Δωδεκάθεο - Δωδεκαθεϊστές

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Παρὰ λίγ

Δημοσίευση από Παρὰ λίγ »

Στρατηγὲ
Μή μως ἔ χεις κά ποια ἑ ρμηνεί α γιὰ τὸ γεγονὸ ς ὅ τι μό νον οἱ Ἕ λληνες ἀ πὸ ὅ λους τοὺ ς λαοὺ ς τῆ ς γῆ ς βρί ζουν τὰ θεί α καὶ ἰ διαιτέ ρως οἱ Ἠ λιοὶ Μεσσή νιοι καὶ Λά κωνες;
Πῶ ς τὸ νή πιον ΜΩΥΣΗΣ, μολονό τι ἀ ννετρά φη ὡ ς διὰ δοχος τῶ ν Φαραὼ δὲ ν ξέ χασε τὴ ν καταγωγή του, ὁ ταν γνωρί ζουμε τὴ ν ἱ στορί αν τῶ ν Γενιτσά ρων οἱ ὁ ποῖ οι ξεχνού σαν τὴ ν καταγωγή των ἀ ν καὶ μέ χρι ἡ λικῖ ας 12 ἐ τῶ ν ζοῦ σαν στὴ ν ἐ θνικὴ των κοινό τητα;
Ἐ χεις κά ποια ἐ ξή γηση γιὰ τὴ ν προτί μηση τοῦ εβραί ου θεοῦ πρὸ ς τὸ ν μαστρωπὸ Ἀ βραὰ μ ποὺ ἐ ξέ διδε τὴ ν γυναί κα του καὶ τὸ ν αἰ μομεί κτη Λὼ τ ποῦ συνευρί σκετο καὶ τεκνοποιοὺ σε μὲ τὶ ς κό αρες του;
Πῶ ς Ὀ παντοδύ ναμος Θεὸ ς χρειά στηκε νὰ φτύ ση γιὰ νὰ μαλακώ ση τὸ ν πυλὸ ἐ νῶ τὰ μά ντα ἐ φτιαξε διὰ λό γου; Κατ' ἀ ντιστοιχίαν ὁ Προμηθεὺ ς ἔ κλαυσε καὶ με τᾶ δά κρυά του μαλά κωσε τὸ ν πηλὸ καὶ ἔ πλασε τὸ ν ἄ νθρωπο.
Καλλί τερα ἀ πὸ τὰ δά κρυα τοῦ Προμηθέ ως παρὰ ἀ πὸ την χλαπά τσα τοῦ Θεου.
Τὰ ἑ λληνικὰ μνημεία δὲ ν ἀ φανί σθησαν ἀ πὸ σεισμοὺ ς ἀ λλὰ ἀ πὸ τὸ θρησκευτικὸ μέ νος τῶ ν χριστιαννῶ ν στρατηγὲ
Διαλέγεις καὶ πέ ρνεις ἠ εβραῖ ο ἤ ἑ λληνα θεὸ Ἤ κοκαλιά ρη ἄ ϊ Νικό λα ἤ εὐ ρωστο Πωσειδώνα.

12θεϊστής

Δημοσίευση από 12θεϊστής »

Να θυμίσω ότι κερδήθηκε η πρώτη μάχη για την μη καταστροφή του Βωμού των Δώδεκα Θεών στο Θησείο. Ο αγώνας συνεχίζεται.
αλεξανδρος

Δημοσίευση από αλεξανδρος »

Διοτι εγκλυματισατε κατα των ελληνων σφαζατε ελληνες αβερτα μας επιβλιθηκατε δια της βιας ρε ***** χριστιανισμος τελος περνη συνταγη επιστροφη της πατρωας θρυσκειας τωρα ειμαστε πολλοι και ειμαστε αδουλοτοι ελληνες ! Ζευ σωτηρ νικη!
Άβαταρ μέλους
avlopaoki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από avlopaoki »

Φιλε οι Δωδεκα Θεοι υπηρχανε αλλα ηταν του Σατανα. Με λιγα λογια ηταν δαιμονες τους οποιους ο Θεος τους καταραστηκε. Οι Αρχαιοι Ελληνες σεβοταν σους Δωδεκα Θεους γιατι τους φοβοτανε μην τους δωσουν κακα... Οι Δωδεκα Θεοι δεν βοηθουσαν πραγματικα τον κοσμο αλλα εδιναν κακα σε οσους δεν τους σεβοτανε. Εγω φιλε ειμαι ορθοδοξος και θα ειμαι για παντα.
ελλασ η τεφρα

Δημοσίευση από ελλασ η τεφρα »

Αφου υπερχε ο Θεος που πιστευουμε σημερα Γιατι δεν τους προστατευε απο τους δωδεκαθεους τους ανθρωπους; Αφου ο θεος που πιστευουμαι σημερα ειναι ποιο δυνατος και απο τον σατανα ε; Για πες μου γιατι δεν τους βοηθαγε

Black_Knight
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Επάγγελμα: Στρατιωτικός

Δημοσίευση από Black_Knight »

αλεξανδρος έγραψε:Διοτι εγκλυματισατε κατα των ελληνων σφαζατε ελληνες αβερτα μας επιβλιθηκατε δια της βιας ρε ******* Χριστιανισμος τελος περνη συνταγη επιστροφη της πατρωας θρυσκειας τωρα ειμαστε πολλοι και ειμαστε αδουλοτοι ελληνες ! Ζευ σωτηρ νικη!

Εσύ που σφάζεις την ελληνική γλώσσα σου είπε κανείς τίποτα; Εικόνα

"And so I become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!"
mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9
Ενδιαφέροντα: ποδηλασια,κολυμβηση,τραγουδι
Επάγγελμα: Μηχανολογος

Δημοσίευση από mak »

Black_Knight έγραψε:
αλεξανδρος έγραψε:Διοτι εγκλυματισατε κατα των ελληνων σφαζατε ελληνες αβερτα μας επιβλιθηκατε δια της βιας ρε ******* Χριστιανισμος τελος περνη συνταγη επιστροφη της πατρωας θρυσκειας τωρα ειμαστε πολλοι και ειμαστε αδουλοτοι ελληνες ! Ζευ σωτηρ νικη!

Εσύ που σφάζεις την ελληνική γλώσσα σου είπε κανείς τίποτα; Εικόνα

Μα καλα αυτος δεν ξερει να γραφει ξερει να λεει και αρχαια ρητα...Εικόνα
avlopaoki

Ακουσε λιγο γιατι. Ο Χριστος οταν κατεβηκε στην Γη δεν εκανε θαυματα μπροστα σε ολους γιατι ηθελε να τον πιστεψουν οι ανθρωποι χωρις να τα δουνε με τα ματια τους αλλα να πιστεψουν με την καρδια και την ψυχη τους. Οσοι πανε μαζι του θα ζουνε αιωνια στον Παραδεισο αλλα οσοι απομακρυνθουνε απο αυτον θα πανε στην Κολαση οπου εκει ο Σατανας θα δεινει αρρωστιες και θα κανει πολεμους. Ο Θεος ειπε, ζηστε την ζωη σας ηρεμα και καλα για να εχετε την αιωνια ζωη. Απο την αλλη ο Σατανας ειπε οτι θα κανετε οτι θελετε στην γη, θα εχετε γκομενες, λεφτα, και δεν εβαλε περιορισμους ειπε ακομα να κλεψτε να σκοτωσετε, αλλα οταν πεθανετε θα ερθετε μαζι μου. Σκεψου καλα το παραδειγμα που σου εδωσα και θα καταλαβεις...
12θεϊστής

Ρε φίλε τα πιστεύεις αυτά; Δηλαδή στην κόλαση υπάρχουν όλο αρρώστιες και πόλεμοι. Ενώ όταν όλος σχεδόν ο τότε γνωστός κόσμος ασπάστηκε τον χριστιανισμό φαντάζομαι ότι επικράτησε μεταξύ των χριστιανών το καλό και η αγάπη. Και οι άνθρωποι έδιναν τον δεύτερο χιτώνα στον μή έχοντα. Και κυρίως γύριζαν και το άλλο μάγουλο. Και μετά ξύπνησες.

Τον είδαμε και τον χριστιανισμό. Σκότωναν οι χριστιανοί τους άλλους για να αποδείξουν πόσο πολύ αγαπάνε. Όσο πιο πολλούς σκότωνε ένας χριστιανός τόσο μεγαλύτερη αγάπη τον κυρίευε. Και μόλις σκοτώσανε όλους τους αλλόθρησκους άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους! Γιατί ήταν οι απόστολοι του καλού!

Σατανάδες είναι αυτοί που δέχονται την ύπαρξή του. Δηλαδή εσύ και οι όμοιοί σου. Οι Δωδεκαθεϊστές δεν δέχονται την ύπαρξη σατανά.

ps: Έλα ρε mak μορφωμένε. Από τον πολύ λιακόπουλο έμαθες και ορθογραφία! Τι γίνεται θα καταστραφεί ο πλανήτης το 2012, ή θα επέμβει ο θεός των εβραίων και θα μας (ξανα) σώσει; Για ενημέρωσέ μας τους αμαρτωλούς.

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

12θεϊστής έγραψε: Ρε φίλε τα πιστεύεις αυτά; Δηλαδή στην κόλαση υπάρχουν όλο αρρώστιες και πόλεμοι. Ενώ όταν όλος σχεδόν ο τότε γνωστός κόσμος ασπάστηκε τον χριστιανισμό φαντάζομαι ότι επικράτησε μεταξύ των χριστιανών το καλό και η αγάπη. Και οι άνθρωποι έδιναν τον δεύτερο χιτώνα στον μή έχοντα. Και κυρίως γύριζαν και το άλλο μάγουλο. Και μετά ξύπνησες.

Τον είδαμε και τον χριστιανισμό. Σκότωναν οι χριστιανοί τους άλλους για να αποδείξουν πόσο πολύ αγαπάνε. Όσο πιο πολλούς σκότωνε ένας χριστιανός τόσο μεγαλύτερη αγάπη τον κυρίευε. Και μόλις σκοτώσανε όλους τους αλλόθρησκους άρχισαν να σκοτώνονται μεταξύ τους! Γιατί ήταν οι απόστολοι του καλού!

Σατανάδες είναι αυτοί που δέχονται την ύπαρξή του. Δηλαδή εσύ και οι όμοιοί σου. Οι Δωδεκαθεϊστές δεν δέχονται την ύπαρξη σατανά.

ps: Έλα ρε mak μορφωμένε. Από τον πολύ λιακόπουλο έμαθες και ορθογραφία! Τι γίνεται θα καταστραφεί ο πλανήτης το 2012, ή θα επέμβει ο θεός των εβραίων και θα μας (ξανα) σώσει; Για ενημέρωσέ μας τους αμαρτωλούς.

έχουμε πάρει κι ενα πτυχίο... Συντέλεια δε γίνεται. Στο λέω απο τώρα και ούτε έχει πει κάτι τέτοι ο Λιακο... Μάθε πρωτα τι ήταν το δωδεκάθεο και μετά μου μιλάς... Και σου είχα κάνει κια μια ερώτηση και δε μου έχεις απαντήσει... (για το αν πραγματικά ηταν 12 οι θεοί)
12θεϊστής

mak έγραψε:
12θεϊστής έγραψε: Ρε φίλε τα πιστεύεις αυτά; Δηλαδή στην κόλαση υπάρχουν όλο αρρώστιες και πόλεμοι. Ενώ όταν όλος σχεδόν ο τότε γνωστός κόσμος ασπάστηκε τον χριστιανισμό φαντάζομαι ότι επικράτησε μεταξύ των χριστιανών το καλό και η αγάπη. Και οι άνθρωποι έδιναν τον δεύτερο χιτώνα στον μή έχοντα. Και κυρίως γύριζαν και το άλλο μάγουλο. Και μετά ξύπνησες.

έχουμε πάρει κι ενα πτυχίο... Συντέλεια δε γίνεται. Στο λέω απο τώρα και ούτε έχει πει κάτι τέτοι ο Λιακο... Μάθε πρωτα τι ήταν το δωδεκάθεο και μετά μου μιλάς... Και σου είχα κάνει κια μια ερώτηση και δε μου έχεις απαντήσει... (για το αν πραγματικά ηταν 12 οι θεοί)

Αφού έχεις κι ένα πτυχίο γιατί δεν σέβεσαι τον άλλο; Επειδή έκανε ορθογραφικά;

Και που να απαντήσω σε σένα; Μάθε να σέβεσαι τον συνομιλητή και μετά θα έρθει και ο διάλογος... Πήρανε όλοι ένα πτυχίο και νομίζουν ότι...

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

Οπως μου απευθυνεσαι ετσι κι εγω απανταω... Ενταξει καταλαβα δεν ξερεις να απαντησεις. Μια συμβουλη. Ανοιξε κανενα βιβλιο και διαβασε τουλαχιστον αυτο που πρεσβευεις και ελα να συζητησουμε μετα...
12θεϊστής

mak έγραψε:Οπως μου απευθυνεσαι ετσι κι εγω απανταω... Ενταξει καταλαβα δεν ξερεις να απαντησεις. Μια συμβουλη. Ανοιξε κανενα βιβλιο και διαβασε τουλαχιστον αυτο που πρεσβευεις και ελα να συζητησουμε μετα...

Βασικά άνοιξα τα βιβλία του λιακόπουλου και λέει μέσα ότι οι Δώδεκα Ολύμπιοι ήταν άγιοι του τζέσουα. Πολύ προχώου αλλά για καθυστερημένους. Με πιάνεις ή μήπως αυτά ήταν εκτός ύλης του... Πτυχίου σου; Αλήθεια τι έχεις σπουδάσει, υπερδιαβασμένε φιλόσοφε;

mak
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από mak »

12θεϊστής έγραψε:
mak έγραψε:Οπως μου απευθυνεσαι ετσι κι εγω απανταω... Ενταξει καταλαβα δεν ξερεις να απαντησεις. Μια συμβουλη. Ανοιξε κανενα βιβλιο και διαβασε τουλαχιστον αυτο που πρεσβευεις και ελα να συζητησουμε μετα...

Βασικά άνοιξα τα βιβλία του λιακόπουλου και λέει μέσα ότι οι Δώδεκα Ολύμπιοι ήταν άγιοι του τζέσουα. Πολύ προχώου αλλά για καθυστερημένους. Με πιάνεις ή μήπως αυτά ήταν εκτός ύλης του... Πτυχίου σου; Αλήθεια τι έχεις σπουδάσει, υπερδιαβασμένε φιλόσοφε;

Εικόνα Ετσι μπραβο θελω να παραδεχεσαι οτι διαβαζεις Λιακοπουλο και μονο εκει τα μαθαινεις. Α'ι'ντε ξυπνησες λιγο... Και αν πιστευεις στους θεους τοτε θα πιστευεις και στους ανομους (νεφελιμ) θεοι ειναι κι αυτοι. Προσεξε.ΕΙΝΑΙ δεν ξερω αν με πιανεις...
Άβαταρ μέλους
avlopaoki
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ο Χριστος δεν ειπε να τους σκωτονουνε ομως. Αυτο μετραει.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης