ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ακυρο, ειναι μονο για πολυτεκνους.
Άβαταρ μέλους
Spakon
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Spakon »

Πω δε θέλω να μιλώ για εμπορικό ναυτικό... Κολλητός μου δήλωσε να πάρει ενδοσχολικό απολυτήριο, χωρίς πανελλήνιες, γιατί ήθελε Εμπορικό Ναυτικό και ήξερε ότι το δέχονται. Και ήρθε τώρα η αλλάγή ότι έπρεπε να έδινε Πανελλήνιες και τον μάμησε κανονικά... Ράκος...

Panagiotareas

Δημοσίευση από Panagiotareas »

Αν ειναι ευκολο εχω μια απορια. αν καποιος δεν δηλςςε τον φεβρουαριο ςτο χαρτι του τις ςχ. εμπ. ναυτικου και τωρα επιθυμει να περαςει ςε αυτες μπορει να τις δηλωςει ςτο μηχανογραφικο του και να αρχιζει να φτιαχνει τα χαρτια του;(εννοειται οτι πιανει την βαςη της ςχολης). τονιζω δεν τις εχει δηλωςει.ευχαρηςτω.

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

Παιδια σημερα εκανα τα χαρτια μου για το ναυτικο. Επειδη τωρα ξερω τη διαδικασια οποιος εχει καποιοα απορια ας με ρωτησει.

Xri
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Xri »

Να σε ρωτησω! Περασες υγειονομικη επιτροπη και αν ναι Εκει σου εκαναν το τεστ ορασης; Κ επισης μπορω να παω εκει και να συμπληρωσω το υποδειγμα αιτησης; Ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Xri έγραψε:Να σε ρωτησω! Περασες υγειονομικη επιτροπη και αν ναι Εκει σου εκαναν το τεστ ορασης; Κ επισης μπορω να παω εκει και να συμπληρωσω το υποδειγμα αιτησης; Ευχαριστω
Ναι περασα... Ειμαι απο θεσσαλια και πηγα στο Βολο. Πας σε ενα παθολογο και εναν οφθαλμιατρο ο οποιος σου εξεταζει την οραση και αν φορας γυαλια πρεπει να τα φερεις μαζι σου. Στο παθολογο θα σου ζητηθει μια Ακτινογραφια θωρακα με γνωματευση γιατρου και μια φωτογραφια σου Πανω. Παραπεμπτικο για τους γιατρους θα παρεις απο το κεντρικο λιμεναρχειο της περιοχης σου.

norica

Δημοσίευση από norica »

Καλησπέρα. Βγάζοντας την Ακαδημία εμπορικού ναυτικού πάω υποχρεωτικά μετά στο πολεμικό ναυτικό; Και αν ναι, πόσους μήνες;

Αν τα έχετε ξαναπεί πιο πίσω και βαριέστε να μου τα ξαναπείτε απλά πείτε μου τη σελίδα.

Ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

norica έγραψε:Καλησπέρα. Βγάζοντας την Ακαδημία εμπορικού ναυτικού πάω υποχρεωτικά μετά στο πολεμικό ναυτικό; Και αν ναι, πόσους μήνες;

Αν τα έχετε ξαναπεί πιο πίσω και βαριέστε να μου τα ξαναπείτε απλά πείτε μου τη σελίδα.

Ευχαριστώ.

Στο πολεμικο ναυτικο και υπηρετεις το ιδι χρονικο διαστημα με την ξηρα η αεροπορια δηλαδη 9 μηνες εκτος ειδικης κατηγοριας.
Μιχαλης

Δημοσίευση από Μιχαλης »

Καλησπερα παιδια. Μια ερωτηση, αυριο θα παω για τα υγειονομικα και ελεγα να παω απο την Α. Ε. Ν του Ασπροπυργου να συμπληρωσω και την Α1 μαζι με την υπεθυνη δηλωσω και για την κολυμβηση, θα ηθελα να μαθω αν η Α1 χρειαζεται και για την εισαγωγη στην σχολη μεσω απολυτηριου. Πηρα προχτες τηλεφωνο και μου ειπαν οτι απο στιγμη σε στιγμη περιμενουν απαντηση για την εισαγωγη με απολυτηριο, οποτε να δηλωνα καποια αλλη σχολη με το μηχανογραφικο μου ωστε να εχω δυο επιλογες.
ΓΙΑΝΝΗΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ »

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΑΕΝ) 2011 .

Είμαι 25 χρονών και τα μόρια μου από τότε που έδωσα είναι 5,500.

Έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία σαν Δ. Ε. Α του πεζικού και Έχω το πτυχίο του Τεχνικού Δικτύων Υπολογιστών από Ι. Ε. Κ. Την Αγγλική γλωσσά την μιλάω αλλά Δυστυχώς Δεν έχω κάποια χαρτιά στα χέρια μου.

Το ξέρω πως μερικά αν όχι όλα τα θέματα έχουν απαντηθεί σε κάποιο άλλο Post, αλλά θα ήθελα από τους έμπειρους του Forum την Βοήθεια και Την Γνώμη τους.

1) Πρέπει να ξαναδώσω πανελλαδικές για να περάσω στην σχολή ή μπορώ και μέσω της Προκηρύξεις Αυτής;(Αν ναι θα ήθελα από τον Alejandro Που τα έχει πολύ πρόσφατα να μου πει αν μπορώ να Απευθυνθώ στην Ακαδημία για περισσότερες λεπτομέρειες ή είναι δώρο άδωρο;)

2) Με το Απολυτήριο Του στρατού και Το πτυχίο του Ι. Ε. Κ έχω κάποια έξτρα μόρια;

3) Μπορώ να έχω στο όνομα μου κάποιο μαγαζί παράλληλα με την σχόλη;

και τέλος θα ήθελα την γνώμη σας, έχω καμία ελπίδα να περάσω στην σχολή;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Θα ηθελα να μαθω ποια ειναι ''καλυτερη'' σχολη γεια φοιτηση γεια τους μηχανηκους μηχανιωνα χιο ή κρητη?
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα να σας ρωτήσω μερικά πράγματα σχετικά με την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ (ΑΕΝ) 2011 .

Είμαι 25 χρονών και τα μόρια μου από τότε που έδωσα είναι 5,500.

Έχω εκπληρώσει την στρατιωτική μου θητεία σαν Δ. Ε. Α του πεζικού και Έχω το πτυχίο του Τεχνικού Δικτύων Υπολογιστών από Ι. Ε. Κ. Την Αγγλική γλωσσά την μιλάω αλλά Δυστυχώς Δεν έχω κάποια χαρτιά στα χέρια μου.

Το ξέρω πως μερικά αν όχι όλα τα θέματα έχουν απαντηθεί σε κάποιο άλλο Post, αλλά θα ήθελα από τους έμπειρους του Forum την Βοήθεια και Την Γνώμη τους.

1) Πρέπει να ξαναδώσω πανελλαδικές για να περάσω στην σχολή ή μπορώ και μέσω της Προκηρύξεις Αυτής;(Αν ναι θα ήθελα από τον Alejandro Που τα έχει πολύ πρόσφατα να μου πει αν μπορώ να Απευθυνθώ στην Ακαδημία για περισσότερες λεπτομέρειες ή είναι δώρο άδωρο;)

2) Με το Απολυτήριο Του στρατού και Το πτυχίο του Ι. Ε. Κ έχω κάποια έξτρα μόρια;

3) Μπορώ να έχω στο όνομα μου κάποιο μαγαζί παράλληλα με την σχόλη;

και τέλος θα ήθελα την γνώμη σας, έχω καμία ελπίδα να περάσω στην σχολή;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Το οριο ηλικιας εγινε φετος 27 χρονια... Αρα εισαι ενταξει μ αυτο. Δε ξερω αν με τα μορια που ειχες γραψει τοτε μπορεις να μπεις τωρα. Βεβαια ειναι και λιγα... Η σχολη εχει ηδη παραπανω μορια και φετος φημες λενε πως θα αναεβει λιγο. Θα παρουν και 200 ατομα λιγοτερα σε σχεση με περυσι. Θα μπορουσες να κανεις μια προσπαθεια επισης να πας με το απολυτηριο σου μια και σε λιγο καιρο θα βγει η νεα προκηρυξη που αφορα την εισοδο στη σχολη με το απολυτηριο μονο. Σιγουρα θα ηταν ομως καλυτερο να επαιρνες σε Μια ΑΕΝ να ρωτησεις ο ιδιοσ...1) Απευθυνσου στις ΑΕΝ. Οριστε και ενα τηλεφωνο απο την ΑΕΝ Μακεδονιας.2392031222.2) Δε παιρνεις επιπλεον μορια.3) θα το ρωτησεις και αυτο στην ΑΕΝ. *Μπορεις να ξαναδωσεις και να περασεις του χρονου με πανελλαδικες. Σου περισσευουν 2 χρονια ακομα με βαση το οριο ηλικιας.

norica

Δημοσίευση από norica »

Με τις εσωτερικές σχολές τί γιίνεται; Είσαι εσωκλειστος και βγαίνεις κατα συγκεκριμένους περιόδους; Γνωρίζει κανείς?
Johnny_B
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Johnny_B »

Είμαι ο ΓΙΑΝΝΗΣ που έκανα μερικές ερωτήσεις πιο πάνω.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, Να σε Ρωτήσω όμως Κάτι ακόμα.

Εγώ νόμιζα πως και σε αυτήν την Προκήρυξη δίνεις μόνο το απολυτήριο σου... Αν όχι ξέρεις πότε περίπου θα Βγει η επόμενη; Με βαθμό απολυτήριου 10,5 κάνω τίποτα;

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Johnny_B έγραψε:Είμαι ο ΓΙΑΝΝΗΣ που έκανα μερικές ερωτήσεις πιο πάνω.

Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου, Να σε Ρωτήσω όμως Κάτι ακόμα.

Εγώ νόμιζα πως και σε αυτήν την Προκήρυξη δίνεις μόνο το απολυτήριο σου... Αν όχι ξέρεις πότε περίπου θα Βγει η επόμενη; Με βαθμό απολυτήριου 10,5 κάνω τίποτα;

Σε αυτη την προκηρυξη λεει οτι θα παρουν πρωτα αυτους που εχουν δωσει πανελληνιες και αν δε καλυφθουν οι θεσεις τοτε θα παρουν τους υπολοιπους με απολυτηριο. Αρα ειναι και δυσκολο να μπεις με απολυτηριο και ακομη πιο δυσκολο να μπεις με απολυτηριο 10,5 διοτι προφανως θα περιμενουν κι αλλοι την ευκαιρια με το απολυτηριο. Η προκηρυξη αυτη δε ξερουμε ποτε θα βγει. Ή σε μερικες μερες, ή αφου βγει η βαση της σχολης για να ξερουν και αυτοι αν τελικα καλυφθηκαν ολες οι θεσεις. Δηλαδη καπου στον Αυγουστο. Αν και πιστευω νωριτερα θα βγει.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης