Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2011)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ »

sotirisd έγραψε:Γεια σας και παλι ενας αποφοιτος Εκκλησιαστικης Ακαδημιας μπορει να μπει στη δημοτικη αστυνομια ως ΠΕ; Διοτι αυτες οι Σχολες εχουν γινει ΑΕΙ κατι σαν την Θεολογια.

Ακόμα θέλω να ρωτησω αν δεν εχεις πτυχιο αγγλικων και ECDL-Πληροφορικης αλλα εχεις διπλωμα αυτοκινητου και οπως ειπαμε ειναι ΠΕ Εκκλησιαστικης Ακαδημιας μπορει να γινει δημοτικος αστυνομικος; Ευχαριστω για την απαντηση σας.
πρεπει να αποκτησεις κατα την γνωμη μου πτυχειο αγγλικων και ecdl.
sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από sotirisd »

Κατά την δική σου γνώμη μπορεί και να θέλω να αποκτήσω και πτυχιο ρωσικης γλωσσας, αλλά επειδή έχω μέσω έναν ταξίαρχο στην αστυνομία θα του πώ να με βάλει δημοτικό αστυνομικό χωρίς ecdl οσο για τα αγγλικά πολύ λίγα αλλά έχω το αντίστοιχο προφισιενσυ στα ιταλικά και αυτό μετράει, και για τους υπολογιστές ξέρω πολλά μαθαίνω ερασιτεχνικά προγραμματισμό, και δεν συζητάω για γνώσεις ecdl.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα ήθελες πάρα πόλυ να σε βάλει, αυτές οι εποχές τελειώσανε αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπαίνεις πουθενά
kalaxan

Δημοσίευση από kalaxan »

Η δημοτική αστυνομία δεν είναι σώμα ασφαλείας.(ακόμη)
Δημοτικός υπάλληλος είσαι οπότε και το μισθολόγιο σου είναι περίπου ίδιο με έναν δημοτικό υπάλληλο αντίστοιχης κατηγορίας.(ΠΕ-ΤΕ-ΔΕ) *. ΑΠλά σε κάποιες περιοχές όπως ο δήμος Αθηναίων Παίρνουν επιπλέον κονδύλι για υπερωρίες τα οποία θα μειωθούνε και άλλο και ισως καταργηθούνε.

ΓΙα ΠΕ-ΤΕ το όριο αν δεν κάνω λάθος το όριο ηλικίας είναι μέχρι τα 30 και θέλει προαπαιτούμενο πτυχίο ξένης γλώσσας επιπέδου Β2 (advanced) όπως φυσικά και δίπλωμα οδήγησης και ecdl.

Για ΔΕ που είναι μέχρι τα 26 θέλει Lower προαπαιτούμενο.

Προκύρηξη το βλέπω χλωμό να βγαίνει για πάρα πολύ καιρό ακόμα.

*Ψάξε για μισθολόγιο πχ ΠΕ23 ή ΔΕ23 και θα δεις το βασικό χωρίς κίνητρο απόδοσης-έξοδα κίνησης-κρατήσεις.
sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Μετά μου λες εμένα ο, τι αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπαίνεις πουθενά, ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για διάβασε εδώ http://www.on-news.gr/2011/08/55000_30.html Και μετά πες μου για γνώσεις έχω γνωστό που είναι απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου το 2010 και τώρα μπήκε με μέσω σε υπουργείο.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sotirisd έγραψε:Μετά μου λες εμένα ο, τι αν δεν έχεις τις απαραίτητες γνώσεις δεν μπαίνεις πουθενά, ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ για διάβασε εδώ http://www.on-news.gr/2011/08/55000_30.html Και μετά πες μου για γνώσεις έχω γνωστό που είναι απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου το 2010 και τώρα μπήκε με μέσω σε υπουργείο.

Καλά εσύ μην μαζέψεις τα χαρτιά που χρειάζεσαι και στηρίξου πάνω στο βύσμα σου ΕικόναΕικόνα
sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Να σου πω και κατι άλλο στις σήμερον ημερες υπαρχει τετοια κριση που ο καθενας μπορει να στυριχτει στα παντα για να έχει εναν σιγουρο μισθό.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sotirisd έγραψε:Να σου πω και κατι άλλο στις σήμερον ημερες υπαρχει τετοια κριση που ο καθενας μπορει να στυριχτει στα παντα για να έχει εναν σιγουρο μισθό.

Εγώ απλά σου είπα την γνώμη μου τώρα από εκεί και πέρα εσύ θα κρίνεις.
sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Οχι εγω ειπα οτι του καθενος ποθ θα του δινοταν η ευκερια να μπει καππου θα εκανε τα παντα
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Αν θες να κάνεις τα πάντα. Βγάλε αυτά που πρέπει. Μην κάθεσαι με τα χέρια στην τσέπη. Βέβαια αυτή είναι η γνώμη μου...
sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Κοιτά, εγώ μια ερώτηση έκανα δεν πάει να πει πως θέλω να εισαχθώ και στην δημοτική αστυνομία τόση ώρα πριν γενικά μίλαγα όχι προσωπικά είμαι οικονομολόγος και ότι άλλες ερωτήσεις που έχω κάνει στο forum είναι απλά από ενδιαφέρον και όχι παράδειγμα που λέω κάπου πως είμαι λογιστής και πως μπορώ να πάρω α τάξεως δίπλωμα, το κανονικό μου επάγγελμα όπως είπα είναι οικονομολόγος-οικονομικός αναλυτής και ήμουν μεταπτυχιακός φοιτητής στην οικονομία του πανεπιστημίου της Ιταλίας.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

sotirisd έγραψε:Κοιτά, εγώ μια ερώτηση έκανα δεν πάει να πει πως θέλω να εισαχθώ και στην δημοτική αστυνομία τόση ώρα πριν γενικά μίλαγα όχι προσωπικά είμαι οικονομολόγος και ότι άλλες ερωτήσεις που έχω κάνει στο forum είναι απλά από ενδιαφέρον και όχι παράδειγμα που λέω κάπου πως είμαι λογιστής και πως μπορώ να πάρω α τάξεως δίπλωμα, το κανονικό μου επάγγελμα όπως είπα είναι οικονομολόγος-οικονομικός αναλυτής και ήμουν μεταπτυχιακός φοιτητής στην οικονομία του πανεπιστημίου της Ιταλίας.

Eπειδή έγραψες ότι έχεις βύσμα υπέθεσα ότι εσύ θέλεις να μπεις.
sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Όχι, αλλά από ενδιαφέρον μορφώνομαι και επαγγελματικά, να με ρωτήσει κάποιος κάτι και να μην ξέρω να του απαντήσω, νροπή για τον εαυτό μου. Τέλος πάντων οι σπουδές μου δεν είναι και λίγες.
nikopaok4
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nikopaok4 »

sotirisd έγραψε:Όχι, αλλά από ενδιαφέρον μορφώνομαι και επαγγελματικά, να με ρωτήσει κάποιος κάτι και να μην ξέρω να του απαντήσω, νροπή για τον εαυτό μου. Τέλος πάντων οι σπουδές μου δεν είναι και λίγες.
αδερφε απο τη μια μας λες οτι εχεις τελειωσει στην εκκλησιαστικη ακαδημια τωρα μας λες οτι εισαι οικονομολογος οικονομικος αναλυτης, και οτι κανεις μεταπτυχιακο. Δε θελω να κρινω το πτυχιο σου γιατι πραγματικα δε ξερω τι σοι σχολη είναι η εκκλησιαστικη ακαδημια. Επισης επειδη ειμαι και του κλαδου οσες σπουδες και να κανεις στην ελλαδα αν δεν εχεις καλους γνωστους σαυτο το επαγγελμα δε κανεις τιποτα. Και μη νομιζεις οτι με ενα μεταπτυχιακο στα οικονομικα εχεις καποιες ιδιαιτερες γνωσεις, το μεταπτυχιακο στους οικονομολογους ειναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

sotirisd
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Το ξέρω πως είναι απαραίτητο γιαυτό και το έχω είδη κάνει. Όσο για την εκκλησιαστική ακαδημία δεν είπα ποτέ ο, τι την τελείωσα αλλά είπα ένας απόφοιτος της εκκλησιαστικής ακαδημίας...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης