Τέλος πάντων. Έχεις ακούσει κάτι been there για την προκήρυξη των 750; Κάποια πληροφορία ίσως;handballer έγραψε:Σε ευχαριστώ been there... Γιατί κάποιοι εδώ δεν μπορούν ούτε τις προκηρύξεις να διαβάσουν και θέλουν να μπουν στο σώμα. Χωρίς παρεξήγησηbeen there... έγραψε:handballer έγραψε: Been there... Που είσαι βγες να με δικαιώσεις... ; Περιμένω... !Σωστός. Άλλη η προκήρυξη των 4.000 5ετών, άλλη των 750 πυρ/στών.
Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)
- handballer
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 53
Φιλε handballer επειδη λες οτι δεν διαβαζουμε αρχικα ξερω οτι ειχαν πει οτι θα βγαλουν προκυρηξη για 700 πυροσβεστες και 50 αξιωματικους αλλα τελικα καταληξαν σε αυτη που εχουμε τωρα στα χερια μας (πηγη το site του σωματειου των συμβασιουχων) μακαρι να κανω λαθος γιατι ηλικιακα ειμαι στα ορια περιπου και δεν με παιρνει για αλλο χρονο.
Έχει δίκιο ο "handballer" και ο "been there", άλλη είναι η προκήρυξη των 4000 (3.400 εποχικών + 600 πολιτών) και άλλη των 750 πολιτών (που θα βγει αργότερα) . Το είχα διαβάσει σε εφημερίδα...
- handballer
- Συνταγματάρχης
Φίλτατε δεν ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ όπως λες σε αυτήν που έχουμε στα χέρια μας. Αυτή για τους 4000 5ετούς υποχρέωσης ακούγεται από την αρχή του έτους και το προεδρείο της ΠΟΣΠΥΔ πίεζε συνεχώς να βγει το συντομότερο. Από την άλλη οι 750 θέσεις είναι εντελώς διαφορετικό πράγμα και αφορά μόνιμους Πυροσβέστες εθνικών οδών...Μανώλης έγραψε: Φιλε handballer επειδη λες οτι δεν διαβαζουμε αρχικα ξερω οτι ειχαν πει οτι θα βγαλουν προκυρηξη για 700 πυροσβεστες και 50 αξιωματικους αλλα τελικα καταληξαν σε αυτη που εχουμε τωρα στα χερια μας (πηγη το site του σωματειου των συμβασιουχων) μακαρι να κανω λαθος γιατι ηλικιακα ειμαι στα ορια περιπου και δεν με παιρνει για αλλο χρονο.
Δηλαδη τι εννοεις εθνικων οδων αναλυσετο λιγο σε παρακαλω
- handballer
- Συνταγματάρχης
Πολύ ευχαρίστως. Η προκήρυξη αυτή θα βγει πιθανολογώ μετά τον Σεπτέμβρη ή μέσα Σεπτέμβρη και θα φορά την επάνδρωση με μόνιμους Πυροσβέστες (και όχι 5ετούς και μετά μόνιμους όπως των 4000) των κλιμακίων των εθνικών οδών. Δηλαδή να το πω απλά αυτά τα σπιτάκια που έχουν δημιουργηθεί σε όλη την Ελλάδα και είναι άδεια ε τώρα θα μπουν μέσα αυτοί οι 750 - πρώτα ο Θεός. Το πιο κοντινό στην Αθήνα είναι αυτό της Κορίνθου οπότε μιλάμε εξ ολοκλήρου για προκήρυξη της επαρχία. Αυτές είναι οι δικές μου πληροφορίες εκ των έσω. Εάν κάνω κάπου λάθος παρακαλώ τον φίλο Been there... Να με διορθώσει...Μανώλης έγραψε: Δηλαδη τι εννοεις εθνικων οδων αναλυσετο λιγο σε παρακαλω
Όχι 100% έτσι. Δεν θα πάνε οι συγκεκριμένοι 750 στα νέα κλιμάκια, απλά θα καλύψουν τα κενά που θα προκαλέσει η λειτουργία τους. Δε γίνεται να επανδρωθούν αποκλειστικά από "νέους" - τι θα κάνουν, θα κοιτάει ο ένας τον άλλο; Βαθμοφόρους δεν θα 'χει; Αν βγάλει προκήρυξη (συγνώμη για την απαισιοδοξία, αλλά έχω δει αρκετά για να κρατάω πάντα μια πισινή), οι 750 θα πάνε κανονικά σε σταθμούς, όπως γινόταν πάντα.
Οτι και ναναι ο σκοπος ειναι να μπουμε στο "μαντρι" μετα με λιγο σπρωξιμο απο εξω παμε οπου θελουμε μακαρι να βγει η προκυρηξη
- handballer
- Συνταγματάρχης
Άρα Been there... Δεν έχεις κάποια πληροφόρηση για το πότε περίπου παίζει να βγει η εν προκειμένω προκήρυξη... ;been there... έγραψε: Όχι 100% έτσι. Δεν θα πάνε οι συγκεκριμένοι 750 στα νέα κλιμάκια, απλά θα καλύψουν τα κενά που θα προκαλέσει η λειτουργία τους. Δε γίνεται να επανδρωθούν αποκλειστικά από "νέους" - τι θα κάνουν, θα κοιτάει ο ένας τον άλλο; Βαθμοφόρους δεν θα 'χει; Αν βγάλει προκήρυξη (συγνώμη για την απαισιοδοξία, αλλά έχω δει αρκετά για να κρατάω πάντα μια πισινή), οι 750 θα πάνε κανονικά σε σταθμούς, όπως γινόταν πάντα.
Ρε παιδια σορυ αλλα για τους πυροσβεστες η προκυρηξη ξεκιναει τον σεπτεμβριο ή τρεχει ήδη; Εχω κανει τα χαρτια μου ηδη για ε. Φ και λιμενικο και εχω μπλεχτει λιγο,
Αυτό για την επάνδρωση κλιμακίων των εθνικών οδών με μόνιμους το είχε γράψει και το έθνος πριν από καιρό, μετά όμως δεν έτυχε να ξαναδιαβάσω κάτι σχετικό. Ξεφύγαμε λίγο από την προκήρυξη που έχει ήδη βγει αλλά αν υπάρχει μία περίπτωση να βγει σύντομα και άλλη...5 με 23 Σεπτεμβρίου είναι οι αιτήσεις για τους 3.400 εποχικούς και τους 600 πολίτες.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Σχετικα με τις δοκιμασιες θα εξεταστουν οσοι εχουν τα μορια η ολοι οσοι κανουν τα χαρτια τους, γιατι σε πιο παλιες προκηρυξης περναγαν ολοι απο τις δοκιμασιες ανεξαρτιτων μοριων.
- handballer
- Συνταγματάρχης
Έχουν εγκριθεί αυτές οι θέσεις από το Υπουργείο. Τώρα περιμένουμε να δούμε πότε θα βγουν... Υπομονή...magic bus έγραψε: Αυτό για την επάνδρωση κλιμακίων των εθνικών οδών με μόνιμους το είχε γράψει και το έθνος πριν από καιρό, μετά όμως δεν έτυχε να ξαναδιαβάσω κάτι σχετικό. Ξεφύγαμε λίγο από την προκήρυξη που έχει ήδη βγει αλλά αν υπάρχει μία περίπτωση να βγει σύντομα και άλλη...5 με 23 Σεπτεμβρίου είναι οι αιτήσεις για τους 3.400 εποχικούς και τους 600 πολίτες.
Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να κανουμε αιτηση σε οποια υπηρεσια θελουμε ή χωριζεται σε περιφερειες;
- handballer
- Συνταγματάρχης
http://www.fireservice.gr/pyr_cms_files/dynamic/c190281/attach/prokyrixi_4000_28_7_11___el_GR.pdfzisis έγραψε: Γνωριζει καποιος αν μπορουμε να κανουμε αιτηση σε οποια υπηρεσια θελουμε ή χωριζεται σε περιφερειες;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες