ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;
Δλδ πειγενω στρατο-> Ειδεικες δυναμεις-> Ο. Υ. Κ-> Μετα κανω περισσοτερη θειτια για να γινω ΕΠ. ΟΠ.-> Μονιμος Ο. Υ. Κ ;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Φιλε εισαι μικρος ακομα! Και να ξαναβγει προκηρυξη μαλλον θα ειναι η τελευταια και δεν την προλαβαινεις... Και απο στρατο ξηρας μπορεις να πας παντος οχι μονο απο το ναυτικο...
O.Y.K έγραψε:Δλδ πειγενω στρατο-> Ειδεικες δυναμεις-> Ο. Υ. Κ-> Μετα κανω περισσοτερη θειτια για να γινω ΕΠ. ΟΠ.-> Μονιμος Ο. Υ. Κ ;
Δεν παίρνει φαντάρους πλέον η Σχολή μικρέ. Μικρός είσαι ακόμα, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα. Ασχολήσου πρός το παρών με τα μαθήματά σου και όταν ενηλικιωθείς βλέπεις

- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ετσι οπως τα λεει ο δυκ! Κατσε διαβασε και ασε τα υπολοιπα!
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά μια ερώτηση... Ειμαι 16 και έχω φοβερή τρέλα με το στρατό. Τί σχολή πρέπει να ακολουθήσω για να πάω μόνιμος στα Ο. Υ. Κ. παρακαλω όποιος ξέρει σίγουρα να μου απαντήσει. Ευχαριστω προκαταβολικά!

Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα βρεις την απαντηση σου 

rafail trs έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση... Ειμαι 16 και έχω φοβερή τρέλα με το στρατό. Τί σχολή πρέπει να ακολουθήσω για να πάω μόνιμος στα Ο. Υ. Κ. Παρακαλω όποιος ξέρει σίγουρα να μου απαντήσει. Ευχαριστω προκαταβολικά!
Είσαι αρκετά μικρός για να έχεις κατασταλάξει οπότε ώς μεγαλύτερος θα πώ και σε εσένα αυτό που λέω και στα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας σου. Πρός το παρών ασχολήσου με τα μαθήματά σου και στο μέλλον βλέπεις

Μια χαρα ηλικια εχει. Αν ειναι ωριμος και συνηδητοποιημενος πρεπει να σκεφτεται απο τωρα για το μελλον του. Εγω που ειμαι συνομηλικος του εχω αποφασισει εδω και δυο χρονια (μετα απο μεγαλη αναζητηση). ΟΥΚ μπαινεις απο ΣΝΔ και νομιζω μπορεις να μπεις και απο ΣΜΥΝ και σαν ΕΠΟΠ.
H μπορεις απο ΣΣΕ και ΣΜΥ να περασεις το αντιστοιχο του ΣΞ
Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Εγώ όπως θα διάβασες αναφέρω το ότι καλό θα ήτανε να ασχοληθείτε αρχικά με τα μαθήματά σας ώστε να καταφέρετε να περάσετε π. Χ σε μια στρατιωτική σχολή τύπου ΣΝΔ ή ΣΜΥΝ μιάς και σας ενδιαφέρει η σταδιοδρομία στους ΟΥΚ και όλα θα έρθουν. Για την ιστορία όμως να σας ενημερώσω ότι η σχολή απο μόνη της θα έχει φοβερή πίεση οπότε θα αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα όπως κάνουν σχεδόν οι περισσότεροι σπουδαστές μέχρι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Φιλικά αυτά απο έναν μεγαλύτερο / εμπειρότερο που υπηρετεί και στο στράτευμα 

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση; Εγω που θελω να περασω σχολειο ΟΥΚ πως θα μου δωθει η ευκαιρια; Λετε συνεχεια οτι οποιος θελει μπαινει αλλα αν δεν σε παρουν με τις προκυρηξεις πως θα μπεις; Αυτο ηθελα ευχαριστω...
Είπαμε εμείς ότι μπαίνει όποιος θέλει φίλε μου; Μόνο μέσω προκυρήξεων για Επαγγελματίες Οπλίτες και εννοείται μέσω των Στρατιωτικών σχολών! Διάβασε και προηγούμενα μηνύματα εάν δεν το έχεις κάνει ήδη να βοηθηθείς αγορίνα 

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μάθω πάνω κάτω από ένα παιδί που ξέρει από το θέμα πως γίνετε να πάω ουκ. Εγώ λέω από κάποια σχολή όπως Σχολή ευελπίδων. Κάποιος που ξέρει ας με βοηθήσει είμαι 15 χρόνον ξέρω θα σκέφτεστε που πάει το μικρό αλλά τώρα βράζει το αίμα :)
Γεία σας είμαι ο βαγγέλης είμαι 20 χρονών έχω τελειώσει το Γενικό Λύκειο και σπούδασα για 2 χρόνια στην σχολή Ι. Ι. Ε. Κ Πράξις σαν Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών έχω το Lower στα αγγλικά. Τον αυγουστο θα παρουσιαστώ για να κάνω την θητεία μου Θέλω να πάω στα Ο. Υ. Κ ή Μ. Α. Κ το θέμα είναι το εξής θα ήθελα αφού περάσω στα Ο. Υ. Κ μετά να μπορέσω να μπώ σε κάποια επιχειρησιακή μονάδα και να γίνει αυτή η δουλεία μου για όλη μου την ζωή το ίδιο ισχύει και για Μ. Α. Κ η ερώτησή μου είναι η εξής κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό, τον μισθό, τι χρειάζεσαι και γενικές πληροφορίες πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων και θα παρακαλούσα να απαντήσουν μόνο όσοι πραγματικά ξέρουν και να μην ξεφέυγεται από το θέμα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 10
Oldar έγραψε:Γεία σας είμαι ο βαγγέλης είμαι 20 χρονών έχω τελειώσει το Γενικό Λύκειο και σπούδασα για 2 χρόνια στην σχολή Ι. Ι. Ε. Κ Πράξις σαν Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών έχω το Lower στα αγγλικά. Τον αυγουστο θα παρουσιαστώ για να κάνω την θητεία μου Θέλω να πάω στα Ο. Υ. Κ ή Μ. Α. Κ το θέμα είναι το εξής θα ήθελα αφού περάσω στα Ο. Υ. Κ μετά να μπορέσω να μπώ σε κάποια επιχειρησιακή μονάδα και να γίνει αυτή η δουλεία μου για όλη μου την ζωή το ίδιο ισχύει και για Μ. Α. Κ η ερώτησή μου είναι η εξής κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό, τον μισθό, τι χρειάζεσαι και γενικές πληροφορίες πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων και θα παρακαλούσα να απαντήσουν μόνο όσοι πραγματικά ξέρουν και να μην ξεφέυγεται από το θέμα.
ΟΥΚ δεν μπορείς να κάνεις την θητεία σου, γενικά χωρίς να έχει βγει προκήρυξη δεν μπορείς να παραμείνεις μόνιμος στον στρατό για περισσότερες πληροφορίες θα αναζήτησεις τα σχετικά θέματα που υπάρχουνε στο φόρουμ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης