Giorgos87 έγραψε:Τελικά με τους υπνόσακους τι "παίζει"; Θα παρουσιαστώ στο ΚΕΕΔ το Νοέμβριο και δεν ξέρω τι να κάνω... Να αγοράσω απο έξω, ή θα μου τον πάρουν; Διάβασα οτι πουλάνε και στο ΚΨΜ, άρα ποιος ο λόγος κατάσχεσης του υπνόσακου;
Firebat έγραψε:Υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει να στρώνει κρεβάτι και θα μάθει στο στρατό;
φίλε μου. Αλήθεια. Υπάρχουνε πάρα πολυ που δεν ξέρουνε να το στρόνουνε. Και αλλη ποση που δεν μαθαίνουνε και πολύ εύκολα και τους παιρνει αρκετός καιρος μέχρι να μάθουνε ή εστω ν βλέπετε
Firebat έγραψε:Υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει να στρώνει κρεβάτι και θα μάθει στο στρατό;
Εσύ στο σπίτι σου έστρωνες το κρεβάτι σου και έφτιαχνες και γωνίες; Και μετά ερχότανε η μητέρα σου για επιθεώρηση; Πες μου ότι σου έριχνε και κέρμα πάνω στο κρεβάτι να δει αν είναι αεροδρόμιο
Εσύ στο σπίτι σου έστρωνες το κρεβάτι σου και έφτιαχνες και γωνίες; Και μετά ερχότανε η μητέρα σου για επιθεώρηση; Πες μου ότι σου έριχνε και κέρμα πάνω στο κρεβάτι να δει αν είναι αεροδρόμιο
Δε θέλω να φανώ γραφικός αλλά από 6 χρονών έτσι γινόταν στην κατασκήνωση που πήγαινα! Δε μας έριχναν κέρμα, αλλά έπρεπε να υπάρχει φάκελος, γωνία κλπ και όταν γινόταν επιθεώρηση από τα στελέχη, όποιος το είχε μπακαλοστρώσει, του το ξέστρωναν και τον έβαζαν να το ξαναστρώσει! Κάμψεις, Κ και Φ δεν ρίχνανε πάντως
@mikaelStanneΣ αυτή τη σειρά εμάς μας επέτρεψαν τους υπνοσακους. Τουλάχιστον 3 παιδιά είχαν. Ααν πάλι γίνει καμια στραβή και σου τον κρατήσουνε, σου δίνουν ένα χαρτάκι και τον παίρνεις πίσω τη μέρα της ορκωμοσίας
Κανονικά θα έπρεπε να επιτρέπονται οι υπνοσακοι. Κανας με παραλλαγή ή απόχρωση του πράσινου. Το τί βρώμα έχουν οι κουβέρτες του στρατού και το τι ποντικοσκ@τ@ εχουν περάσει απο πάνω τους στις αποθηκες δέν λέγεται!
Παιδιά παρουσιάζομαι στο ΚΕΤΘ στις διαβιβάσεις, μπορώ να πάρω sleeping bag μαζί ή θα μου το κρατήσουν; Αν μπορώ να πάρω πρέπει να είναι σε χακί ή χρώμα παραλλαγής ή μπορώ να πάρω και ότι χρησιμοποιώ σε camping (κόκκινο και Πορτοκαλί έχω). Κάποιος που ξέρει ας απαντήσει plz...