Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Οχι φιλε μου η εισαι ετοιμος η οχι
Τα αθληματα ειναι ενα μιλι σε 7 λεπτα 40 καμψεις,40 κοιλιακους και 6 ελξεις που πιστευω ειναι το δυσκολοτερο γιατι ειναι με ισια λαβη
Αν πας αλεξιπτωτα θα σεςτειλουν σε αλλη μοναδα καταδρομων η πεζοναυτησ
Τα αθληματα ειναι ενα μιλι σε 7 λεπτα 40 καμψεις,40 κοιλιακους και 6 ελξεις που πιστευω ειναι το δυσκολοτερο γιατι ειναι με ισια λαβη
Αν πας αλεξιπτωτα θα σεςτειλουν σε αλλη μοναδα καταδρομων η πεζοναυτησ
Ενταξει. Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Τωρα μου εφυγε ενα βαρος. Και κατι αλλο... Αμα κοπω και δεν περασω στα αθληματα (δν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα αλλα λεμε "αμα") μπορω να ξαναπροσπαθησω; Και αν ναι ποσες φορες; Και θα με επηρεασει αυτο πουθενα; Επισης υπαρχει σιγκεκριμενος αριθμος προσπαθειων που μπορεις να κανεις; Θα σου ημουν υποχρεος αν μου απαντουσες!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
Γιώργος Γ. έγραψε:Ενταξει. Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Τωρα μου εφυγε ενα βαρος. Και κατι αλλο... Αμα κοπω και δεν περασω στα αθληματα (δν εχω καποιο ιδιαιτερο προβλημα αλλα λεμε "αμα") μπορω να ξαναπροσπαθησω; Και αν ναι ποσες φορες; Και θα με επηρεασει αυτο πουθενα; Επισης υπαρχει σιγκεκριμενος αριθμος προσπαθειων που μπορεις να κανεις; Θα σου ημουν υποχρεος αν μου απαντουσες!
στα αθλήματα έχεις μια προσπάθεια αν δεν τα περάσεις κόβεσαι... Βασικά διάβασε προηγούμενα μηνύματα δεν γίνεται να γράφουμε τα ίδια
Καλησπερα παιδια... δυο ερωτησεις θα ηθελα να κανω!1) πριν απο μια βδομαδα περασα περιοδευον και δηλωσα ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστων... υπαρχει περιπτωση να με παρουν η παιρνουν πια μονιμους;
2) μπορω να παω και δοκιμος στις ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστων και να κανω 14 μηνες;
ευχαριστω... περιμενω απαντηση!
2) μπορω να παω και δοκιμος στις ειδικες δυναμεις αλεξιπτωτιστων και να κανω 14 μηνες;
ευχαριστω... περιμενω απαντηση!
Φιλε μου μπορεις να μπεις ανετα ειδικες δυναμεις αφου πρωτα περασεις τα αθληματα ( http://www.army.gr/default.php?pname=sub_DED_INFO_Kritir&la=1 ) Τωρα για το δευτερο σου ερωτημα δεν ξερω να σε βοηθησω... Και εγω αλεξιπτωτιστες θα παω αλλα θα κανω κανονικη θητεια.(12 μηνες ή οσο εχει παει)
Παιδια καλησπερα... Εχω μια απορια, οταν εκοψα την αναβολη μου ειχα δηλωσει ειδικες δυναμεις με σκοπο να παω αλεξιπτωτα που το περιμενα χρονια. Ομως δν με στειλανε εκει αλλα στην αυλωνα σε διαβιβασεις... Μετα απο 15 μερες ηρθανε ατομα απο ειδικες δυναμεις κ μας ρωτησανε που θελει να παει ο καθενας οποτε εκει ορισμενοι ειπαμε αλεξιπτωτα οπου μας πηρανε κ μας βαλανε για να κανουμε τα αθληματα. Περα απο εκει τι γινεται; Αφου φαγαμε τον πρωτο μηνα βασικης εκπαιδευσης ολοι ειτε μεγαλο πευκο που ειναι καποιοι ειτε αλλου, θα συγκρινουν απο το ΓΕΣ τα καλυτερα ατομα σε επιδοσεις κ θα παρουν η θα τους παρουν ολους κ μετα παλι θα ξαναδωσουν αθληματα δευτερη φορα?
Συγκρινουν αυτους με τις καλυτερες επιδοσεις (και βυσματα ισως... ) και τους στελνουν μεταθεσεις για να περασουν ΠΕΝ οπου και περνανε τα αθληματα ξανα και ξανα.
Να ξερεις παντως οτι ΠΕΝ στην 1η ΜΑΛ για παραδειγμα απο αλλα κεντρα πλην Πευκου αντε να ηρθαν 5-6 ατομα, ολοι οι αλλοι ηταν απο Πευκο, οποτε οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου.
Να ξερεις παντως οτι ΠΕΝ στην 1η ΜΑΛ για παραδειγμα απο αλλα κεντρα πλην Πευκου αντε να ηρθαν 5-6 ατομα, ολοι οι αλλοι ηταν απο Πευκο, οποτε οι πιθανοτητες δεν ειναι με το μερος σου.
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου αρχικα... Καταλαβα οτι ειναι δυσκολο κ γιαυτο δεν εχω τιποτα δεδομενο. Ελπιζω να παει αξιοκρατικα γιατι σε καμψεις ας πουμε βγαζω 85-90, κοιλιακους ελαχιστο 65, ελξεις μονο δεν τα παω πλ καλα περιπου 12 αλλα το ενα μιλι το βγαζω τωρα στα 5:50 οποτε αν με περνανε θα μπορουσα να τα παω ακομα καλυτερα... Τωρα θα δουμε...
Μαλλον ξερω την απαντηση αλλα ας ρωτησω. Τον Αυγουστο λογικα με το καλο παω φανταρος. Θελω να παω αλεξιπτωτα ΑΛΛΑ. Ενα μιλι και 40 κοιλιακους τα βγαζω ή θα τα βγαλω. Ελξεις και καμψεις θα φανει περιεργο αλλα δεν βγαζω ουτε απο 1! Δοκιμασα προσφατα να δω τι κανω και δεν το πιστευα. Αν μεχρι τοτε ειμαι στα ιδια μαυρα χαλια να μην το δοκιμασω καν ε; Στα + για μενα ειναι οτι ειμαι πραγματικα τρομερα ευλιγιστος και εχω τρομερη γκ@*λα μονο στη σκεψη οτι θα πεφτω απο αλιξιπτωτο. Εχω κανει bungee jumping σενα απο τα ψηλοτερα σημεια της ευρωπης και σκοπευω (αν βρεθουν τα λεφτα καποτε) να κανω και απ το ψηλοτερο. Αυτα για να τονησω οτι θετικα μου. Ευλυγισια και θεληση. Αλλα οταν δεν μπορω να κανω ουτε μια ελξη λες "που πας ρε καραμητρο". Δεν ειμαι υπερβαρος. Απλα εχω τη κλασικη μπυροκοιλιτσα. Και εχω συνηθισει σε καθηστικο τροπο ζωης λογω προηγουμενης δουλειας και σπουδων τα τελευταια χρονια. Πολυ καθησιο και πολυ διαβασμα αλλα ωρες ατελειωτες να καθομαι. Ειμαι 24,1,83 και φανταζομαι γυρω στα 80κατι ψιλα κιλα.(μεχρι πριν 3-4 χρονια εβγαζα καμια 20αρια καμψεις και 5 ελξεις) αλλα τοτε ενιωθα "πιτσιρικας" και ειχα τρομερη ενεργεια. Θα προσπαθησω να βελτιωθω αλλα το να φτασω να κανω 8 ελξεις και 40 καμψεις δεν το κοβω καθως εχω δωσει προτεραιοτητα στις σπουδες μου που με το καλο τελειωνουν. Καποια συμβουλη; Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο
Φιλε μου τα αθληματα τις απαιτησεις απο οτι φανταζομαι τις ξες για να μπεις ΣΧΑΛ, χωρις αυτες δυσκολα, πολυ δυσκολα ομως! Για να εισαι καλυμενος οχι απλα πρεπει να περασεις τα ορια αλλα και κατι παραπανω γιατι παιζει πολυ βισμα. Αν το εχεις χρησιμοποιεισεται και τελιωσες αν οχι ξεκινα καμψεις μεχρι να λιωσειςΚανενας έγραψε:Μαλλον ξερω την απαντηση αλλα ας ρωτησω. Τον Αυγουστο λογικα με το καλο παω φανταρος. Θελω να παω αλεξιπτωτα ΑΛΛΑ. Ενα μιλι και 40 κοιλιακους τα βγαζω ή θα τα βγαλω. Ελξεις και καμψεις θα φανει περιεργο αλλα δεν βγαζω ουτε απο 1! Δοκιμασα προσφατα να δω τι κανω και δεν το πιστευα. Αν μεχρι τοτε ειμαι στα ιδια μαυρα χαλια να μην το δοκιμασω καν ε; Στα + για μενα ειναι οτι ειμαι πραγματικα τρομερα ευλιγιστος και εχω τρομερη γκ@*λα μονο στη σκεψη οτι θα πεφτω απο αλιξιπτωτο. Εχω κανει bungee jumping σενα απο τα ψηλοτερα σημεια της ευρωπης και σκοπευω (αν βρεθουν τα λεφτα καποτε) να κανω και απ το ψηλοτερο. Αυτα για να τονησω οτι θετικα μου. Ευλυγισια και θεληση. Αλλα οταν δεν μπορω να κανω ουτε μια ελξη λες "που πας ρε καραμητρο". Δεν ειμαι υπερβαρος. Απλα εχω τη κλασικη μπυροκοιλιτσα. Και εχω συνηθισει σε καθηστικο τροπο ζωης λογω προηγουμενης δουλειας και σπουδων τα τελευταια χρονια. Πολυ καθησιο και πολυ διαβασμα αλλα ωρες ατελειωτες να καθομαι. Ειμαι 24,1,83 και φανταζομαι γυρω στα 80κατι ψιλα κιλα.(μεχρι πριν 3-4 χρονια εβγαζα καμια 20αρια καμψεις και 5 ελξεις) αλλα τοτε ενιωθα "πιτσιρικας" και ειχα τρομερη ενεργεια. Θα προσπαθησω να βελτιωθω αλλα το να φτασω να κανω 8 ελξεις και 40 καμψεις δεν το κοβω καθως εχω δωσει προτεραιοτητα στις σπουδες μου που με το καλο τελειωνουν. Καποια συμβουλη; Συγνωμη για το μεγαλο κειμενο

Ρε παιδια ακουω συνεχεια οτι αλεξιπτωτιστης δεν μπαινεις χωρις βυσμα, κ εγω αν δεν μπω αλεξιπτωτιστης δεν ξερω τι θα κανω, το θελω πολυ, απο τα βαθυ της ψυχης μου, ειμαι 16 κε σε λιγο μου ερχεται το χαρτι, σας παρακαλω αν υπαρχει κανενας να με βοηθησει να μπω στους αλεξιπτωτιστες θα του κανω ταμα στον αρχαγγελο Μιχαηλ !
Επισης επεζα ποδοσφαιρο για 8 χροννια μεχρι προσφατα οπου αρχησα κικμποξινγκ αρα δεν θα εχω προβλημα στις ασκησεις
Παιδια σας παρακαλω θελω να μπω στους αλεξιπτωτιστες απο 13 χρωνων, εχω παρα πολυ καλη φησικη κατασταση επειδη επεζα ποδοσφαιρο για 8 χροννια κε πριν 3 μινες το παρατησα για kickboxing
αλλα, το θεμα ειναι πως το θελω παρα πολυ γιατι θελω να προσφερω εκει που μπορω κε οχι να καθομαι να περιμενω αδεια κε αγγαρια

το προβλημα ειναι πως μπαινεις μονο με βυσμα, θελω να μου πειτε ποσες πιθανοτητες εχω...
κε οταν λετε βυσμα δλδ πως τα βρισκουν οι αλλοι
αλλα, το θεμα ειναι πως το θελω παρα πολυ γιατι θελω να προσφερω εκει που μπορω κε οχι να καθομαι να περιμενω αδεια κε αγγαρια

το προβλημα ειναι πως μπαινεις μονο με βυσμα, θελω να μου πειτε ποσες πιθανοτητες εχω...
κε οταν λετε βυσμα δλδ πως τα βρισκουν οι αλλοι

2 πράγματα:
1. Δεν χρειάζεσαι βύσμα για να μπείς αλεξίπτωτα. Με βύσμα μπορείς ώς αθηναίος να πάρει μετάθεση για αθήνα (οι αθηναίοι, οι πατρινοί και οι κρητικοί πάνε στην 1η μαλ), με βύσμα μπορεί ακόμη και άμα έχει παρα πολλά πειθαρχικά παραπτώματα να μείνεις ή στο σχολείο ή στην μονάδα ή με βύσμα μπορεί άμα δεν περνάς τα αθλήματα να σε περάσουν
2. Και στις μαλ θα περιμένεις άδεια και αγγαρεία, ειδικά στην 1η που δεν κάνει ποτέ άλματα θα είναι σαν να είσαι σε ΜΚ ή ΕΤΕΘ ή μάλλον καλύτερα σε κάτι που είναι συνδιασμος και των 2.
1. Δεν χρειάζεσαι βύσμα για να μπείς αλεξίπτωτα. Με βύσμα μπορείς ώς αθηναίος να πάρει μετάθεση για αθήνα (οι αθηναίοι, οι πατρινοί και οι κρητικοί πάνε στην 1η μαλ), με βύσμα μπορεί ακόμη και άμα έχει παρα πολλά πειθαρχικά παραπτώματα να μείνεις ή στο σχολείο ή στην μονάδα ή με βύσμα μπορεί άμα δεν περνάς τα αθλήματα να σε περάσουν
2. Και στις μαλ θα περιμένεις άδεια και αγγαρεία, ειδικά στην 1η που δεν κάνει ποτέ άλματα θα είναι σαν να είσαι σε ΜΚ ή ΕΤΕΘ ή μάλλον καλύτερα σε κάτι που είναι συνδιασμος και των 2.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης