Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Παιδια εμεις που δινουμε με το 10% στον αριθμο υποψηφιου βαζουμε τον αριθμο απο το καρτελακι που χρησιμοποιησαμε περσυ στις πανελληνιες?
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
vesst έγραψε:Παιδια εμεις που δινουμε με το 10% στον αριθμο υποψηφιου βαζουμε τον αριθμο απο το καρτελακι που χρησιμοποιησαμε περσυ στις πανελληνιες;
Σελίδα 14
Αν δίνεις πχ. Αγγλικά, σχέδιο κλπ...warrel έγραψε:Στην Υπεύθυνη Δήλωση Που Φτιάχνουμε Στον Πίνακα Δ Παράγραφο 23 που Ρωτάει Αν θα Εξετασθούν Σε Ειδικό Μάθημα Του Υπουργείου Παιδιάς Τι να Βάλω Αν Έχω Το αοθ σαν Μάθημα;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
warrel έγραψε:Στην Υπεύθυνη Δήλωση Που Φτιάχνουμε Στον Πίνακα Δ Παράγραφο 23 που Ρωτάει Αν θα Εξετασθούν Σε Ειδικό Μάθημα Του Υπουργείου Παιδιάς Τι να Βάλω Αν Έχω Το αοθ σαν Μάθημα;
Όχι, το ΑΟΘ δεν είναι ειδικό μάθημα, είναι μάθημα επιλογής
- ΓΙΩΡΓΟΣ_93
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 1
ar93 το πιστοποιητικο που χρειαζεσαι ειναι απο το σχολειο σου το οποιο θα το παρεις απο τον λυκειαρχη και ενα αλλο που θα το παρεις απο το δημο το οποιο λεει οτι εχεις την ελληνικη υπηκοοτητα. Αν τα εχεις αυτα εισαι καλυμενος!
Παιδια μπορει καποιος να μου στειλει link για την προκηρυξη?
-Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ-
-
- Στρατηγός
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
GreekArmy δεν μπορω να βρω αυτο που ρωτησα για τον αριθμο και εχω διαβασει την προκυρηξη αρκετες φορες. Εγω εβαλα αυτον απο το καρτελακι πανελληνιων οπως που ειπαν οι υπευθυνοι που ηταν εκει. Απλα ρωταω για επιβεβαιωση
-
- Στρατηγός
sxetlant έγραψε:Όχι όλα γίνονται απο την αρχή! Σαν να δίνεις πρώτη φορά!R έγραψε:Παιδια εμεις που δινουμε δευτερη φορα φετος πανελληνιες. Διατηρουμε τον ιδιο αριθμο μητρωου με περσι ετσι;
Kwstas13 έγραψε:Αφου ο κωδικος αριθμος των πανελληνιων για αυτους που ξαναδινουν ειναι ιδιος με αυτον που ειχαν.
sxetlant έγραψε:Αν λέει αυτό τότε ναι! Παραμένει ο ίδιος! Εγώ νόμιζα τον αριθμό που μας δίνουν στις στρατιωτικές σχολές!lefterisg έγραψε:Λέγοντας α. Μητρώου ο φίλος θα εννοεί μάλλον κωδικό αριθμό υποψηφίου, ο οποίος και παραμένει πάντα ο ίδιος...
Αυτό δεν θες Vesst;
Θα ηθελα και εγω να κανω καποιες ερωτησεις... Ειμαι 16 χρονων και σκεφτομαι να παω στο ναυτικο σχολειο του πειραια... Μπορω να περασω μετα στις σχολεs πχ ΣΜΥΝ; ... ξερετε περιπου τι βαθμος χρειαζετε για να περασεις; Ευχαριστω :)
-
- Στρατηγός
katerina έγραψε:Θα ηθελα και εγω να κανω καποιες ερωτησεις... Ειμαι 16 χρονων και σκεφτομαι να παω στο ναυτικο σχολειο του πειραια... Μπορω να περασω μετα στις σχολεs πχ ΣΜΥΝ; ... Ξερετε περιπου τι βαθμος χρειαζετε για να περασεις; Ευχαριστω :)
Στη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού εισάγονται απόφοιτοι Λυκείου μέσω των Πανελληνίων εξετάσεων
Για τον βαθμό δεν γνωρίζω
Δηλαδη μονο απο γενικο λυκειο μπορεις να περασεις;
και αν ξερετε μετα απο το ναυτικο σχολειο του πειραια τι γινετε;
και αν ξερετε μετα απο το ναυτικο σχολειο του πειραια τι γινετε;
- roverr24
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: λογοτεχνία
- Επάγγελμα: Naval engineering officer
Στις σχολες ΑΣΣΥ υπαξιωματικων (ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, ΣΜΥ) παιρνουν λιγα ατομα και απο ΕΠΑΛ απ οτι ξερω, διορθωστε με αν κανω λαθος
Γεια σας ειμαι μαθητρια γ λυκειου και δινω σε 5 μερες... ! Αρχικα ειχα σκεφτει να δωσω φετος πανελλαδικες και τουχρονου με το 10% αν μπορεσω να δωσω αθληματα για στρατιωτικες σχολες.(οι σχολες που με ενδιαφερουν ειναι οι επιστημες υγειας). Τωρα ομως που κοβουν το 10%, τι μπορω να κανω εκτος του να δωσω πανελλαδικες ξανα ; Μπορω μεσα απο το πανεπιστημιο;(μαλλον οχι... ) αν ξερει καποιος να μου απαντησει... ευχαριστω πολυ!
Δεν θυμάμαι αν έχουμε βάλει σε προηγούμενη σελίδα την προκήρυξη για ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ , οπότε την παραθέτω και πάλι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες