ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johnny_B
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Johnny_B »

Σε Ευχαριστώ Φίλε για την Διευκρίνιση και σου Εύχομαι Να τα καταφέρεις και να μπεις στην σχολή.Ελπίζω βέβαια να πέσεις έξω με την πρόβλεψη σου για το δικό μου το καλό Εικόνα.

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

Μακαρι να πεσω εξω για να μπεις κι εσυ. Εγω λογικα με 8.826 μορια περναω... Μακαρι να μη συμβει τιποτα απροοπτο και ανεβει πανω απο 9.000.Εικόνα
JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JOHNNYbball »

Γεια σας εδωσα φετος πανελληνιες και ειμαι 18, θα ηθελα να ρωτησω τον alejandro η οποιον αλλον του ειναι ευκαιρο να απαντησει... Τι θα πρεπει τωρα να κανω. Οσον αφορα τις ΑΕΝ;
για υγειονομικες εξετασεις που παω; Μεχρι ποτε τις κανω; Και επειδι εχω μυωπεια το ελεγχουν και αυτο απο τωρα; Και αυτο το Α1 που εχει αναφερθει πιο πανω... Απο που το παιρνω και που το παραδιδω;
τασου

Δημοσίευση από τασου »

Σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντηση συντομα. Αν μεινουν κενες θεσεις και ζητησουν ατομα με απολυτηριο παιζει ρολο ο βαθμος του απολυτηριου και αν ναι ποιο ειναι το οριο?
sea_bandit

Δημοσίευση από sea_bandit »

JOHNNYbball έγραψε:Γεια σας εδωσα φετος πανελληνιες και ειμαι 18, θα ηθελα να ρωτησω τον alejandro η οποιον αλλον του ειναι ευκαιρο να απαντησει... Τι θα πρεπει τωρα να κανω. Οσον αφορα τις ΑΕΝ;
για υγειονομικες εξετασεις που παω; Μεχρι ποτε τις κανω; Και επειδι εχω μυωπεια το ελεγχουν και αυτο απο τωρα; Και αυτο το Α1 που εχει αναφερθει πιο πανω... Απο που το παιρνω και που το παραδιδω;
JOHNNYbball έγραψε:Γεια σας εδωσα φετος πανελληνιες και ειμαι 18, θα ηθελα να ρωτησω τον alejandro η οποιον αλλον του ειναι ευκαιρο να απαντησει... Τι θα πρεπει τωρα να κανω. Οσον αφορα τις ΑΕΝ;

Ειδικά οι διαμένοντες στην Αθήνα-Πειραιά και Προάστια Αττικής για λήψη παραπεμπτικού

σημειώματος για την Υ. Ε. Α. Ν. Ε. Θ. Αθηνών-Πειραιώς θα απευθύνονται στο

Υ. Θ. Υ. Ν. ΑΛ./ΔΝΕΡ Α΄, οδός 2ας Μεραρχίας 18, Πειραιάς,(09.00-12.00), έχοντας μαζί τους:

i). Ακτινογραφία Θώρακος από Κρατικό Νοσοκομείο με επικολλημένη φωτογραφία τους και

την αντίστοιχη γνωμάτευση,

ii) Δυο (02) φωτογραφίες,

iii) διπλότυπο είσπραξης Δημοσίου Ταμείου αξίας (31,17) ΕΥΡΩ και

iv) δελτίο αστυνομικής ταυτότητας.

οπως βλεπεις... Πρωτα πρεπει να παρεις το παραπεμπτικο σημειωμα για να σε εξετασουν.

για το διπλοτυπο εισπραξης δημοσιου πρεπει να εχεις και ΑΦΜ... (λογικα θα εχεις) αλλιως εφορια => Μητρωο :P = 2 ωρες!

οσο για την ακτινογραφια... Θα σου προτεινω να πας στο : Ινστιτουτο θωρακος Αβερωφ 12, Αθήνα (η στο νοσοκομειο του πολεμικου ναυτικου, την αλλη μερα ειναι ετοιμο. Να εχεις και φωτογραφιες μαζι σου)

σε παρακαλω διαβασε προσεκτικα την προκηρυξη... Κανε αυτα και θα σου πουνε αυτοι...

http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=36845

ρωτα οτι θες. Προλαβαινεις αμα εισαι ενταξει και δεν βαριεσαι να ξυπνησεις :P

αααα

Δημοσίευση από αααα »

Παιδια αυτο που γινοταν παλια χωρις Πανελληνιες μονο με μια προκηρυξη δεν θα ισχυει απο δω και περα; Καταργηθηκε?
Sea_bandit
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Sea_bandit »

αααα έγραψε:Παιδια αυτο που γινοταν παλια χωρις Πανελληνιες μονο με μια προκηρυξη δεν θα ισχυει απο δω και περα; Καταργηθηκε;

απλώς περίμενε... Η προκήρυξη που ζητάς θα βγεί εφόσον ΔΕΝ καλυφθούν οι απαιτούμενες θέσεις, που προκηρύχθηκαν στην παρούσα προκήρυξη, με τη διαδικασία των πανελλαδικών εξετάσεων.

αναλυτικά, βλέπε http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=36845

JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JOHNNYbball »

Αυτο το Α1 απο που το παιρνω;
και που το παραδιδω;
Sea_bandit
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Sea_bandit »

Απλώς πήγαινε κάπου να το βγάλεις φωτοτυπία !είναι το pdf αρχείο που είναι κάτω από την προκήρυξη. Α1!

http://www.yen.gr/wide/yen.chtm?prnbr=36845

το καταθέτεις στην πλησιέστερη σχολή Εμπορικού Ναυτικού.

εάν είσαι απο αθήνα τότε το καταθέτεις στον ασπρόπυργο (μαζί με ΟΛΑ τα δικαιολογητικά)

NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Φιλε μου εγω με απολητηριο 16.7 εχω καμμια ελπιδα; Αρκετο δεν ειναι;
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

τασου έγραψε:Σας παρακαλω οποιος γνωριζει ας μου απαντηση συντομα. Αν μεινουν κενες θεσεις και ζητησουν ατομα με απολυτηριο παιζει ρολο ο βαθμος του απολυτηριου και αν ναι ποιο ειναι το οριο;

Ναι αν μεινουν κενες θα ζητησουν. Δεν υπαρχει οριο αλλα οσο μεγαλυτερο βαθμο εχεις τοσο περισσοτερες ειναι και οι πιθανοτητες να μπεις.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

To ΥΘΥΝΑΛ πηρε την εγκριση και κατω απο την πιεση των εφοπλιστων θα εκδοσει και 2η προκηρυξη που αφορα τους υποψηφιους μονον με το απολυτηριο λυκειου.Τα προσοντα των υποψηφιων και τα ορια ηλικιας θα ειναι τα ιδια με την 1η προκηρυξη.Επισης σημαντικο ρολο για την εισαγωγη των υποψηφιων θα παιξει η πιστοποιηση γνωσης τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας. Οι θεσεις που θα προκηρυχθουν θα κυμαινονται μεταξυ 500-600. Οσες θεσεις μεινουν κενες απο την 1η προκ θα μεταφερθουν στην 2η. Χρονος εκδοσης της προκ κατα τον ιουλιο. Δεν θα δοθει παραταση για οσους δεν προλαβουν να κανουν τα χαρτια τους.
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

greko_27 έγραψε:To ΥΘΥΝΑΛ πηρε την εγκριση και κατω απο την πιεση των εφοπλιστων θα εκδοσει και 2η προκηρυξη που αφορα τους υποψηφιους μονον με το απολυτηριο λυκειου.Τα προσοντα των υποψηφιων και τα ορια ηλικιας θα ειναι τα ιδια με την 1η προκηρυξη.Επισης σημαντικο ρολο για την εισαγωγη των υποψηφιων θα παιξει η πιστοποιηση γνωσης τουλαχιστον μιας ξενης γλωσσας. Οι θεσεις που θα προκηρυχθουν θα κυμαινονται μεταξυ 500-600. Οσες θεσεις μεινουν κενες απο την 1η προκ θα μεταφερθουν στην 2η. Χρονος εκδοσης της προκ κατα τον ιουλιο. Δεν θα δοθει παραταση για οσους δεν προλαβουν να κανουν τα χαρτια τους.

Υπαρχει, καποια πηγη;
Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Andreas97 »

Alejandro απο που παιρνω την υπευθυνη δηλωση για την κολυμβηση και το υποδειγμα Α1 ;
Τα συμπληρωνω και τα στελνω στην ΑΕΝ ή τα συμπληρωνω και την παραδιδω ο ιδιος;
thodoris

Δημοσίευση από thodoris »

Ξέρετε ποσο Βαθμό μυωπίας επιτρέπεται να έχεις για πλοίαρχο και μηχανικός; Γιατί στην προκήρυξη λέει κάτι για 2/10 χωρίς γυαλιά και 6/10 με γυαλιά
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης