Νομίζω πως κάνεις λάθος Νίκο.125 θεωρείται μοτοποδήλατο και όχι μοτοσυκλέτα. Πάνω από 125 θεωρείται μοτοσυκλέτα.nikoslok έγραψε:και το 125 τα ιδια μορια περνει Για 125 μπορεις να βγαλεις!ΣΤ. ΒΑΣΩ έγραψε:Διπλωμα φορτηγου εχω ειναι το Γ κατηγοριας που εγραψα... Τωρα θα προσπαθησω για το advanced... Και το απεριοριστων κυβικων γινεται οταν θα κλεισω τα 20... Τελος παντων θα δουμε... Αμα αγαπας πολυ αυτο που θες να κανεις καποια στιγμη το πετυχαινεις εγω ετσι πιστευω... Ευχαριστω παρα πολυ παντως!Α και για το ΙΕΚ εχω ψαξει και ειναι επαρχια εγω μενω Πειραια... Αλλιως σιγουρα θα πηγαινα...
Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
Ναι οντως πανω απο 125 θεωρειται μοτοσυκλετα... Αυτο ειναι σιγουρο το εχω ρωτησει... Τωρα εχω 125... Αν ξερεται για το ΙΕΚ κατι αν ερθει εδω δηλαδη γιατι απ οτι ξερω ειναι σε επαρχια τωρα θα ηθελα να μου το πειτε... Ευχαριστω!

ΣΤ. ΒΑΣΩ έγραψε:Διπλωμα φορτηγου εχω ειναι το Γ κατηγοριας που εγραψα... Τωρα θα προσπαθησω για το advanced... Και το απεριοριστων κυβικων γινεται οταν θα κλεισω τα 20... Τελος παντων θα δουμε... Αμα αγαπας πολυ αυτο που θες να κανεις καποια στιγμη το πετυχαινεις εγω ετσι πιστευω... Ευχαριστω παρα πολυ παντως!
Α και για το ΙΕΚ εχω ψαξει και ειναι επαρχια εγω μενω Πειραια... Αλλιως σιγουρα θα πηγαινα...
Άμα πάρεις το advanced, και βγάλεις και το απεριόριστου κυβισμού για μοτοσυκλέτα πιστεύω ότι έχεις καλές πιθανότητες.
Βασικά πόσα μόρια ήταν η βάση πέρυσι?
Ναι, το έχω ξαναδεί αλλά δεν βρίσκω ακριβή απάντηση. Τέλος πάντων, το θέμα μου είναι αν φέτος με 2350 έχω ελπίδες ή αν χρειάζεται να βγάλω και το δίπλωμα για μοτοσυκλέτα...
Στην Ά είσαι ή στην Β'; Για την Α καλά είναι, αλλά βγάλε και για την μοτοσυκλέτα για καλό και για κακό!
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 10
Μακαρι να βγαλω και εγω απολυτηριο 15,5! Χαχαχαχαχα
Για την Α λέω πάντα. Ευχαριστώ πάντως, αυτό σκέφτομαι κι εγώ για να "καβατζωθω".
Παιδια οσο περισσοτερα διπλωματα μαζευεται τοσο το καλυτερο...
... Εγω θα εχω ελπιδες μονο αν ζητησουν 1000 ατομα... Διοτι η βαση στα 500 ατομα ηταν 2450... Εγω εχω 2150 οποτε κατι παιζει να γινεται... 

εγω που ειχα 2120 ημουν καπου στα 1480 κατι θεση! Θα εχω ελπιδες μονο Αν βγαλω το proficiency (2320) και παρουν πανω απο 900 ατομα! Βεβαια το prof θελει χρονο, πονο και υδρωτα, δεν ειναι διπλωμα οδηγησης να λαδωσεις να το παρεις. Κατι μου λεει οτι θα ζωριστω πιο πολυ και απο τις ειδ δυναμεις αυτον τον 1 χρονο (κ κατι μηνες) π ειναι η προετοιμασια...
- Alexandros26
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
Νομίζω πως κάνεις λάθος Νίκο.125 θεωρείται μοτοποδήλατο και όχι μοτοσυκλέτα. Πάνω από 125 θεωρείται μοτοσυκλέτα.
Εως 50 cc κυβικα εκατοστα θεωρειτε μοτοποδηλατο.
Κατηγορια Α μικρο 125cc.
Kατηγορια Α απεριοριστο.
Αυτες ειναι οι κατηγοριες για τα διπλωματα μοτοποδηλατου/μοτοσυκλετας, αρα το 125 θεωρειτε μοτοσυκλετα.
ετσι ειναι μαγκες το 125 και το απεριοριστο περνουν τα ιδια μορια, τουλαχιστον μεχρι και την προκυρηξη του 2010... Μην λεμε παλι τα ιδια.
Εως 50 cc κυβικα εκατοστα θεωρειτε μοτοποδηλατο.
Κατηγορια Α μικρο 125cc.
Kατηγορια Α απεριοριστο.
Αυτες ειναι οι κατηγοριες για τα διπλωματα μοτοποδηλατου/μοτοσυκλετας, αρα το 125 θεωρειτε μοτοσυκλετα.
ΕΛΛΑΣ
Χριστος Ανεστη και χρονια πολλα σε ολους! Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τη μοριοδοτηση των ειδ. Φρουρων. Για να παρω τα μορια που δινουν για τους τριτεκνους υπαρχουν καποιες προυποθεσεις του τυπου οτι πρεπει να εισαι ο μεγαλυτερος απο τα αλλα 2 αδερφια σου η να μην εχεις ξεπερασει καποια ηλικια; Η τα παιρνουν ολοι οσοι ειναι τριτεκνοι ανεξαρτητως ηλικιας κ του ιδιου κ των αδερφων του;
- electrolisa
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Νομιζω πρεπει να αδερφια σου να μην εχουν συμπληρωσει το 23ο ετος τους, αλλα για σιγουρια γιατι δεν κοιτας την προκηρυξη που τα λεει ολα αναλυτικα ρε μαν?
The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες