Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Ρε παιδια απο στρατο ξηρας εχεις δικαιωμα να πας αλεξιπτωτα. Αν ναι ποια ειναι τα αθληματα; Ισχυει το οτι αν εχεις μυοπεια δεν σε δεχονται στα αλεξιπτωτα;
Ναι μπορείς να πας από στρατό ξηράς αλεξίπτωτα.
Τα αθλήματα είναι :1000 μέτρα σε 5 λεπτά / 20 κοιλιακοί / 20 κάμψεις. Αυτά είναι για να μπεις στις ειδικές δυνάμεις από εκεί και πέρα είναι λίγο διαφορετικά τα τεστ για να μπεις στα αλεξίπτωτα.
Εξαρτάται επίσης και τι μυωπία Έχεις. Μπορείς να δεις εδω.---> /forum/forum_posts.asp?TID=54&PN=1
Τα αθλήματα είναι :1000 μέτρα σε 5 λεπτά / 20 κοιλιακοί / 20 κάμψεις. Αυτά είναι για να μπεις στις ειδικές δυνάμεις από εκεί και πέρα είναι λίγο διαφορετικά τα τεστ για να μπεις στα αλεξίπτωτα.
Εξαρτάται επίσης και τι μυωπία Έχεις. Μπορείς να δεις εδω.---> /forum/forum_posts.asp?TID=54&PN=1
Γεια σου γιατρε,
Λογικα θα περασουν πρασινοσκουφιδες απο το υγειονομικο και θα ρωτησουν αν καποιοι θελουν να πανε Ε. Δ.
Εγω υπηρετησα στην 1. Μοιρα Αλεξιπτωτιστων (σειρα 313) και οι γιατροι-φανταροι που ειχαμε δεν περασανε εκπαιδευση αλεξιπτωτιστη.
Οποτε γνωμη Μου ειναι να μην επιλεξεις Ε. Δ, γιατι οι πιθανοτητες να περασεις εκπαιδευση ειναι ελαχιστες, εφοσον η ειδικοτητα σου σπανιζει στις καταδρομες.
Φιλικα.
Λογικα θα περασουν πρασινοσκουφιδες απο το υγειονομικο και θα ρωτησουν αν καποιοι θελουν να πανε Ε. Δ.
Εγω υπηρετησα στην 1. Μοιρα Αλεξιπτωτιστων (σειρα 313) και οι γιατροι-φανταροι που ειχαμε δεν περασανε εκπαιδευση αλεξιπτωτιστη.
Οποτε γνωμη Μου ειναι να μην επιλεξεις Ε. Δ, γιατι οι πιθανοτητες να περασεις εκπαιδευση ειναι ελαχιστες, εφοσον η ειδικοτητα σου σπανιζει στις καταδρομες.
Φιλικα.
Lucky Look απο 50 καλες πως πας;
Εχεις δικιο παντως ο τζεφρι εκανε απεγνωσμενες προσπαθιες να παει σχαλ αλλα συνεχεια ακυρα ετρωγε.
Εχεις δικιο παντως ο τζεφρι εκανε απεγνωσμενες προσπαθιες να παει σχαλ αλλα συνεχεια ακυρα ετρωγε.
Lucky Look έγραψε:Γεια σου γιατρε,
Φιλικα.
ησουν 313; Εχει πολιθει δλδ; Καλα ποια σηρα μπαινει τψρΑ;
αν θελεις εκπεδευη περνας. Απλα οι γιατροι σας. Οι γνωστοι γιατροι τ στρατου φιδιαζαν ειχαμε ενα παλικαρι στην ρεντινα ερχοταν οταν περνουσαμε αραπη κτλ κ οταν τελειωναμε λεγε μπορω ν τ κανω κ εγω οπου πηεναμε ερχοταν για ασφαλεια οπως ελεγε ο ΣΚ κ μεχρι κ στο καψωνι συμετιχε επιδι γουσταρε
@xristos@ έγραψε:Lucky Look απο 50 καλες πως πας;
κανονικα και αυτος που ειχε το κυλικειο στο διοικητηριο δεν επρεπε να περναει εκπαιδευση!

ετσι δεν ειναι;
χεχεχε.
σε καταλαβα απ, τη φωνη!
Καλησπέρα θέλς να κάνω 2-3 ερωτήσεις
μπαίνω φανταρος τον νοέμβριο και θα δηλώσω αλεξίπτωτα
διαβασα τα αθληματα που χρειαζεται να περασεις
πιστευεται πως χρειαζεται μια μικρη πρωετοιμασια πιο πριν;
και κατι τελευταιο.
αν περασεις καμψεις, κοιλιακους, ελξεις και κανεις λιγο παραπανω το 1 μιλι σε κοβουν αυτοματα;
ευχαριστω
μπαίνω φανταρος τον νοέμβριο και θα δηλώσω αλεξίπτωτα
διαβασα τα αθληματα που χρειαζεται να περασεις
πιστευεται πως χρειαζεται μια μικρη πρωετοιμασια πιο πριν;
και κατι τελευταιο.
αν περασεις καμψεις, κοιλιακους, ελξεις και κανεις λιγο παραπανω το 1 μιλι σε κοβουν αυτοματα;
ευχαριστω
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Όπως λέει και ο απο πίσω αλεξίπτωτα παίρνουν απο πεζικό (που να βγάζει τα αθλήματα για ειδικές δυνάμεις) η μόνο βύσματα επειδή πληρώνεσαι για τις πτώσεις γιατί κάτι τέτοιο άκουσα...
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή σε λίγες μέρες παρουσιάζομαι και με ενδιαφέρει η ένταξη μου στις Ειδικές Δυνάμεις (και συγκεκριμένα στα Αλεξίπτωτα) θα ήθελα να μάθω με τι κριτήρια γίνεται η επιλογή (δηλ. Χρόνους, αριθμός έλξεων, κάμψεων κτλ καθώς και ελάχιστο ύψος και μυωπία). Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Παιδιά καλησπέρα σας, και ένα "μπράβο" για την καλή δουλειά που γίνετε στο "Forum".
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σας παρακαλώ μπήκα στο site του ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) και αφού πληκτρολόγησα τα στοιχεία μου, έμαθα οτι παρουσιάζομαι 24/10/11 στις Ε. Δ στο ΚΕΕΔ.(Αφού εγώ ο ίδιος το είχα δηλώσει και θέλω να πάω σαν τρελός)
Με ενδιαφέρουνε πάρα πολυ τα Αλεξίπτωτα και θα ήθελα να καταταγώ στους ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολυ να μάθω εάν αυτό είναι εφυκτό!
Και εάν γνωρίζετε κάτι για το θέμα θα σας είμουνα υπέρ-υπόχρεος γιατί σε 15 μέρες παρουσιάζομαι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(P.S Κάνω αθλητισμό 12 χρόνια, και αυτό φαίνετε "έντονα" στο σώμα μου και το ύψος μου είναι 1.75, το ξέρω αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι πραγματικά άχρηστες αλλα προλαβένουνε άλλες ερωτήσεις μου)
Θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι σας παρακαλώ μπήκα στο site του ΓΕΣ (Γενικό Επιτελείο Στρατού) και αφού πληκτρολόγησα τα στοιχεία μου, έμαθα οτι παρουσιάζομαι 24/10/11 στις Ε. Δ στο ΚΕΕΔ.(Αφού εγώ ο ίδιος το είχα δηλώσει και θέλω να πάω σαν τρελός)
Με ενδιαφέρουνε πάρα πολυ τα Αλεξίπτωτα και θα ήθελα να καταταγώ στους ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ. Θα ήθελα σας παρακαλώ πολυ να μάθω εάν αυτό είναι εφυκτό!
Και εάν γνωρίζετε κάτι για το θέμα θα σας είμουνα υπέρ-υπόχρεος γιατί σε 15 μέρες παρουσιάζομαι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
(P.S Κάνω αθλητισμό 12 χρόνια, και αυτό φαίνετε "έντονα" στο σώμα μου και το ύψος μου είναι 1.75, το ξέρω αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι πραγματικά άχρηστες αλλα προλαβένουνε άλλες ερωτήσεις μου)
Μαγκες αν εχετε βυσμα βαλτε το. Εγω περασα τα αθληματα και με κωψανε για να παρουν τα βυσματα. Τωρα με στελνουν πεζοναυτη.

Αν δηλωσεις αλεξιπτωτα και κοπεις για λογους πχ μυωπιας η κατι αλλο που μονο για εκει ειναι θεμα ενω στους καταδρομεις εισαι κομπλε μετραει σαν απορριψη και πας αυτοματα αμφιβιους; Η ερωτηση μου εχει να κανει με το οτι θελω να δηλωσω πρωτη επιλογη αλεξιπτωτα και 2η λοκ. Αν δεν παω στα αλεξιπτωτα για τους οποιους λογους μπορω να παω λοκ; Ευχαριστω.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 50
kk έγραψε: Αν δηλωσεις αλεξιπτωτα και κοπεις για λογους πχ μυωπιας η κατι αλλο που μονο για εκει ειναι θεμα ενω στους καταδρομεις εισαι κομπλε μετραει σαν απορριψη και πας αυτοματα αμφιβιους; Η ερωτηση μου εχει να κανει με το οτι θελω να δηλωσω πρωτη επιλογη αλεξιπτωτα και 2η λοκ. Αν δεν παω στα αλεξιπτωτα για τους οποιους λογους μπορω να παω λοκ; Ευχαριστω.
Αν κοπείς πας αμφίβιος κατά 90%
Σε ευχαριστω για την απαντηση, να ρωτησω και κατι τελευταιο καθως αμφιβιος δεν με ενδιαφερει και θελω αλεξιπτωτα, εχω ακουσει οτι πλεον δεν ισχυει και τοσο η βυσματοκατασταση και παιρνουν αβερτα κοσμο. Ισχυει η ειναι βλακειες του forum; Γιατι αν ειναι να με εκτοπισει κανα βυσμα να παω αλλου εξαρχης. Για την ακριβεια αυτο αναφερεται στο θεμα Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες.
τα βυσματα ειναι μυθοσ... και οποιος λεει για βυσμα στα αλεξιπτωτα μαλλον εκεινος ειχε
... δεν ειναι απαραιτητη προυποθεση να εχεις βυσμα για να μπεισ... τελος

310 1η Μ. Α. Λ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες