ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Νικολας

Δημοσίευση από Νικολας »

Δεν εδωσα πανελληνιες φετος και ουτε μπορω να δωσω με το 10%. Ακουσα επισεις οτι μπορεις να περασεις ΑΕΝ και με προκηριξη. Αν ξερετε να μου πειτε ποτε βγενει αυτη η προκηριξη και που θα δηλωσω συμμετοχη; Ευχαριστω εκ των προτερων
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

Νικολας έγραψε:Δεν εδωσα πανελληνιες φετος και ουτε μπορω να δωσω με το 10%. Ακουσα επισεις οτι μπορεις να περασεις ΑΕΝ και με προκηριξη. Αν ξερετε να μου πειτε ποτε βγενει αυτη η προκηριξη και που θα δηλωσω συμμετοχη; Ευχαριστω εκ των προτερων

Ολα τα ιδια και τα ιδια ρωτατε: Ειπαμε εαν μεινουν κενες θεσεις απο τις πανεληνιες θα ξαναβγει προκ... Εαν οχι... Ξαναδωσε πανελληνιες του χρονου
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

έγραψε:Ευχαριστω πολυ greko γενικα βοηθας πολυ και μπραβο σου! Εσυ που εισαι μηχανικος τα κανεις ολα μονος η εχεις και βοηθους; Η σχολη ειναι σχετικα δυσκολη να βγει; Για τους καπετανιους οντος ειναι πολυ δυσκολα να βρουν δουλέια οπως ακουω; Συγνωμη αμα σε πριζω αλλα θα κανω το μηχανογραφικο μου απο δευτερα και με καταλαβενεις!

Εχεις και τους μηχανοδηγους-λαδαδες για βοηθους... Η σχολη ειναι ευκολη... Στους πλοιαρχους υπαρχει κορεσμος πλεον... Στο εγραψα και ποιο πανω ή πας για καπετανιος με τα + του και τα - ή πας για μηχανικος με τα + και τα -... Τα ζυγιζεις και βλεπεις ποιο απο τα 2 σου αρεσει...
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Alejandro έγραψε:Παιδια τις εξετασεις που θα τις κανουμε; Στο λιμεναρχειο;

Ναι θα σε εξετασουν ο λιμεναρχης και επειτα ο υπολιμεναρχης. Και διπλα σου μια λιμενικος να σου κανει αεραΕικόνα... Μα απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα; . μεσα στην προκηρυξη το λεει ξεκαθαρα... Θα παρετε παραπεμπτικο για τις υγειονομικες εξετασεις απο το κεντρ λιμεναρχειο της περιοχης σας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε greko αμα εσενα σου δινοταν η δινατοτητα να πήγαινες απο μηχανικος σε καπετανιος θα το εκανες; Διαβασα την προκηρυξη και μου φανικε λιγο δυσνοητη τι ακριβως πρεπει να κανουμε και που θα παμε;
Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

greko_27 έγραψε:
Alejandro έγραψε:Παιδια τις εξετασεις που θα τις κανουμε; Στο λιμεναρχειο;

Ναι θα σε εξετασουν ο λιμεναρχης και επειτα ο υπολιμεναρχης. Και διπλα σου μια λιμενικος να σου κανει αεραΕικόνα... Μα απο που το εβγαλες αυτο το συμπερασμα; . μεσα στην προκηρυξη το λεει ξεκαθαρα... Θα παρετε παραπεμπτικο για τις υγειονομικες εξετασεις απο το κεντρ λιμεναρχειο της περιοχης σας
Greko ευχαριστω Εικόνα
Andreas97
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Andreas97 »

1Ον) Μηπως γνωριζει κανεις ποτε ερχεται το παραπεμπτικο σημειωμα στον τοπο διανιμης μας ;
2ον) Το υποδειγμα Α1 και η υπευθυνη δηλωση για την κολυμβηση πρεπει να το εχουμε μαζι μας ή οταν θα κανεις το μηχανογραφικο θα σου το δωσει το σχολειο;
3ον) Η σχολη αεν στην οποια θα εισαχθεις βαση προτιμησης προσδιοριζεται απο τον βαθμο που εγραψα; Δηλαδη, αν εχω γραψει 11 χιλιαδες μορια και εχω ως αρχικη επιλογη την αεν μακεδονιας θα μπω σε αυτην ;

ευχαριστω εκ των προτερων
dragon13
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από dragon13 »

Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι υποχρεωτικο καποιο ειδος εγγραφου γνωσης αγγλικων (πχ.lower) για την φοιτηση στις Α. Ε. Ν.ευχαριστω!

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

dragon13 έγραψε:Καλησπερα! Θα ηθελα να ρωτησω αμα ειναι υποχρεωτικο καποιο ειδος εγγραφου γνωσης αγγλικων (πχ.lower) για την φοιτηση στις Α. Ε. Ν.ευχαριστω!

Πρίν λίγες μέρες βγήκε η προκήρυξη μπορείς να την διαβάσεις και να δεις ότι απορίες έχεις.

Η προκήρυξη υπάρχει στην σελίδα 8
nikos77

Δημοσίευση από nikos77 »

Καληςπερα εδωςα φετος πανελληνιες και ενδιαφερομαι να μπω ςτο εμπορικο ναυτικο ειμαι 21 ετων αυτο που θα ηθελα να ρωτηςω γιατι δεν βρηκα κατι αντιςτοιχο ςτις απαντηςεις ειναι το εξης... εχω κοψει την αναβολη και κατα παςα πιθανοτητα θα παρουςιαςτω αυγουςτο ςε περιπτωςη που περαςω την ςχολη και κανω την εγγραφη αλλα ςυνεχιςω κανονικα την θητεια μου χανω την θεςη μου ςτην ςχολη; Ευχαριςτω εκ των προτερων και ελπιζω να μην κουραςα!Εικόνα
john

Δημοσίευση από john »

Με 7.500 μορια μπαινω ασπροπυργο; Πλοιαρχος.
Anonymous

Ξερουμε περιπου ποτε θα βγει η προκυρηξη για εισαγωγη αποφοιτων με απολυτηριο;
Ο χρονος πιεζει, μεχρι τις 7/7 πρεπει να εχει συμπληρωθει η "Α1".
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

έγραψε:Ξερουμε περιπου ποτε θα βγει η προκυρηξη για εισαγωγη αποφοιτων με απολυτηριο;
Ο χρονος πιεζει, μεχρι τις 7/7 πρεπει να εχει συμπληρωθει η "Α1".

εαν δεν καλυφθουν οι θεσεις απο τις πανελληνιες βγαινει προκυρηξη οπου γινονται και οι αναλογες αιτησεις.

τζινουλα

Δημοσίευση από τζινουλα »

Παιδια μπορειτε να μου πειτε εαν περναω αεν Απο θεωρητικη με επιλεγομενο μαθημα την βιολογια; Πλζζ.
Anonymous

http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1994799
Η ναυτεμπορικη λεει οτι θεσεις μεσω απολυτηριου θα δωθουν ετσι και αλλιως.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες