Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΚΑΡΑ

Δημοσίευση από ΚΑΡΑ »

Παιδια μην φοβαστε μην κοπειτε απο καποιο βισμα. Πλεον Εχει ανοιξει και η 1η μοιρα αλεξιπτωτιστων κατω στην κρητη, οποτε 8ελουνε κοσμο (οχι ομως οτι μπαινεις ετσι απλα, και χωρις να εχεις βγαλει τα α8ληματα π. Χ)

Επισης επειδη αναφερ8ηκε καπου για 8αμηνο καλο 8α ητανε να μην το δηλωσετε την 1η μερα που 8α παρουσιαστειτε γιατι καποιες σειρες μου π. Χ δεν τις δεχτηκανε στα αλεξιπτωτα επειδη το δηλωσαν απο την αρχη. Μπορειτε να περιμενετε και να το δηλωσετε λιγους μηνες πριν απολυ8ητε.

Και το κυριοτερο να ξερετε ειναι οχι μονο να γινεται αλεξιπτωτιστες αλλα να απολυ8ητε ως αλεξιπτωτιστες. Δεν νοειται αλεξιπτωτιστης να εχει πολλα παραπτωματα και φυλακες| (σε στελνουνε πεζικο) για αυτο προσοχη!

Εχει λιγοτερο απο χρονο που απολυ8ηκα απο αλεξιπτωτα οποτε τα εχω φρεσκα :)

kotsosh

Δημοσίευση από kotsosh »

Greek_Army έγραψε:
Όταν έρθει το χαρτί θα μάθεις που παρουσιάζεσαι, όπου και να παρουσιαστείς εκτός από αεροπορία-ναυτικό έχεις την δυνατότητα να πας ειδικές δυνάμεις και αλεξίπτωτα επίσης δεν σε κόβουνε αφού είσαι μια χαρά και δεν έχεις προβλήματα υγείας

Φίλε μου, εγώ παρουσιάζομαι Κανελλόπουλο στις 4/5, και ήθελα να φύγω απο το ναυτικό για να πάω αλεξίπτωτα, είσαι βέβαιος πως δεν γίνεται;

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

kotsosh έγραψε:

Φίλε μου, εγώ παρουσιάζομαι Κανελλόπουλο στις 4/5, και ήθελα να φύγω απο το ναυτικό για να πάω αλεξίπτωτα, είσαι βέβαιος πως δεν γίνεται;

Ναι. Δές και το παρακάτω θέμα:

Μετάταξη από το Πολεμικό Ναυτικό στις Ειδικές Δυνάμεις
kotsosh

Δημοσίευση από kotsosh »

Φαντάζομαι πως ούτε με βύσμα είναι δυνατή η μετάταξη λοιπόν, ε;

Να 'σαι καλα, ευχαριστώ.

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

kotsosh έγραψε:Φαντάζομαι πως ούτε με βύσμα είναι δυνατή η μετάταξη λοιπόν, ε;

Να 'σαι καλα, ευχαριστώ.

Oύτε με βύσμα
stam 13

Δημοσίευση από stam 13 »

Λοιπον επειδη και εγω διαβαζα και αντι να καταλαβαινω μπερδευομουν πιο πολυ παρακατω σας γραφω για το τι ισχυει για τα αθληματα. αρχικα υπαρχουν δυο ορια για τα αθληματα για να μπεις στους αλεξιπτωτιστες και να γινεις αλεξιπτωτιστης.

για να μπεις αλεξιπτωτα τα ορια ειναι τα εξης:30 καμψεισ-30 κοιλιακοι-4 ελξεις κ το μιλι σε κατω απο 7.30 λεπτα.

αφου με το καλο μπεις στα αλεξιπτωτα τα ορια ανεβαινουν και γινονται:40 καμψεις 40 κοιλιακοι 6 ελξεις και το μιλι σε κατω απο 7 λεπτα.

αυτα ειναι τα ορια μαγκες και μην ακουτε αλλες μλκις. το πιο βασικο ειναι οτι δεν κοβεσαι απο τα ορια αλλα απο τα αλλα πραγματα που οσοι πανε θα δουν.

Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από giwrgos19 »

Ο stam τα λεει πολυ σωστα. Αυτα ακριβως ισχύουν για τα τεστ, μην ακουτε καθε μλκ του καθενος... Τωρα περναω σβεα και τα γνωριζω...
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
valhalla

Δημοσίευση από valhalla »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει τι παίζει με τα αλεξίπτωτα και αν παίρνουν ακόμη άτομα. Οι ασκήσεις είναι διαφορετικές από τις λοιπές ειδικότητες; Είμαι 1.90 75 κιλά και κάμψεις κάπως δύσκολα βγάζω 15. Έχω μυωπία 1 σε κάθε μάτι θα υπάρξει θέμα αν δηλώσω αλεξίπτωτα?
Άβαταρ μέλους
giwrgos19
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από giwrgos19 »

valhalla έγραψε:Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει τι παίζει με τα αλεξίπτωτα και αν παίρνουν ακόμη άτομα. Οι ασκήσεις είναι διαφορετικές από τις λοιπές ειδικότητες; Είμαι 1.90 75 κιλά και κάμψεις κάπως δύσκολα βγάζω 15. Έχω μυωπία 1 σε κάθε μάτι θα υπάρξει θέμα αν δηλώσω αλεξίπτωτα;

ναι γιατι να μην περνουν, στρατο ξηρας ανικουν οχι αεροπορια. Οι ασκησεις φυσικα και ειναι διαφορετικες... Τα ιδια μαθενει ενας αλεξιπτωτιστης με εναν πεζοναυτη; Ο καθενας εχει την δικια τ εκπαιδευση, λιγες ειναι οι κοινες ασκησεις... Μονο 15; Παρα πολυ λιγες!Εικόνα. Το οριο ειναι 40 να φανταστεις... Αλλα μεχρι να φτασεις σβεα να εισαι σιγουρος θα εχεις ανεβει... Τωρα για την μυοπια αν θυμαμε καλα σε κοβουν αν εχεις 3 και πανω συνολικα...

Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Superfadom
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Superfadom »

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι; Ειμαι φοιτητης και τωρα θα κοψω την αναβολη για να μπω τον Νοεμβρη. Οταν περασα περιοδευων ειχα δηλωσει στρατο ξηρας αλλα τωρα αλλαξα γνωμη και θελω να μπω στα αλεξιπτωτα. Τι πρεπει να κανω για να τα καταφερω να μπω; Ειμαι και πολυτεκνος. Θα με παρουν; Σας ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας.
Μακης

Δημοσίευση από Μακης »

Θα πας στα ΡΟΥΦ να δηλωσεις οτι θες αλεξιπτωτα...
Superfadom
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Superfadom »

Τι εννοεις ρουφ?
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Στο Ρούφ είναι το Στρατολογικό Γραφείο του νομού Αττικής. Αν είσαι κάτοικος Αθήνων ή Πειραιά.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από Greek_Army »

Εκεί που πήγες να πάρεις αναβολή θα πάς φίλε, στην αίτηση που θα συμπληρώσεις για να κόψεις την αναβολή σου, θα δεις 3 επιλογές εκεί έχει και για ειδικές δυνάμεις Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Superfadom έγραψε:Τι εννοεις ρουφ;
Εδώ θα βρεις όλα τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των στρατολογικών γραφείων
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση