Προκήρυξη σπουδαστών ΑΣΕΙ - ΑΣΣΥ (2011)
- Αλεξανδρος_9007
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 8
Ωραιο το τραγουδακι σου αλλα μην πας με αυτο το στυλ να δωσεις ψυχοτεχνικα τεστ και προσωπικη συνεντευξη...
- Αλεξανδρος_9007
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Ωραιο το τραγουδακι σου αλλα μην πας με αυτο το στυλ να δωσεις ψυχοτεχνικα τεστ και προσωπικη συνεντευξη... Ευαγγελια_93
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: - free running -
- Επάγγελμα: kommanto junior
Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Αλεξανδρος_9007 έγραψε:Ωραιο το τραγουδακι σου αλλα μην πας με αυτο το στυλ να δωσεις ψυχοτεχνικα τεστ και προσωπικη συνεντευξη... Ευαγγελια_93
για να ηρεμησουμε το εβαλα. Χαλαρωσε λιγο δεν ειμαι χαζη!
Την ΠΟΛΗ που μου πήρανε εγώ την θέλω πίσω να μπω μεσ'την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ και να την λειτουργήσω και μονο τότε ο ΘΕΟΣ την ΠΟΛΗ θα φωτίσει και ο ΥΜΝΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ παντου θα απειχήσει!!!
- Αλεξανδρος_9007
Ηταν απλα μια συμβουλη. Προς Θεου δεν εννοουσα κατι τετοιο. Εμενα με ηρεμισε παντως
Οκ εμεις να χαλαρωσουμε και να μην αγχωνομαστε αλλα κι αυτοι γιατι παιζουν με τα νευρα μας; Αμα ειναι να βγει μεχρι την αλλη εβδομαδα γιατι να πουν οτι θα εβγαινε χθες; Ας λεγανε οτι δν ξερουν! Δεν μπορω να το καταλαβω πια αυτο το πραγμα στην Ελλαδα...
- Αλεξανδρος_9007
Αριαδνη μην αγχωνεσαι. Η γραμματεια ειπε πως θα εβγαινε χθες ή προχθες αλλα και αυτοι ελεγχονται απο το υπουργειο. Στη σελιδα του υπουργειου www.geetha.mil.gr θα δεις αν βγει εκει μονο τοτε ισχυει η προκυρηξη
Ναι το ξερω... Απο χθες εχω συνεχεια ανοιχτη τη σελιδα του υπουργειου και περιμενω... 

- Αλεξανδρος_9007
Μολις πηρα τηλεφωνο. Δεν ξερουν ποτε θα βγει. Δεν την εχουν ετοιμασει ακομη
Χαχαχα... Παιδια, εκκληση προς ολους, μην ξαναγραψετε εδω μεσα τπτ αλλο περι των προκυρηξεων εκτος και οταν βγουν. Δηλαδη ελεος...
Ο, τι να ναι...
Καλημερα παιδια! λογικα θα βγει σημερα η το πολυ αυριο... αλλιως δεν εχει νοημα! τα σχολεια κλεινουν και πρεπει ν"ανακοινωθει στους μαθητες. δεν ενημερωνονται ολοι απο το ιντερνετ...
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Posts in topic: 3
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Παιδεια ισχυει αυτο που ειχα ακουσει πως 8α μπαινουν στρατο και σε αυτα με κατω την βαση του 10?
Πρωτον δεν ειναι το καταλληλο θεμα να ρωτησεις κατι τετοιο δευτερον μην ακουω βλακειες ουτε κατα διανοια και τριτον εισαι λιγο μικρος να ανησυχεις απο τωρα πηγαινε πρωτα με το καλο 3η λυκειου και μετα τα βλεπεις εξαλλου θα χουν αλλαξει πολλα μεχρι τοτε
Πο πο ρε παιδιά αγχώθηκα... Πότε θα βγει η προκήρυξη να μαζέψουμε τα δικαιολογητικά να τελειώνουμε; Δηλαδή έλεος έφτασε Πάσχα, τα σχολεία κλείνουν και τίποτα; Αλήθεια εκείνα τα χαρτιά που δηλώνεις ποια είναι η σχολή πρώτης προτίμισης και σε ποιές στρατιωτικές θες να είσαι υποψήφιος πότε τα κάνουμε; ... γιατί δεν μας έχον πει τίποτα στο σχολείο (η αλήθεια είναι ότι δεν πάω και πολύ τώρα τελευταία) και αν πάει κανείς στο γραφείο να ρωτήσει τον διώχνουν με τις κλωτσιές!(ναι είναι τέλειο το σχολείο μου)
ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ
Τωρα που θα βγει η προκηρηξη, μαζι με τα υπολοιπα δικαιολογητικα που θα ζηταει να στηλεις στην σχολη πρωτης προτιμησης θα σου ζητηθει να κανεις κ ν στηλεις κ μια αιτηση-υπευθηνη δηλωση Με ολες τις στρατιωτικες σχολες για τις οποιες ενδιαφερεσαι... Μην ανησυχεις ολα τα χαρτια τα οποια πρεπει ν στηλεις θα στα λεει η προκυρηξη.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες