ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;
Απο ψυχη σκιζω. Αληθεια το θελω πολυ... Παρααα πολυυ, ... Δηλαδη σε πια σχολη θα μπω μεσω πανελινιων?
Αν θές να πάς μόνιμος στα ΟΥΚ πρέπει να είσαι στον ΠΝ. Απο ΣΞ Μόνο την πουλάδα πέρνεις και κάνεις συντιρίσεις. Και περνάς άλλο σχολείο απο αυτούς που είναι στο ΠΝ Ψάξε όλες της απαντίσεις εδώ μέσα, θα σε λυθεί η απορία σου
Μακαρι ολη η ζωη να ηταν μια εκδρομη Ολη την ζωη μου τρελαμενος παοκαρα ως το τελος
- aggelos2288
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 4
Παιδια πια η διαφορα αμα περασω για ουκ μονιμος απο ΣΜΥΝ αντι απο ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ;
- Titis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Η διαφορά είναι ότι από ΣΜΥΝ μπορείς να γίνεις στέλεχος των ΟΥΚ ενώ από Ευελπίδων να περάσεις μόνο το σχολείο βατραχανθρώπων. Για να πας στους ΟΥΚ πρέπει να είσαι στέλεχος του πολεμικού ναυτικού άρα είτε από ΣΜΥΝ είτε από ΣΝΔ. Η ΣΣΕ και η ΣΜΥ είναι σχολές για τον στρατό ξηράς.
- aggelos2288
- Υποδεκανέας
Δηλαδη αμα θελω να ειμαι μελος τις ομαδας ουκ (οχι για τιν προπονησει μονο αλλα κ για οτι αποστολες γινονται) αναγκαστικα μονο απο ΣΜΥΝ;
- Titis
Αναγκαστικά... Θα σου πρότεινα βέβαια να προσπαθήσεις για ΣΝΔ!
- aggelos2288
- Υποδεκανέας
Μακαρι να μπορουσα.
Με το ζορι με βλεπω να πιανω τα μορια για ΣΜΥΝ... Δεν ειμαι τον γραμματων και του διαβασματος γενικα
Με το ζορι με βλεπω να πιανω τα μορια για ΣΜΥΝ... Δεν ειμαι τον γραμματων και του διαβασματος γενικα

Καλησπερα ειμαι 18 χρονων εχω καταχθει στο πολεμικο ναυτικο και εχω παρει αναβολη... Πως μπορω και αν γινετε να μπω στα ΟΥΚ.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
δεν μπορείς ρε άνθρωπε
Παραγωγική σχολή ενόπλων δυνάμεων ή ΕΠΟΠ (αν ξαναπάρουν ΕΠΟΠ).
Λοιπον παιδια. Εχω μια απορια. Αν περασω μεσω πανελαδικων στην ΣΣΕ μπορω μετα την σχολη να επιλεξω να μεινω Μονιμος στα ΟΥΚ και πια θα ειανι η σταδιοδρομια μου μετα; Επισης αν περασω παλι μεσω πανελαδικων στην ΣΝΔ μπορω να μεινω μετα την σχολη μονιμος στα ΟΥΚ;
- Titis
Απ'την ΣΝΔ μπορείς να γίνεις μόνιμος στους ΟΥΚ γιατί θα είσε αξιωματικός του Ναυτικού, αντίθετα από ΣΣΕ δεν μπορείς γιατί είσαι αξιωματικός στον Στρατό. Μόνο το σχολείο των βατραχανθρώπων του Ναυτικού μπορείς να παρακολουθήσεις από ΣΣΕ, αλλά για μόνιμο στέλεχος των ΟΥΚ, όχι.
Οκ Ευχαριστώ Πολύ Αλλα κατα την αποψη σας τι ειναι καλυτερο και τι θα μου Προσφέρει Καλυτερο Μισθό. Να μεινω μονιμος στα ΟΥΚ ή να υπηρετησω σε πλοία του στόλου με τη θέση του Κυβερνήτη;
- diplomaths
- Υπολοχαγός
Δώσε πανελλήνιες. Δώσε ΠΚΕ. Βγάλε μεγαλύτερο βαθμό από την βάση. Πέρνα τις 3 βδομάδες της προπαίδευσης. Ορκίσου. Πέρνα τον υπόλοιπο πρώτο χρόνο. Πέρνα τον δεύτερο χρόνο. Πέρνα τον τρίτο χρόνο.
Συγχαρητήρια! Οι εμπειρίες σου από την ΣΝΔ, την επαφή σου με το ναυτικό αντικείμενο, όλα όσα έχεις ακούσει από αξιωματικούς που έχουν εμπειρία, ότι έχεις μάθει από τα 2ήμερα ταξίδια με πλοία του στόλου, και τον εκπαιδευτικό πλου στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, θα σε βοηθήσουν ώστε να αρχίσεις να σκέφτεσαι στο τελευταίο έτος στην σχολή σου τι θα κάνεις από εκεί και πέρα
Όσο για τον μισθό, υπάρχει αντίστοιχο θέμα
Συγχαρητήρια! Οι εμπειρίες σου από την ΣΝΔ, την επαφή σου με το ναυτικό αντικείμενο, όλα όσα έχεις ακούσει από αξιωματικούς που έχουν εμπειρία, ότι έχεις μάθει από τα 2ήμερα ταξίδια με πλοία του στόλου, και τον εκπαιδευτικό πλου στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους, θα σε βοηθήσουν ώστε να αρχίσεις να σκέφτεσαι στο τελευταίο έτος στην σχολή σου τι θα κάνεις από εκεί και πέρα
Όσο για τον μισθό, υπάρχει αντίστοιχο θέμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης