Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
been there...

Δημοσίευση από been there... »

ok, εκεί στα 2.800 πιστεύω θα είναι οριακά.
ΔημητρηΣ

Δημοσίευση από ΔημητρηΣ »

Εγω λεω να μην κολλατε στα απολυτηρια κ στους βαθμους. Το μεγαλο ξεκαθαρισμα θα γινει στα αθληματα. Δεν παει να εχεις 50.000 μορια αν δεν πηδηξεις 4 μετρα σκαμα κοβεσαι! μπορει να Παει ενας γυμνασμενος με 1500 μορια, να περασει τα αθληματα κ να τον παρουν. η πυροσβεστικη δεν θελει πτυχιουχους ουτε επιστημονες.

καλη επιτυχεια σε ολους μας παιδες.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από handballer »

been there... έγραψε: ok, εκεί στα 2.800 πιστεύω θα είναι οριακά.
Συμφωνούμε απόλυτα been there...K εγώ εκεί την κόβω τη βάση. Κοντά στα 2.800-2850.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΔημητρηΣ έγραψε: Εγω λεω να μην κολλατε στα απολυτηρια κ στους βαθμους. Το μεγαλο ξεκαθαρισμα θα γινει στα αθληματα. Δεν παει να εχεις 50.000 μορια αν δεν πηδηξεις 4 μετρα σκαμα κοβεσαι! Μπορει να Παει ενας γυμνασμενος με 1500 μορια, να περασει τα αθληματα κ να τον παρουν.η πυροσβεστικη δεν θελει πτυχιουχους ουτε επιστημονες.

καλη επιτυχεια σε ολους μας παιδες.

καλά με 1500 ούτε απέξω από Πυροσβεστικό κρουνό δεν περνάς... (όχι εσύ φίλε μου, ο οποιοσδήποτε από εμάς) Εικόνα Εικόνα Εικόνα Εικόνα
ΗΑR

Δημοσίευση από ΗΑR »

Παιδιά εγώ μπορώ να ρωτήσω το άλλο; Αφού η προκήρυξη αφορά προσωπικό πενταετούς θητείας σημαίνει αυτόματα οτι όσοι μπούν δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν π. Χ. Για ανθυποπυραγών του χρόνου (λόγω του οτι δεν είναι μόνιμοι); Εννοείται Πως καταλαβαίνω Ότι το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η εισαγωγή (υψηλός ανταγωνισμός) και η μετ΄έπειτα πορεία φαντάζει Να είναι Κάτι το δευτερεύον για να απασχολεί αλλά το θέτω ως απορία. Δυστυχώς εγω μπαίνω Γ ΕΣΣΟ και την χάνω τη προκήρυξη οπότε καλή επιτυχία σε Όσους μπούν στη διαδικασία.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από illy »

Αυτη ειναι προκηρυξη ειναι κομμενη κ ραμμενη για τους εποχικους πυροσβεστες κ θαρρω οτι ειναι πολυ δικαιο, διοτι ειναι σαν συμβασιουχοι κ το δικαιουνται... Τωρα απο κει κ περα τα αθληματα ειναι ακρως απαιτητικα κ το θεωρω πολυ λογικο κ σωστο, καλη δυναμη κ καλη επιτυχια σε ολους οσους καταφερουν να βγαλουν τα αθληματα...
Dum spiro spero
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

ΗΑR έγραψε:Παιδιά εγώ μπορώ να ρωτήσω το άλλο; Αφού η προκήρυξη αφορά προσωπικό πενταετούς θητείας σημαίνει αυτόματα οτι όσοι μπούν δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν π. Χ. Για ανθυποπυραγών του χρόνου (λόγω του οτι δεν είναι μόνιμοι) ; Εννοείται Πως καταλαβαίνω Ότι το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η εισαγωγή (υψηλός ανταγωνισμός) και η μετ΄έπειτα πορεία φαντάζει Να είναι Κάτι το δευτερεύον για να απασχολεί αλλά το θέτω ως απορία. Δυστυχώς εγω μπαίνω Γ ΕΣΣΟ και την χάνω τη προκήρυξη οπότε καλή επιτυχία σε Όσους μπούν στη διαδικασία.

αυτη την απορια την εχω και εγω...

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
been there...

electrolisa έγραψε:
ΗΑR έγραψε:Παιδιά εγώ μπορώ να ρωτήσω το άλλο; Αφού η προκήρυξη αφορά προσωπικό πενταετούς θητείας σημαίνει αυτόματα οτι όσοι μπούν δεν έχουν δικαίωμα να δώσουν π. Χ. Για ανθυποπυραγών του χρόνου (λόγω του οτι δεν είναι μόνιμοι) ; Εννοείται Πως καταλαβαίνω Ότι το κύριο μέλημα θα πρέπει να είναι η εισαγωγή (υψηλός ανταγωνισμός) και η μετ΄έπειτα πορεία φαντάζει Να είναι Κάτι το δευτερεύον για να απασχολεί αλλά το θέτω ως απορία. Δυστυχώς εγω μπαίνω Γ ΕΣΣΟ και την χάνω τη προκήρυξη οπότε καλή επιτυχία σε Όσους μπούν στη διαδικασία.

αυτη την απορια την εχω και εγω...

Παρ.11, άρθρο 15, Ν.3938
"11. Οι Πυροσβέστες πενταετούς υποχρέωσης δεν προάγονται βαθμολογικά... "
Άβαταρ μέλους
electrolisa
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από electrolisa »

been there, δηλαδη δεν προαγονται πριν τα 5 ετη ή και μετα την 5ετια, αφου μονιμοποιηθουν; Δλδ μετα τα 5 χρονια μονιμοποιησε και ονομαζεσαι πυροσβεστης (; ) και παλι δεν μπορεις να δωσεις για ανθυποπυραγων;

βλεπω πολλους και αναρωτιουνται για τη βαση αλλα λιγους να αγχωνονται για τα αθληματα... Πιστευω πως θα γινει μεγαλη ανατροπη εκει. Θεωρητικα ο καθενας εχει ελπιδα!

πινακας αποτυχοντων το 2008

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/katataxi_pyrosbeston/katataxi_pyrosbeston.csp

The greatest oak was once a little nut who held its ground. ~Author Unknown
BΑΣΙΛΗΣ

Δημοσίευση από BΑΣΙΛΗΣ »

Πο πο! Φιλε μου επαθα πλακα! Πολλοι επιλαχοντες αλλα και πολλα ατομα κοπηκανε! Συμφωνω ολοι σχεδον εχουνε ελπιδες εφοσον βεβαια εχουνε σεβαστα μορια!
been there...

electrolisa έγραψε:been there, δηλαδη δεν προαγονται πριν τα 5 ετη ή και μετα την 5ετια, αφου μονιμοποιηθουν; Δλδ μετα τα 5 χρονια μονιμοποιησε και ονομαζεσαι πυροσβεστης (;) και παλι δεν μπορεις να δωσεις για ανθυποπυραγων;

Στο τέλος της 5ετίας έχεις την επιλογή: Είτε συνεχίζεις σαν 5ετής με ανανεώσεις 5ετιών είτε μονιμοποιείσαι σαν πυρ/στης (εφόσον έχεις τα απαιτούμενα προσόντα). Στην 1η περίπτωση μένεις μέχρι τέλους εκεί. Στη 2η, ακόμα κι αν δεν πας σε κάποια σχολή, θα γίνεις, στα 15 χρόνια συνολικά, αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής, όπως κι όλοι οι πυρ/στες μέχρι τώρα. Εννοείται βέβαια ότι αν καλύπτεις όλες τις προϋποθέσεις μπορείς να εισαχθείς σε οποιαδήποτε σχολή.

Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

been there... έγραψε:
electrolisa έγραψε:been there, δηλαδη δεν προαγονται πριν τα 5 ετη ή και μετα την 5ετια, αφου μονιμοποιηθουν; Δλδ μετα τα 5 χρονια μονιμοποιησε και ονομαζεσαι πυροσβεστης (;) και παλι δεν μπορεις να δωσεις για ανθυποπυραγων;

Στο τέλος της 5ετίας έχεις την επιλογή: Είτε συνεχίζεις σαν 5ετής με ανανεώσεις 5ετιών είτε μονιμοποιείσαι σαν πυρ/στης (εφόσον έχεις τα απαιτούμενα προσόντα). Στην 1η περίπτωση μένεις μέχρι τέλους εκεί. Στη 2η, ακόμα κι αν δεν πας σε κάποια σχολή, θα γίνεις, στα 15 χρόνια συνολικά, αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής, όπως κι όλοι οι πυρ/στες μέχρι τώρα. Εννοείται βέβαια ότι αν καλύπτεις όλες τις προϋποθέσεις μπορείς να εισαχθείς σε οποιαδήποτε σχολή.
1) τι εννοείς ΄΄απαραίτητα προσόντα΄΄ 2) τι σημαίνει αρχιπυροσβέστης μη παραγωγικής σχολής;3) αν κάποιος μετά την 5ετία είναι π. Χ.28-30 ετών γίνει μόνιμος, μπορεί να δώσει πανελλήνιες και να μπει Ανθυποπυραγών; Μέχρι που μπορεί να φτάσει; Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
handballer
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

BΑΣΙΛΗΣ έγραψε: Πο πο! Φιλε μου επαθα πλακα! Πολλοι επιλαχοντες αλλα και πολλα ατομα κοπηκανε! Συμφωνω ολοι σχεδον εχουνε ελπιδες εφοσον βεβαια εχουνε σεβαστα μορια!
ναι αλλά σκέψου ότι ήταν 19000 αιτήσεις και οι 12000 κόπηκαν,
hackertom
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από hackertom »

βλεπω πολλους και αναρωτιουνται για τη βαση αλλα λιγους να αγχωνονται για τα αθληματα... Πιστευω πως θα γινει μεγαλη ανατροπη εκει. Θεωρητικα ο καθενας εχει ελπιδα!

πινακας αποτυχοντων το 2008

http://www.fireservice.gr/pyr/site/home/Various/katataxi_pyrosbeston/katataxi_pyrosbeston.csp

Η ΣΦΑΓΗ του αιώνα έγινε... Μιλάμε για πάρα πολλά άτομα! Όποιος θεωρεί τα αθλήματα εύκολα είναι πολύ γελασμένος για μένα...
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

handballer σε παρακολουθω και στις προκυρηξεις να εχεις παθει ψυχωσει με τα μορια ρωτας απο εδω και απο εκει χειροτερα ακομα αποθαρυνεις τον κοσμο οτι δεν εχουν αρκετα μορια καλυτερα να αγχονεσαι με τα αθληματα και ασε τα μορια, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ που σε και πιτσιρικας δεν μπορει να ξερει τις βασεις η που θα κυμενονται η οτιδηποτε σχετικο ολοι να κανουνε τα χαρτια τους χωρις να αγχονονται εχουν ελπιδες αλωστε οι περισοτεροι νεα παιδια ειστε κατω απο 24 καντε και καμια δουλεια που δεν σας αρεσει και εχετε χρονια να μπειτε δημοσιο με το που απολυεστε μη θελετε δημοσιο κατευθειαν. Επισης ενας αριστος μαθητης με απολυτηριο 18 που περνει ολα τα μορια δεν θα περασει τα αθληματα δεν μπρορει να ειναι αριστος και στη γυμναστικη

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες