ΕΛΔΥΚ: Τι γίνεται με τις άδειες;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Στρατός και θητεία
alexakis7
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από alexakis7 »

Στρ πζ ελδυκ, με τα λεωφορεια ειναι στανταρ, καθημερινες εχει εξοδουχους μια φορα, που σημαινει οτι εαν δεν βγεις με τους εξοδουχους δεν μπορεις να βγεις αλλη ωρα, και το βραδυ γυρνανε τα λεωφορεια παλι στανταρ ωρα. Το σκ εχει 2 φορες εξοδουχους, μια το πρωι και μια το μεσημερι. Και το βραδυ παλι μια και καλη σας μαζευουν. Αν χασεις το λεωφορειο, παιρνεις ταξι και δινεις ενα 50αρικο για να σε γυρισουν πισω (αναλογα σε ποιο στρατοπεδο θα εισαι) και οσο για τις μερες που θα παρεις πριν πας κυπρο, θα το μαθεις μολις πας αυλωνα και σου πουνε ποτε θα πετας, τοτε θα μαθεις και τις μερες που θα παρεις. Οταν πηγα εγω κυπρο δεν ηταν στανταρ οι μερες, αλλοι επαιρναν λιγοτερες, αλλοι περισσοτερες... Και θα μαθεις αν θα πετας με πολιτικο αεροπλανο ή c130.
~312 λελε~
miss Απογοητευση !!

Δημοσίευση από miss Απογοητευση !! »

Κατάλαβα. Δικοπο μαχαίρι... Υπάρχει καμια ελπιδα να το γλιτώσει; Φυσικα χωρις να συμβιβαστει με το να βγει Ι3! απλα στην τυχη. Υπάρχουν πιθανοτητες; Τουλαχιστον παρηγοριθηκα με το οτι αν παω θα μπορεσω να τον δω 2 μερούλες.
sunshine

Δημοσίευση από sunshine »

Καλησπέρα. Σύμφωνα με διαταγή του υπουργού άμυνας δίνεται 5ήμερη άδεια σε όλο το προσωπικό των ΕΔ. Ακούγεται όμως στην ΕΛΔΥΚ ότι θα την πάρουν μόνο τα στελέχη και όχι οι φαντάροι. Αφού την δικαιούνται και οι φαντάροι, έτσι δεν είναι; Τι μπορεί να γίνει;

Στέφανος

Δημοσίευση από Στέφανος »

Παιδιά τι παίζει με τις άδειες; Θα μπορέσω κατά τη διάρκεια της θητείας μου να ανέβω καθόλου Ελλάδα και αν ναι, πόσες φορές; Τα οδοιπορικά είναι πληρωμένα;
Ηλίας

Δημοσίευση από Ηλίας »

Σήμερα επιστρέφουμε στην μονάδα... Η άδεια πριν φύγουμε για Κύπρο ισχύει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ηλίας έγραψε:Σήμερα επιστρέφουμε στην μονάδα... Η άδεια πριν φύγουμε για Κύπρο ισχύει;

Σε ποιά μονάδα επιστρέφεις; Γιατί δεν διευκρινίζεις το σε ποιά άδεια αναφέρεσαι.
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

Συνολο αδειων:5 Μερες αδεια Ορκωμοσιας,5 μερες τιμιτικη της ΕΛΔΥΚ πριν παω,12 μερες 1η Αδεια Χριστουγεννων,19 Μερες 2η αδεια τελη Φλεβαρη,3η αδεια 10 μερες αρχες Απριλη,4η αδεια (πληρωμενη απο την τσεπη μου) 10 μερες,5η αδεια τιμιτικη ΕΛΔΥΚ επαναπατρισμου 10 μερες,6 μερες απο τη μοναδα τιμιτικη "εβδομαδα προσαρμογης",+2 ΤΑΠ που μειναν. Συνολο:79 Μερες. Να σημειωθει οτι αρκετες μερες απο τις αδειες ηταν τιμιτικες που μαζεψα στην μοναδα.
Christoforos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Christoforos »

vectorone έγραψε:Συνολο αδειων:5 Μερες αδεια Ορκωμοσιας,5 μερες τιμιτικη της ΕΛΔΥΚ πριν παω,12 μερες 1η Αδεια Χριστουγεννων,19 Μερες 2η αδεια τελη Φλεβαρη,3η αδεια 10 μερες αρχες Απριλη,4η αδεια (πληρωμενη απο την τσεπη μου) 10 μερες,5η αδεια τιμιτικη ΕΛΔΥΚ επαναπατρισμου 10 μερες,6 μερες απο τη μοναδα τιμιτικη "εβδομαδα προσαρμογης",+2 ΤΑΠ που μειναν. Συνολο:79 Μερες. Να σημειωθει οτι αρκετες μερες απο τις αδειες ηταν τιμιτικες που μαζεψα στην μοναδα.

Πως τις μάζεψες στην Κύπρο αυτές τις τιμητικές; . Για να ξέρω γιατί θέλω να παω στο νησί. Ευχαριστώ!

vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 9
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

Christoforos έγραψε:
vectorone έγραψε:Συνολο αδειων:5 Μερες αδεια Ορκωμοσιας,5 μερες τιμιτικη της ΕΛΔΥΚ πριν παω,12 μερες 1η Αδεια Χριστουγεννων,19 Μερες 2η αδεια τελη Φλεβαρη,3η αδεια 10 μερες αρχες Απριλη,4η αδεια (πληρωμενη απο την τσεπη μου) 10 μερες,5η αδεια τιμιτικη ΕΛΔΥΚ επαναπατρισμου 10 μερες,6 μερες απο τη μοναδα τιμιτικη "εβδομαδα προσαρμογης",+2 ΤΑΠ που μειναν. Συνολο:79 Μερες. Να σημειωθει οτι αρκετες μερες απο τις αδειες ηταν τιμιτικες που μαζεψα στην μοναδα.

Πως τις μάζεψες στην Κύπρο αυτές τις τιμητικές; Για να ξέρω γιατί θέλω να παω στο νησί. Ευχαριστώ!

Οι τιμητικες στην Κυπρο μαζευονται :1ον Εαν εισαι καποιο κωλυωμα ή ημι-κωλυωμα (ΥΚΟΑ, αποθηκαριος, εστιατορας κτλ)

2ον Κανεις 5-10 πραγματα για τον λοχο (οπως πχ να φτιαξεις καποιο οχημα ή κατι τετοιο) 3ον εαν εισαι τυχερος και κερδισεις φλουρια και ιστοριες 4ον πας και γλυφεις αξιωματικους και 5ον απο βολες. Προσωπικα ουτε κωλυωμα ημουν, ουτε καθομουν εγλυφα καποιον αξιωματικο, αλλα το γεγονος οτι δεν ειχα ουτε μια μερα φυλακη μου εδινε ολο το απαραιτητο θρασσος και θαρρος (συν οτι εκανα πραγματα για τον λοχο, ετρεχα για καποια χαρτια, εκανα τον ΥΚΟΑ καποιο διαστημα, επηζα στην αρχη και στις 2 ειδικοτητες που ειχα, εκανα εκπαιδευση στους οδηγους κτλ) και πηγαινα και ζηταγα στο χυμα απο τον λοχαγο ή καποιον υπολοχαγο του λοχου τιμητικες και εκεινοι κριναν αν θα δωσουν ή οχι. Και σαφως καταλαβαινεις πως αμα πηγαινε καποιος που ειχε ποινες στον λοχαγο του και του ζηταγε τιμητικη θα επαιρνε τα α****** του. Προσπαθησε να μη μαζεψεις φυλακες (τυπικος στις υπηρεσιες σου και στα καθηκοντα) και θα μπορεις μετα απο καποιο καιρο να ζητας τιμητικες κατευθειαν απο τον λοχαγο σου.

Και μη φανταστεις, ο διαλογος ειναι απλος. Πας : "Στην επομενη αδεια παιρνω πχ 10 μερες και θα ηθελα να κολλησετε και καμια τιμητικη" "Πες στον επιλοχια να γραψει συν 3 μερες".

Τωρα ειναι και οι τιμητικες της ΕΛΔΥΚ οι οποιες ειναι σταντε, δηλαδη η πρωτη πενθημερη και η τελευταια δεκαημερη επαναπατρισμου ειναι σιγουρες οτι θα τις παρεις.

Christoforos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Christoforos »

Κατατοπιστικότατος! Σ'ευχαριστω!
akoustapouleme

Δημοσίευση από akoustapouleme »

Ακουω απο φιλαρακια π ειναι ελδυκ οτι δεν παιζει αδεια ως καινουριοι τον 15 Αυγουστο (εχουν ηδη ενα διμηνο) κ τους πανε για Οκτωβρη. Απορω αν ειναι λογικο κ νομιμο κ ηθικο να κρατησεις ενα στρατιωτη κληρωτο σε μια ξενη χωρα για τοσο διαστημα 3 μηνων... Ακομη κ το τελευταιο στρατοπεδο του Εβρου θα ειναι πιο σωστο. Απ οτι ακου λεω.
ioannis-georgios
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ioannis-georgios »

Δεν παίζει άδεια τον Αύγουστο γι' αυτούς ίσως γιατί δεν δίνει το υπουργείο, όπως δίνει ας πούμε το Πάσχα, οπότε θα ήταν πιο πιθανό. Από κει και πέρα είναι θέμα μονάδας.
Άβαταρ μέλους
wrccc
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από wrccc »

Στη θητεια μου τη πρωτη αδεια τη πηρα μετα απο 2μισι μηνες επεφτε τελη αυγουστου, τη δευτερη μεσα οκτωβρη και τη τριτη τα χριστουγεννα
Pavlos K.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Pavlos K. »

Ακούω ότι υπάρχει μια γαλλική αεροπορική εταιρία με πολύ φθηνά εισιτήρια (50 euro) από Χανιά προς Κύπρο, κάτι το οποίο θα βόλευε πολύ τους κρητικούς που θέλουν να υπηρετήσουν στο νησί. Έχει κανείς ιδέα αν είναι ράδιο αρβύλα και τι παίζει με τα εισιτήρια προς Κύπρο (από Κρήτη αλλά και γενικά από Ελλάδα)
Γιάννης

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα.

Απ' ότι βλέπω εδώ http://en.Wikipedia.org/wiki/Paphos_Airport#Airlines_and_destinations η Ryanair εκτελεί απευθείας πτήσεις μεταξύ Πάφου και Χανίων/Θεσσαλονίκης. Εποχιακά λειτουργεί γραμμή Πάφος - Πάτρα. Δεν ξέρω αν οι πτήσεις εκτελούνται κάθε μέρα. Χαμηλές τιμές μπορείτε να βρείτε αν κλείσετε νωρίς εισιτήριο. Από εκεί και πέρα επειδή πρόκειται για εταιρία χαμηλού κόστους δεν ξέρω αν χρεώνει κάτι άλλο εκτός από τα εισιτήρια, αν κάποιος γνωρίζει ή έχει εμπειρία μαζί της ας γράψει.

Για τιμές και τις ημέρες που πραγματοποιούνται οι πτήσεις τσεκάρετε το site της εταιρίας http://www.ryanair.com/en .
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες