ΑΕΝ: Προκήρυξη για εισαγωγή (2011)

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από JOHNNYbball »

Καλησπερα στο φορουμ, ειμαι μαθητης 3ης λυκειου. Πριν 2 μηνες περιπου μας εδωσαν απο το σχολειο ενα εντυπο στο οποιο επρεπε να γραψουμε αν ενδιαφερομαστε για στρατιωτικες σχολες (ναυτικων δοκ. Κτλ), αστυνομικες και εμπορικου ναυτικου. Προσωπικα επελεξα εμπορικο ναυτικο για πολλους και διαφορους λογους. Ξερετε αν χρειαζεται να απαντησω, να γραψω καποιο αλλο χαρτι; Γιατι ειδα απο φιλους οτι για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε προκυρηξη που επρεπε να συμπληρωθει απο οσους ενδιαφεροντουσαν και πρεπει να συμπληρωθει μεχρι την Παρασκευη 6 Μαιου, υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τις σχολες εμπορικου ναυτικου; Εννος μιπως μου εχει διαφυγει κατι; Ευχαριστω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Greek_Army »

JOHNNYbball έγραψε:Γιατι ειδα απο φιλους οτι για τις στρατιωτικες σχολες βγηκε προκυρηξη που επρεπε να συμπληρωθει απο οσους ενδιαφεροντουσαν και πρεπει να συμπληρωθει μεχρι την Παρασκευη 6 Μαιου, υπαρχει κατι αντιστοιχο και για τις σχολες εμπορικου ναυτικου; Εννος μιπως μου εχει διαφυγει κατι;

Οι φίλοι σου συμπληρώνουνε την αίτηση γιατί βγήκε η προκήρυξη των στρατιωτικών σχολών.
JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Οποτε ακομα δεν εχει βγει καποια προκυρηξη...
να σε ρωτησω κατι, υπαρχει περιπτωση να βγει κατι πιο μετα; Εννοω τα προηγουμενα χρονια εβγαζαν καποιο εντυπο;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Δεν υπάρχει έντυπο, όταν βγει η προκήρυξη θα κάνεις και εσύ τα χαρτιά σου για το εμπορικό ναυτικό

Υ. Γ αυτό με το λέιζερ σε εμένα πηγαίνει;
JOHNNYbball
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Οχι καμια σχεση, απλα ειμαι καινουργιος στο φορυμ και δεν ηχερα πως να απαντησω! Αλλου πηγαινε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

JOHNNYbball έγραψε:Οχι καμια σχεση, απλα ειμαι καινουργιος στο φορυμ και δεν ηχερα πως να απαντησω! Αλλου πηγαινε

Οκ Εικόνα λοιπόν αν θες να απαντάς σε άλλον απλά πατάς παράθεση Εικόνα
Guest4
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Guest4 »

Καλησπερα σας, δινω φετος πανελληνιες εξετασεις [γενικο λυκειο]. Απο το σχολειο δεν μας εχει ζητηθει κανενα δικαιολογητικο να υποβαλλουμε μεχρι 6-5-11[οπως για στρατιωτικες σχολες] και οπως μας λενε δεν εχουνε καμια πληροφορηση απο το υπουργειο για οποιοδηποτε δικαιολογητικο το οποιο θα πρεπει να υποβληθει μεχρι αυτην την ημερομηνια. Θα ηθελα να μου πειτε, εαν καποιος γνωριζει κατα ποσο ισχυει αυτο.
Ευχαριστω εκ τον προτερων

Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

Guest4 έγραψε: Καλησπερα σας, δινω φετος πανελληνιες εξετασεις [γενικο λυκειο]. Απο το σχολειο δεν μας εχει ζητηθει κανενα δικαιολογητικο να υποβαλλουμε μεχρι 6-5-11[οπως για στρατιωτικες σχολες] και οπως μας λενε δεν εχουνε καμια πληροφορηση απο το υπουργειο για οποιοδηποτε δικαιολογητικο το οποιο θα πρεπει να υποβληθει μεχρι αυτην την ημερομηνια. Θα ηθελα να μου πειτε, εαν καποιος γνωριζει κατα ποσο ισχυει αυτο.
Ευχαριστω εκ τον προτερων

Γιατι απλουστατα η προκηρυξη για τις ΑΕΝ δεν εχει εκδοθει ακομα. Μην μπερδευεται τις στρατιωτικες σχολες με τις ΑΕΝ. Οι μεν πρωτες υπαγονται στο ΥΘΥΝΑΛ οι μεν δευτερες στο ΥΕΘΑ... Η μερα με την νυχτα

ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ

Δημοσίευση από ΟΛΑ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ »

Δν ξερουμε ακομα ημερομιανια για την προκυρηξη
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Kos »

Ειναι και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω... Ας πουμε οτι η προκυρηξη για τις Α. Ε. Ν. Φετος βγαινει τις 17 Μαιου... Μεχρι ποτε μπορει να κανει καποιος αιτηση; Ρωταω γιατι σκεφτομαι αν με παιρνει να κανω αιτηση φετος. Αλλιως Θα παω στρατο το Δεκεμβριο που σημαινει οτι μεχρι τοτε θα καθομαι αλλα και παλι αφου ειναι 12 μηνες η θητεια θα πρεπει οταν επιστρεψω τον Δεκεμβριο μετα να περιμενω αλλους 6 μηνες αφου τοτε ξαναβγαινει η προκυρηξη... Οποτε χανω εναν ολοκληρο χρονο... Οποιος ξερει ας απαντησει.(Φετος θα δωσω εξετασεις ενδοσχολικα για αυτο λεω αν με παιρνει) Ευχαριστω...
ΓΕΩΡΓΙΑ

Δημοσίευση από ΓΕΩΡΓΙΑ »

Ειμαι και εγω απο θεωρητικη κατευθυνση με μαθημα επιλογης την βιολογια. Μπορω να δηλωσω αεν?
Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Kos »

Ειναι και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω... Ας πουμε οτι η προκυρηξη για τις Α. Ε. Ν. Φετος βγαινει τις 17 Μαιου... Μεχρι ποτε μπορει να κανει καποιος αιτηση; Ρωταω γιατι σκεφτομαι αν με παιρνει να κανω αιτηση φετος. Αλλιως Θα παω στρατο το Δεκεμβριο που σημαινει οτι μεχρι τοτε θα καθομαι αλλα και παλι αφου ειναι 12 μηνες η θητεια θα πρεπει οταν επιστρεψω τον Δεκεμβριο μετα να περιμενω αλλους 6 μηνες αφου τοτε ξαναβγαινει η προκυρηξη... Οποτε χανω εναν ολοκληρο χρονο... Οποιος ξερει ας απαντησει.(Φετος θα δωσω εξετασεις ενδοσχολικα για αυτο λεω αν με παιρνει) Ευχαριστω...

Άβαταρ μέλους
Alejandro
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Alejandro »

Μονο με το LOWER παιρνω παραπανω μορια; Δηλαδη για παραδειγμα εγω εχω και γερμανικων πτυχιο.. Μονο των αγγλικων θα μετρησει; (για εμπορικο ναυτικο παντα)
Άβαταρ μέλους
greko_27
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από greko_27 »

Kos έγραψε: Ειναι και κατι αλλο που ηθελα να ρωτησω... Ας πουμε οτι η προκυρηξη για τις Α. Ε. Ν. Φετος βγαινει τις 17 Μαιου... Μεχρι ποτε μπορει να κανει καποιος αιτηση; Ρωταω γιατι σκεφτομαι αν με παιρνει να κανω αιτηση φετος. Αλλιως Θα παω στρατο το Δεκεμβριο που σημαινει οτι μεχρι τοτε θα καθομαι αλλα και παλι αφου ειναι 12 μηνες η θητεια θα πρεπει οταν επιστρεψω τον Δεκεμβριο μετα να περιμενω αλλους 6 μηνες αφου τοτε ξαναβγαινει η προκυρηξη... Οποτε χανω εναν ολοκληρο χρονο... Οποιος ξερει ας απαντησει.(Φετος θα δωσω εξετασεις ενδοσχολικα για αυτο λεω αν με παιρνει) Ευχαριστω...

Οτι γραφει η προκηρυξη για την διορια που θα εχεται για να καταθεσεται τα χαρτια σας. Ετσι και αλλιως εφ' οσον δεν θα δωσεις πανελληνιες θα πρεπει να περιμενεις να βγει η δευτερη... Γιατι η πρωτη αφορα μονο οσους θα δωσουν πανελληνιες.

Kos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Kos »

Και η δευτερη πρκυρηξη ποτε βγαινει γκρεκο, ξερεις;

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης