ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
dragon13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dragon13 »

Στην προκυρηξη που εχει βγει δεν αναφερει τιποτα για την αγγλικη γλωσσα αλλα εχω ακουσει οτι χρειαζονται, ισως υπαρχει μαθημα αγγλικων στις Α. Ε. Ν. Και σε κρινουν ετσι ισως;
petros

Δημοσίευση από petros »

Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι. Ειμαι στην αεν πλοιαρχων, και εδωσα την τελευταια μου εξεταστικη (4 χρονια μετα την αποφοιτηση μου) και κοπηκα στον οεπ. Το πως καταφερα να φτασω ως εδω ειναι αλλο θεμα... Αυτο που θελω να μαθω ειναι ποσες πιθανοτητες εχω απο το υπουργειο να μου επιτρεψουν να γραψω ακομα μια φορα το σεπτεμβη, και τι βηματα πρεπει να κανω εγω. Την αιτηση την εκανα στη σχολη, αλλα δεν εχει σταλει ακομα στο υπουργειο. Οποιος ξερει να μου απαντησει, ευχαριστω θερμα εκ των προτερων.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια τη Α1 απο που θα την παρουμε να την συμπληρωσουμε; Τι ενεργειες πρεπει να κανω ας βοηθήσει καπιοις ειναι λιγο δυσνοητα ευχαριστω!
τασου

Δημοσίευση από τασου »

Μια βοηθεια παρακαλω. Ειμαι απο θεωρητικη και εκανα την βλακεια να μν δωσω μαθηματικα. Τωρα αν βγει προκυριξη για να εισαχθουν με απολυτηριο θα με παρουν ;
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

έγραψε:Παιδια τη Α1 απο που θα την παρουμε να την συμπληρωσουμε; Τι ενεργειες πρεπει να κανω ας βοηθήσει καπιοις ειναι λιγο δυσνοητα ευχαριστω!

την κατεβαζεις απο το ιντερνετ την συμπληρωνεις και την στελνεισ

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

dragon13 έγραψε:Στην προκυρηξη που εχει βγει δεν αναφερει τιποτα για την αγγλικη γλωσσα αλλα εχω ακουσει οτι χρειαζονται, ισως υπαρχει μαθημα αγγλικων στις Α. Ε. Ν. Και σε κρινουν ετσι ισως;
Μεσα στη σχολη υπαρχει μαθημα αγγλικων

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εχει κανεις γνωμη για τη σχολη πλοιαρχων στο αργοστολι?
βασιλης

Δημοσίευση από βασιλης »

Τον φευρουαριο στο σχολειο δηλωναμε για στρατιωτικες σχολες. Εγω δηλωσα μονο πολεμικο και οχι εμπορικο. Μπορω να παω τωρα εμπορικο

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

nikos77 έγραψε:Αυτο με τον στρατο το καταλαβα εγω ρωταω αλλο την θεση την χανω; Ενα ναι η οχι... Ευχαριστω πολλυ!

Θα ζητησεις απο την σχολη που περασες (ΑΕΝ) ΑΝΑΒΟΛΗ για λογω στρατευσης... Μεχρι 2 ετη εχει ισχυ
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

βασιλης έγραψε:Τον φευρουαριο στο σχολειο δηλωναμε για στρατιωτικες σχολες. Εγω δηλωσα μονο πολεμικο και οχι εμπορικο. Μπορω να παω τωρα εμπορικο

Πρεπει να το δηλωσεις στο μηχανογραφικο δελτιο αλλιως δεν μπορεις να εισαι υποψηφιος για τις ΑΕΝ.
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

petros έγραψε:Καλησπερα, θελω να ρωτησω κατι. Ειμαι στην αεν πλοιαρχων, και εδωσα την τελευταια μου εξεταστικη (4 χρονια μετα την αποφοιτηση μου) και κοπηκα στον οεπ. Το πως καταφερα να φτασω ως εδω ειναι αλλο θεμα... Αυτο που θελω να μαθω ειναι ποσες πιθανοτητες εχω απο το υπουργειο να μου επιτρεψουν να γραψω ακομα μια φορα το σεπτεμβη, και τι βηματα πρεπει να κανω εγω. Την αιτηση την εκανα στη σχολη, αλλα δεν εχει σταλει ακομα στο υπουργειο. Οποιος ξερει να μου απαντησει, ευχαριστω θερμα εκ των προτερων.

Πρεπει να μερημνησει η σχολη σου αλλιωςΕικόνα... Το ποτε θα την στειλουν... Ενας θεος ξερειΕικόνα
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Αληθεια τη στελνεις; Γιατι εμενα μου ειπαν οτι πρεπει να παω εγω ο ιδιος σε καποια αεν να τη παραδωσω.
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εγω προσωπικα θα παω ο ιδιος... Πηγαινε κ εσυ καλυτερα...

Nikolas

Δημοσίευση από Nikolas »

Καλησπερα σε ολους σας! Μπηκα στον "κοπο" και διαβασα απο την αρχη μεχρι το τελος ολες τις 28 σελιδες.
Εχω την εξης απορια η οποια δεν απαντηθηκε :
1) Ειμαι θεωρητικη με μαθημα επιλογης Βιολογια. Μπορω να επιλεξω ΜΟΝΟ Α. Ε. Ν στο 2 πεδιο. Ξερετε ποσα μορια χανω ομως;
2) Το κρατικο πιστοποιιτικο γλωσσομαθειας μετραει (αγγλικα);3) Η κολυμβηση που ημουν αθλητης για 16 χρονια μετραει;(εχω βαλει βεβαια καποια κιλακια παραπανω)
4) Την στρατιωτικη θητεια αν την κανω στο πολεμικο ναυτικο, μετραει και ως ταξιδι; Θα πληρωθω τιποτα;
Αυριο παω στους γιατρους για εξεταση και την πεμπτη μηχανιωνα θεσσαλονικης για καταβολη των χαρτιων.
Εβγαλα 7,988 μορια. Λογικα περναω στην Α. Ε. Ν. Οπως με εχουνε πει χανω απλα το 0,9 της βιολογιας... Οποτε 200-300 μορια πιο κατω. Ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα για το ποιους πηραν ή οχι; Στο περιπου... Ευχαριστω

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα, θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. Στην Α1 στον τομεα που λεει "υποβαλλω τα ακολουθα δικαιολογητικα" υπαρχει καποιο πιστοποιητικο Ν.380/76. 3454/06,3667/08. Τι ακριβως ειναι αυτο και απο που το εκδιδω;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης