να ρωτήσω εάν στον υπολογισμό των μορίων των ειδικών φρουρών μετράται και 3η ξένη γλώσσα. Διότι ας πούμε εαν κάποιος έχει άριστη γνώση αγγλικών = 300 μόρια, εάν έχει πολύ καλή γνώση γερμανικών = 200 μόρια θα μπορούσε να βγάλει και άνα τρίτο πτυχίο επιπέδου Β2 ''καλή γνώση'' σε 1,5 χρόνο ας πούμε ιταλικών και να πάρει άλλα 100 μόρια.

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

Η απάντηση που σου έδωσε ο Νίκος είναι σωστή
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

gate7 έγραψε:Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους! Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τη μοριοδοτηση των ειδ. Φρουρων. Για να παρω τα μορια που δινουν για τους τριτεκνους υπαρχουν καποιες προυποθεσεις του τυπου οτι πρεπει να εισαι ο μεγαλυτερος απο τα αλλα 2 αδερφια σου η να μην εχεις ξεπερασει καποια ηλικια; Η τα παιρνουν ολοι οσοι ειναι τριτεκνοι ανεξαρτητως ηλικιας κ του ιδιου κ των αδερφων του;

Το αναφέρει η προκήρυξη
Διευκρινίζεται ότι την ιδιότητα του γονέα τριών τέκνων και των τέκνων
αυτού αποκτούν:
Γονέας ή γονείς που έχουν τη γονική μέριμνα και επιμέλεια τριών παιδιών από τον
ίδιο ή διαφορετικούς γάμους ή νομίμως αναγνωρισθέντων ή υιοθετημένων ή εκτός
γάμου γεννηθέντων, τα οποία είναι:
Άγαμα και δεν έχουν συμπληρώσει το εικοστό τρίτο (23ο) έτος της ηλικίας τους ή
φοιτούν σε αναγνωρισμένες τριτοβάθμιες σχολές πανεπιστημιακής και τεχνολογικής
εκπαίδευσης και αναγνωρισμένα εκπαιδευτικά ιδρύματα της ημεδαπής ή αλλοδαπής
ή εκπληρώνουν τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις και δεν έχουν συμπληρώσει το
εικοστό πέμπτο (25ο) έτος της ηλικίας τους και
Τα τέκνα αυτών, σύμφωνα με τους προαναφερόμενους όρους και προϋποθέσεις.
Στα παιδιά περιλαμβάνονται και τα τέκνα με οποιαδήποτε αναπηρία σε ποσοστό
εξήντα επτά (67%) και άνω ισοβίως, ανεξαρτήτως ηλικίας και οικογενειακής
κατάστασης.
Σε κάθε περίπτωση τα τέκνα τρίτεκνης οικογένειας πρέπει να είναι ζώντα

Στρατιώτης

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Ακυρο greek τελικα ο φιλος νικος εχει δικιο. ευχαριςτω

νικος

Δημοσίευση από νικος »

Καλισπερα μπορει να μου πει καποιος διλαδι καθε χρονο θα βγαζουν για 500 θεσεισ; Ιμαρτον ας βγαλουν καθε 2,3 χρονια αλλα με περισσοτερα ατομα πχ 1500 ετσι ωστε να μπαινουν περισσοτερα ατομα με λιγοτερα μορια. Κατανοιτο. Αποψη μ! Φετος παλι θα βγει λογικα στο 2 εξαμηνο του ετους. Τωρα για θεσεις παλι βλεπω τις ιδιες και τα ιδια μορια. Δυστιχωσ. Παλι διλαδι η βαση θα ναι στο 2460 μορια περιπου. Πολυ ψηλα δυστιχως
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Δεν γινεται ρ φιλε αυτο που λες καθε 3 χρ. Υπαρχει και το οριο ηλικιας... Πολλοι δεν εχουν περιθωρια πολλα...
SKY DIVER
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: RIGGER - AIR DROPS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από SKY DIVER »

νικος έγραψε:Καλισπερα μπορει να μου πει καποιος διλαδι καθε χρονο θα βγαζουν για 500 θεσεισ; Ιμαρτον ας βγαλουν καθε 2,3 χρονια αλλα με περισσοτερα ατομα πχ 1500 ετσι ωστε να μπαινουν περισσοτερα ατομα με λιγοτερα μορια. Κατανοιτο. Αποψη μ! Φετος παλι θα βγει λογικα στο 2 εξαμηνο του ετους. Τωρα για θεσεις παλι βλεπω τις ιδιες και τα ιδια μορια. Δυστιχωσ. Παλι διλαδι η βαση θα ναι στο 2460 μορια περιπου. Πολυ ψηλα δυστιχως

Αντικειμενικά, το μικρές σειρές και πολλές - Συνεχόμενες είναι προτιμότερο από το μεγάλες σειρές και αραιές. Αυτό γιατί:
1. Έχεις συνέχεια καινούργιο προσωπικό ¨ΝΕΟ ΑΙΜΑ¨
2. Δεν έχεις έντονο το φαινόμενο της ¨ΠΑΛΙΟΣΕΙΡΑΣ¨
3. Υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα φάνε το ¨χώσιμο¨ αδιαμαρτύρητα
4. Δεν υπάρχουν ¨ΚΛΙΚΕΣ¨
5. Δεν υπάρχουν μαζικές αποστρατείες (συνταξιοδοτήσεις)
6. Ιεραρχούνται πολύ πιο εύκολα οι υπηρεσίες.
7. Γενικότερα η κατάσταση είναι ομαλότερη με μικρές και συχνές σειρές.
8. Τέλος και το πιο σημαντικό είναι ότι βελτιώνεται πολύ γρηγορότερα και ευκολότερα ένας θεσμός, ειδικά όταν αυτός είναι καινούργιος, γνωρίζοντας και αντιμετωπίζοντας προβλήματα και αντιξοότητες σειρά με σειρά. Είναι πολύ πιο εύκολο να πάρεις ένα μέτρο για 500 άτομα από 1500 και 2500 άτομα. Γενικά η μικρές και συχνές σειρές σε έναν κλάδο φέρνουν άμεση αποτελεσματικότητα (επίτευξη του ΑΝΣΚ με λιγότερα προβλήματα) και ευελιξία.
Λακεδαιμόνιος

Δημοσίευση από Λακεδαιμόνιος »

Καλησπέρα μάγκες. Επειδή είδα κάτι σχετικά με τριτεκνία και μπερδέυτηγκα θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι και θα εκτιμήσω την απάντηση σας εσείς που ξέρετε και 5 πράγματα παραπάνω. Έχω απολυτήριο 14,2...proficiency αγγλικά, δίπλωμα μηχανής και αυτοκινήτου... Ειδικές δυνάμεις, είμαι τρίτεκνος και 21 χρονών. Αν τα έκανα σωστά συγκεντρώνω 2.820... Μπαίνω σε υποτιθέμενες προκηρύξεις 500 θέσεων; Παρακαλώ απαντήστε θα με βοηθήσει η γνώ μη σας... Επίσης σπουδάζω γυμναστική ακαδημία αν αυτό λέει κάτι.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης