ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
O.Y.K

Δημοσίευση από O.Y.K »

Δλδ πειγενω στρατο-> Ειδεικες δυναμεις-> Ο. Υ. Κ-> Μετα κανω περισσοτερη θειτια για να γινω ΕΠ. ΟΠ.-> Μονιμος Ο. Υ. Κ ;

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimitris mak »

Φιλε εισαι μικρος ακομα! Και να ξαναβγει προκηρυξη μαλλον θα ειναι η τελευταια και δεν την προλαβαινεις... Και απο στρατο ξηρας μπορεις να πας παντος οχι μονο απο το ναυτικο...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

O.Y.K έγραψε:Δλδ πειγενω στρατο-> Ειδεικες δυναμεις-> Ο. Υ. Κ-> Μετα κανω περισσοτερη θειτια για να γινω ΕΠ. ΟΠ.-> Μονιμος Ο. Υ. Κ ;

Δεν παίρνει φαντάρους πλέον η Σχολή μικρέ. Μικρός είσαι ακόμα, μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα. Ασχολήσου πρός το παρών με τα μαθήματά σου και όταν ενηλικιωθείς βλέπεις Εικόνα

Άβαταρ μέλους
dimitris mak
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από dimitris mak »

Ετσι οπως τα λεει ο δυκ! Κατσε διαβασε και ασε τα υπολοιπα!
rafail trs
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από rafail trs »

Παιδιά μια ερώτηση... Ειμαι 16 και έχω φοβερή τρέλα με το στρατό. Τί σχολή πρέπει να ακολουθήσω για να πάω μόνιμος στα Ο. Υ. Κ. παρακαλω όποιος ξέρει σίγουρα να μου απαντήσει. Ευχαριστω προκαταβολικά!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

Αν διαβασεις τις προηγουμενες σελιδες θα βρεις την απαντηση σου Εικόνα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

rafail trs έγραψε:Παιδιά μια ερώτηση... Ειμαι 16 και έχω φοβερή τρέλα με το στρατό. Τί σχολή πρέπει να ακολουθήσω για να πάω μόνιμος στα Ο. Υ. Κ. Παρακαλω όποιος ξέρει σίγουρα να μου απαντήσει. Ευχαριστω προκαταβολικά!Εικόνα

Είσαι αρκετά μικρός για να έχεις κατασταλάξει οπότε ώς μεγαλύτερος θα πώ και σε εσένα αυτό που λέω και στα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας σου. Πρός το παρών ασχολήσου με τα μαθήματά σου και στο μέλλον βλέπεις Εικόνα

BILL

Δημοσίευση από BILL »

Μια χαρα ηλικια εχει. Αν ειναι ωριμος και συνηδητοποιημενος πρεπει να σκεφτεται απο τωρα για το μελλον του. Εγω που ειμαι συνομηλικος του εχω αποφασισει εδω και δυο χρονια (μετα απο μεγαλη αναζητηση). ΟΥΚ μπαινεις απο ΣΝΔ και νομιζω μπορεις να μπεις και απο ΣΜΥΝ και σαν ΕΠΟΠ.
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

H μπορεις απο ΣΣΕ και ΣΜΥ να περασεις το αντιστοιχο του ΣΞ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν είπε κανείς το αντίθετο. Εγώ όπως θα διάβασες αναφέρω το ότι καλό θα ήτανε να ασχοληθείτε αρχικά με τα μαθήματά σας ώστε να καταφέρετε να περάσετε π. Χ σε μια στρατιωτική σχολή τύπου ΣΝΔ ή ΣΜΥΝ μιάς και σας ενδιαφέρει η σταδιοδρομία στους ΟΥΚ και όλα θα έρθουν. Για την ιστορία όμως να σας ενημερώσω ότι η σχολή απο μόνη της θα έχει φοβερή πίεση οπότε θα αναθεωρήσετε αρκετά πράγματα όπως κάνουν σχεδόν οι περισσότεροι σπουδαστές μέχρι να πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις. Φιλικά αυτά απο έναν μεγαλύτερο / εμπειρότερο που υπηρετεί και στο στράτευμα Εικόνα
sapa

Δημοσίευση από sapa »

Ρε παιδια να κανω μια ερωτηση; Εγω που θελω να περασω σχολειο ΟΥΚ πως θα μου δωθει η ευκαιρια; Λετε συνεχεια οτι οποιος θελει μπαινει αλλα αν δεν σε παρουν με τις προκυρηξεις πως θα μπεις; Αυτο ηθελα ευχαριστω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Είπαμε εμείς ότι μπαίνει όποιος θέλει φίλε μου; Μόνο μέσω προκυρήξεων για Επαγγελματίες Οπλίτες και εννοείται μέσω των Στρατιωτικών σχολών! Διάβασε και προηγούμενα μηνύματα εάν δεν το έχεις κάνει ήδη να βοηθηθείς αγορίνα Εικόνα
Αλέξανδρος

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να μάθω πάνω κάτω από ένα παιδί που ξέρει από το θέμα πως γίνετε να πάω ουκ. Εγώ λέω από κάποια σχολή όπως Σχολή ευελπίδων. Κάποιος που ξέρει ας με βοηθήσει είμαι 15 χρόνον ξέρω θα σκέφτεστε που πάει το μικρό αλλά τώρα βράζει το αίμα :)
Oldar
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Oldar »

Γεία σας είμαι ο βαγγέλης είμαι 20 χρονών έχω τελειώσει το Γενικό Λύκειο και σπούδασα για 2 χρόνια στην σχολή Ι. Ι. Ε. Κ Πράξις σαν Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών έχω το Lower στα αγγλικά. Τον αυγουστο θα παρουσιαστώ για να κάνω την θητεία μου Θέλω να πάω στα Ο. Υ. Κ ή Μ. Α. Κ το θέμα είναι το εξής θα ήθελα αφού περάσω στα Ο. Υ. Κ μετά να μπορέσω να μπώ σε κάποια επιχειρησιακή μονάδα και να γίνει αυτή η δουλεία μου για όλη μου την ζωή το ίδιο ισχύει και για Μ. Α. Κ η ερώτησή μου είναι η εξής κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό, τον μισθό, τι χρειάζεσαι και γενικές πληροφορίες πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων και θα παρακαλούσα να απαντήσουν μόνο όσοι πραγματικά ξέρουν και να μην ξεφέυγεται από το θέμα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Greek_Army »

Oldar έγραψε:Γεία σας είμαι ο βαγγέλης είμαι 20 χρονών έχω τελειώσει το Γενικό Λύκειο και σπούδασα για 2 χρόνια στην σχολή Ι. Ι. Ε. Κ Πράξις σαν Τεχνικός Δικτύων Υπολογιστών έχω το Lower στα αγγλικά. Τον αυγουστο θα παρουσιαστώ για να κάνω την θητεία μου Θέλω να πάω στα Ο. Υ. Κ ή Μ. Α. Κ το θέμα είναι το εξής θα ήθελα αφού περάσω στα Ο. Υ. Κ μετά να μπορέσω να μπώ σε κάποια επιχειρησιακή μονάδα και να γίνει αυτή η δουλεία μου για όλη μου την ζωή το ίδιο ισχύει και για Μ. Α. Κ η ερώτησή μου είναι η εξής κατά πόσο είναι εφικτό να γίνει αυτό, τον μισθό, τι χρειάζεσαι και γενικές πληροφορίες πάνω στο θέμα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας εκ των προτέρων και θα παρακαλούσα να απαντήσουν μόνο όσοι πραγματικά ξέρουν και να μην ξεφέυγεται από το θέμα.

ΟΥΚ δεν μπορείς να κάνεις την θητεία σου, γενικά χωρίς να έχει βγει προκήρυξη δεν μπορείς να παραμείνεις μόνιμος στον στρατό για περισσότερες πληροφορίες θα αναζήτησεις τα σχετικά θέματα που υπάρχουνε στο φόρουμ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης