TEO έγραψε:Καλημερα παιδια. Μια ερωτηση αν ησουν δοκιμος στον στρατο μετραει σην δημ. Αστυνομια; Και κατι αλλο αν εγω εχω τελειωσει πανεπηστημιο ή τει μπορω να μπω στην κατηγορια ΔΕ ή μονο στην ΠΕ και ΤΕ αντοιστηχα; Γιατι καποιος ο οποιος εχει τελειωσει μονο λυκειο και λογικα εχει μικροτερο απολυτηριο απο αυτον ο οποιος εχει τελειωσει πανεπηστημιο και θα του παρουν την θεση
1. Η πρόσληψη του ειδικού ένστολου προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας γίνεται με σύστημα αντικειμενικών κριτηρίων (μόρια) σύμφωνα με το οποίο λαμβάνονται υπόψη: α) Ο γενικός βαθμός του Πτυχίου ή ο γενικός βαθμός Απολυτηρίου τίτλου σπουδών β) Η εντοπιότητα γ) Η ιδιότητα του πολυτέκνου ή του τέκνου πολυτέκνου δ) Η ιδιότητα του γονέα με τρία τέκνα καθώς και τέκνα αυτών. ε) Η γνώση επιπλέον ξένης γλώσσας πέραν εκείνης που αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση σύμφωνα με το άρθρο 1 περ. Θ του π. Δ.135/2006
Τα υπόλοιπα για τις κατηγορίες τα αναφέρει η προηγούμενη προκήρυξη
Γεια σας τι χρειάζετε για να εισαχθει κανεις σε μια Αστυνομικη δημοτικη σχολη υπαρχουν μορια. αλαζουν οι μισθοι πε τε και δε; Εγώ έχω δίπλωμα οδηγησης θα με δεχτουν για δημοτικο αστυνομικο; Τι λέτε;
TΏρα για μισθούς θα σου γράψει κάποιο παίδι που είναι ήδη μέσα, πάντως δεν έχει ακούστει κάτι για προκήρυξη εντος του 2011, όσο για μόρια ρίξε μια ματιά σε προηγούμενη σελίδα κάπου υπάρχει η προηγούμενη προκήρυξη
Greek_Army έγραψε:Στην δημοτική αστυνομία ζητάνε απαραίτητα να έχεις lower,ecdl, δίπλωμα οδήγησης όποιος δεν έχει έστω και ένα από αυτά τον κόβουνε τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι την προκήρυξη του 2009
Γεια σας και παλι ενας αποφοιτος Εκκλησιαστικης Ακαδημιας μπορει να μπει στη δημοτικη αστυνομια ως ΠΕ; Διοτι αυτες οι Σχολες εχουν γινει ΑΕΙ κατι σαν την Θεολογια.
Ακόμα θέλω να ρωτησω αν δεν εχεις πτυχιο αγγλικων και ECDL-Πληροφορικης αλλα εχεις διπλωμα αυτοκινητου και οπως ειπαμε ειναι ΠΕ Εκκλησιαστικης Ακαδημιας μπορει να γινει δημοτικος αστυνομικος; Ευχαριστω για την απαντηση σας.
sotirisd έγραψε:Γεια σας και παλι ενας αποφοιτος Εκκλησιαστικης Ακαδημιας μπορει να μπει στη δημοτικη αστυνομια ως ΠΕ; Διοτι αυτες οι Σχολες εχουν γινει ΑΕΙ κατι σαν την Θεολογια.
Ακόμα θέλω να ρωτησω αν δεν εχεις πτυχιο αγγλικων και ECDL-Πληροφορικης αλλα εχεις διπλωμα αυτοκινητου και οπως ειπαμε ειναι ΠΕ Εκκλησιαστικης Ακαδημιας μπορει να γινει δημοτικος αστυνομικος; Ευχαριστω για την απαντηση σας.
μονο δημοτικος αστυνομικος; Εγω νομιζω επειδη εισαι ΠΕ Εκκλησιαστικης Ακαδημιας πας και για διοικητης της δημοτικης αστυνομιας...