Παιδια διαβαζω και λιγες μερες το φορουμ και πραγματικα μου λυσατε αποριες. Η απορια μου (οπως και πολλων ακομα εδω μεσα) ειναι αν θα βγει τελικως προκηρυξη για τ 2011. Υπαρχει κανενα νεο; Και τελικα κατα ποσο ισχυει αυτο για το κλεισιμο των σχολων εκπαιδευσης;
Αδερφέ εγω πάντως άλλα έχω ακούσει... Οτι θα βγει προκυρηξη για την δημοτική αστυνομία μέσα στον επόμενο μήνα ή το πολύ μετά το καλοκαιράκι... Δεν ξερω μπορεί και είναι και μπαρούφες... Κοίταξέ το και συ και αν ακουσεις κατι ενημέρωσε...
Στην δημοτική αστυνομία ζητάνε απαραίτητα να έχεις lower,ecdl, δίπλωμα οδήγησης όποιος δεν έχει έστω και ένα από αυτά τον κόβουνε τουλάχιστον αυτό ίσχυε μέχρι την προκήρυξη του 2009
nikos έγραψε:Αδερφέ εγω πάντως άλλα έχω ακούσει... Οτι θα βγει προκυρηξη για την δημοτική αστυνομία μέσα στον επόμενο μήνα ή το πολύ μετά το καλοκαιράκι... Δεν ξερω μπορεί και είναι και μπαρούφες... Κοίταξέ το και συ και αν ακουσεις κατι ενημέρωσε...
Aπο που το άκουσες;
Εδώ αστυνομικούς και πυροσβέστες θέλουν να πάρουν και δε βγάζουν προκυρήξεις, για τη Δ. Α θα βγάλουν; Το οτι πολλοί δήμοι θέλουν και χρτειάζονται άτομα είναι δεδομένο, αλλά απο την άλλη το κράτος θέλει να απολύσει Δ. Υ, σιγά μην πάρει και άλλους...
Καλημερα παιδια. Μια ερωτηση αν ησουν δοκιμος στον στρατο μετραει σην δημ. Αστυνομια; Και κατι αλλο αν εγω εχω τελειωσει πανεπηστημιο ή τει μπορω να μπω στην κατηγορια ΔΕ ή μονο στην ΠΕ και ΤΕ αντοιστηχα; Γιατι καποιος ο οποιος εχει τελειωσει μονο λυκειο και λογικα εχει μικροτερο απολυτηριο απο αυτον ο οποιος εχει τελειωσει πανεπηστημιο και θα του παρουν την θεση