Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikopaok4 »

sotirisd έγραψε:Το ξέρω πως είναι απαραίτητο γιαυτό και το έχω είδη κάνει. Όσο για την εκκλησιαστική ακαδημία δεν είπα ποτέ ο, τι την τελείωσα αλλά είπα ένας απόφοιτος της εκκλησιαστικής ακαδημίας...
ok απλα ετσι οπως το πες καταλαβα οτι εχεις τελειωσει την εκκλησιαστικη ακαδημια και εχεις μεταπτυχιακο στα οικονομικα, πραμα Δυσκολο !

εμμα

Δημοσίευση από εμμα »

Αυστηροι δεν ειναι, μην τους τρομοκρατεις! Εμενα μια φιλη μου μπηκε πριν 2 χρονια στην δημοτικη κ δεν εκανε τιποτα σχεδον! Τα αθληματα ηταν για το πεος! Αυτααααααα!
ΣΙΜΕΩΝ
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΣΙΜΕΩΝ »

Καλημέρα έχω δει δημοτικους αστυνομους σε πόλη της ΜΑΚΕΔΩΝΊΑΣ που είναι τουλάχιστον 45 ... Πως γίνετε αυτό;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΣΙΜΕΩΝ έγραψε:Καλημέρα έχω δει δημοτικους αστυνομους σε πόλη της ΜΑΚΕΔΩΝΊΑΣ που είναι τουλάχιστον 45 ... Πως γίνετε αυτό;

Διάβασε μια προκήρυξη και θα καταλάβεις, υπάρχουν 3 κατηγορίες και τα όρια ηλικίας είναι διαφορετικά

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LEW. »

Χαχαχαχα οτι θες ακουει κανεις στα φορουμ. Λοιπον ο αποφοιτος της σχολης της αρχιεπισκοπης η κατι τετοιο Απλα δεν μπαινει δεν εχει ουτε ενα χαρτι για καμια απο τις 3 κατηγοριες. Ξεχνα το. Δευτερον ο πατερας μου στις 3 Τελευταιες προκυρηξεις Ηταν προισταμενος της επιτροπης στα αγωνισματα και ναι ημουν βλαμμενος που δεν μπηκα. Ξεχαστε την δημοτικη αστυνομια απλα μη το σκεφτεστε καν 5ετια και μετα. Υ. Γ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο FATHER ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ... !Εικόνα
pantzos4
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από pantzos4 »

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ; Τ εινια αυτο; Ξεχαστετο παιδες. Κ ν βγει μονο αντικιμενικη δν θ εινα... Ελεος.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikopaok4 »

LEW. έγραψε:Χαχαχαχα οτι θες ακουει κανεις στα φορουμ. Λοιπον ο αποφοιτος της σχολης της αρχιεπισκοπης η κατι τετοιο Απλα δεν μπαινει δεν εχει ουτε ενα χαρτι για καμια απο τις 3 κατηγοριες. Ξεχνα το. Δευτερον ο πατερας μου στις 3 Τελευταιες προκυρηξεις Ηταν προισταμενος της επιτροπης στα αγωνισματα και ναι ημουν βλαμμενος που δεν μπηκα. Ξεχαστε την δημοτικη αστυνομια απλα μη το σκεφτεστε καν 5ετια και μετα. Υ. Γ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο FATHER ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ... !Εικόνα
εννοεις βυσματολίστα σωστά

LEW.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LEW. »

nikopaok4 έγραψε:
LEW. έγραψε:Χαχαχαχα οτι θες ακουει κανεις στα φορουμ. Λοιπον ο αποφοιτος της σχολης της αρχιεπισκοπης η κατι τετοιο Απλα δεν μπαινει δεν εχει ουτε ενα χαρτι για καμια απο τις 3 κατηγοριες. Ξεχνα το. Δευτερον ο πατερας μου στις 3 Τελευταιες προκυρηξεις Ηταν προισταμενος της επιτροπης στα αγωνισματα και ναι ημουν βλαμμενος που δεν μπηκα. Ξεχαστε την δημοτικη αστυνομια απλα μη το σκεφτεστε καν 5ετια και μετα. Υ. Γ Η ΛΙΣΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο FATHER ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΓΑΛΗ... !Εικόνα
εννοεις βυσματολίστα σωστά

ναι μιλαμε για τραγικα πραγματα ο αλλος να χει κανει το 100αρι σε 20 δευτερολεπτα και ο πατερας του -βουλευτης να κλαιγεται σαν κοριτσακι να τον περασει. Ασε ειναι και φορουμ μη λεμε αλλα. Παντως η δημοτικη αστυνομια ειναι με διαφορα οτι πιο βυσματικο υπαρχει

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες