Δεν φαίνονται καλά τα άρματα μάχης σε τόσο μικρό μέγεθος και άλλωστε θα πρέπει να είναι σε λευκό φόντο (που σπάνια συμβαίνει)Epilarxos έγραψε:Εγώ σαν τεθωρακισμένος που ήμουν έβαλα άρμα για εικονίδιο... Με όλο το θάρρος, δεν ξέρω αν θα γινόταν να προστεθούν και άρματα...
Νέα avatars
Νέα avatars
Νέα avatars
yandr έγραψε:Δεν φαίνονται καλά τα άρματα μάχης σε τόσο μικρό μέγεθος και άλλωστε θα πρέπει να είναι σε λευκό φόντο (που σπάνια συμβαίνει)Epilarxos έγραψε:Εγώ σαν τεθωρακισμένος που ήμουν έβαλα άρμα για εικονίδιο... Με όλο το θάρρος, δεν ξέρω αν θα γινόταν να προστεθούν και άρματα...
Σωστό κι αυτό! Που να περιορίσεις ένα γίγαντα έτσι;

Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
Νέα avatars
aeronut έγραψε:M2 BROWNING (.50 BMG)
Προστέθηκε και θα το δεις το βράδυ.
Νέα avatars
Βλεπω εχει περαση. Θρυλικο οπλο. Δηλαδη δεν ξερω και πολλα, αλλα ξερω οτι ενας αμερικανος στο βιετναμ του ειχε προσαρτησει ενα αυτοσχεδιο σκοπευτρο και το χρησιμοποιουσε σα sniper, και μαλιστα με μεγαλη επιτυχια (οχι οτι το επικροτω βεβαια)
GET TO THE CHOPPA!!! ;P
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Νέα avatars
Yandr επειδή δε ξέρω να μετατρέπω την εικόνα μπορείς να το κάνεις εσύ για να μπορεί να γίνει avatar; Λόγω ειδικότητας έχω ιδιαίτερη αγάπη σε ατό το A/T γιατί στη Κύπρο δεν είχαμε τα STRIM αλλα τα CARL GUSTAF των 14.2 κιλών (ειδικά στην 50αρα μεγάλο πλεονέκτημα!) !
CARL GUSTAF

CARL GUSTAF

Νέα avatars
Θα σε φτιάξω και εσένα...
Νέα avatars
Χρησιμοποιώντας την εικόνα του Nassos φτιάχτηκε το avatar και θα εμφανιστεί το βράδυ στο forum
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Νέα avatars
Yandr ευχαριστώ πολύ!
Νέα avatars
Τίποτα...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Νέα avatars

Νέα avatars
Η φωτογραφία δεν φαίνεται, αλλά πάντως τα μετάλια που έχουν αντιστοιχούν στην ιδιότητα του ΓΕΠΣ και Διοικητή Μεραρχίας που έχουν.
Δεν είναι διαθέσιμα στο 'ευρύ κοινό'. Ακόμη και αν τα βάλεις θα στα βγάλουμε
Δεν είναι διαθέσιμα στο 'ευρύ κοινό'. Ακόμη και αν τα βάλεις θα στα βγάλουμε

-
- Posts in topic: 3
Νέα avatars
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Νέα avatars
Μπορείς να την ανεβάσεις στο προφίλ σου.
-
- Posts in topic: 3
Νέα avatars
Δν ξερω γιατι αλλα επισης ουτε πως να ανεβασω την φωτο... Γινετε να με πειτε τον τροπο;
Θα σε ελευθερωσουμε πενταδαχτηλε η θα μας παρει ο ΧΑΡΟΣ... ΕΛΛΑΔΑ εισαι ΜΙΑ στον κοσμο αλλη καμια η ΚΥΠΡΟΣ ειναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ και η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης