mak έγραψε:12θεϊστής έγραψε:mak έγραψε:Οπως μου απευθυνεσαι ετσι κι εγω απανταω... Ενταξει καταλαβα δεν ξερεις να απαντησεις. Μια συμβουλη. Ανοιξε κανενα βιβλιο και διαβασε τουλαχιστον αυτο που πρεσβευεις και ελα να συζητησουμε μετα...
Βασικά άνοιξα τα βιβλία του λιακόπουλου και λέει μέσα ότι οι Δώδεκα Ολύμπιοι ήταν άγιοι του τζέσουα. Πολύ προχώου αλλά για καθυστερημένους. Με πιάνεις ή μήπως αυτά ήταν εκτός ύλης του... Πτυχίου σου; Αλήθεια τι έχεις σπουδάσει, υπερδιαβασμένε φιλόσοφε;Ετσι μπραβο θελω να παραδεχεσαι οτι διαβαζεις Λιακοπουλο και μονο εκει τα μαθαινεις. Α'ι'ντε ξυπνησες λιγο... Και αν πιστευεις στους θεους τοτε θα πιστευεις και στους ανομους (νεφελιμ) θεοι ειναι κι αυτοι. Προσεξε.ΕΙΝΑΙ δεν ξερω αν με πιανεις...
Χαίρομαι που δεν διαφώνησες με το προηγούμενο μήνυμά μου. Εδώ ισχύει το ότι είσαι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα...
Κατά τα άλλα, μ` αρέσουν οι συνομωσιολογίες και αν κρίνω από τις σαχλαμάρες που γράφεις είμαι πολύ καλύτερα διαβασμένος και σε αυτόν τον τομέα. Επίσης μ` αρέσει που και που και η κωμωδία. Τι να κάνω καλύτερη από του λιακόπουλου δεν υπάρχει. Το γέλιο δίνει ζωή. Οι παραισθήσεις αφαιρούν. Με πιάνεις.