Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Αλεξιπτωτιστές: Μειωμένη θητεία
Αλεξιπτωτιστές: Εκπαίδευση / Ασκήσεις
Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing
όπως βλέπεις όλα υπάρχουν στο φόρουμ, αν ενδιαφέρεσαι θα κάτσεις να τα διαβάσεις, αλλιώς θα μείνεις με τις απορίες
Αλεξιπτωτιστές: Μειωμένη θητεία
Τατουάζ, σκουλαρίκια και body piercing
όπως βλέπεις όλα υπάρχουν στο φόρουμ, αν ενδιαφέρεσαι θα κάτσεις να τα διαβάσεις, αλλιώς θα μείνεις με τις απορίες
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 3
Οποιος θελει να μαθει το οτιδηποτε για τα αλεξιπτωτα, ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα. Υπηρετω αυτη την στιγμη στην 2α μαλ και ειμαι στο τελος της θητειας μου.
Γεια σας παιδες. Υπηρετω στην 35 ΜΚ και τωρα στα ΛΕΛΕ μου εχω φαει σκαλωμα με τα αλεξιπτωτα. Το ψιλομετανιωνω που δεν πηγα εκει. Η ερωτηση μου ειναι η εξης: Γινεται αφου απολυθω να παω σε ιδιωτικη σχολη αλεξιπτωτιστων και μετα να το δηλωσω στη στρατολογια και να θεωρουμε ΚΔ-ΑΛ κι οχι σκετο ΚΔ και να μου ερχεται χαρτι και για συντηρησεις;
-
- Στρατηγός
Όχι, εδώ δεν καλούν αυτούς που απολύθηκαν
ΑΝ περάσεις την εκπάιδευση και απολυθείς ως αλεξιπτωτιστής, μπορείς να καταταγείς ως μόνιμος ΑΝ σου αρέσει, χωρίς εξετάσεις; (σε σχολή και πανελλήνιες εννοώ) Είμαι ήδη πτυχιούχος ανώτερης σχολής.
-
- Στρατηγός
Εχει καποιος αδερφος συναδελφος φωτογραφια με τη ταμπελα "Ο καταδρομεας αλεξιπτωτιστης ειναι δυο φορες λεβεντης" να τη μοιραστει μαζι μου; Νομιζω βρισκεται στη 1η ΜΑΛ... Εχω φαει το κοσμο και δε μπορω να θυμηθω που την εχω βρει.
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Ευχαριστω εκ των προτερων!
Οι αλεξιπτωτιστες Τη ειδους δουλεια μπορουν να αποκτησουν (με το που τελιωσουν αυτη την ειδικοτητα) αν θελουν να συνεχησουν με την ειδικοτητα τους στο στρατο σαν δουλεια?
-
- Στρατηγός
Χωρίς διαγωνισμό δεν μπορείς να μείνεις μόνιμος
Παιδιά καλησπέρα,
Διακόπτω την αναβολή μου για να μπω στην ΣΤ' ΕΣΣΟ το Νοέμβριο. Δεν έχω τελειώσει τις σπουδές μου, αλλά παίρνω κενό ενός χρόνου για να κάνω θητεία. Σπουδάζω στο εξωτερικό και καθώς η σχολή μου είναι 6 έτη, σκέφτηκα οτί αν το αφήσω μετά τις σπουδές θα 'χω χουφταλιάσει πλέον και όσο να 'ναι τη θητεία μου θέλω να τη ζήσω. Άρα καλύτερα τώρα που βράζει το αίμα. Θέλω λοιπόν να γίνω αλεξίπτωτος, με ανησυχεί όμως λίγο η αθλητική μου κατάσταση (με 3 χρόνια διαβάσματος, Δε γυμνάζομαι όσο παλιά).
A. Χρειάζεται να 'σαι εντελώς Τούμπανο για να τα βγάλεις πέρα; B.Tα ατυχήματα είναι Συχνά στην εκπαίδευση;
(Και μία απορία, αστείο πιο πολύ: Τι συμβαίνει αν πέσεις στη θάλασσα ή πάνω σε τίποτα καλώδια ΔΕΗ; Χαχαχα)
Ευχαριστώ.
Διακόπτω την αναβολή μου για να μπω στην ΣΤ' ΕΣΣΟ το Νοέμβριο. Δεν έχω τελειώσει τις σπουδές μου, αλλά παίρνω κενό ενός χρόνου για να κάνω θητεία. Σπουδάζω στο εξωτερικό και καθώς η σχολή μου είναι 6 έτη, σκέφτηκα οτί αν το αφήσω μετά τις σπουδές θα 'χω χουφταλιάσει πλέον και όσο να 'ναι τη θητεία μου θέλω να τη ζήσω. Άρα καλύτερα τώρα που βράζει το αίμα. Θέλω λοιπόν να γίνω αλεξίπτωτος, με ανησυχεί όμως λίγο η αθλητική μου κατάσταση (με 3 χρόνια διαβάσματος, Δε γυμνάζομαι όσο παλιά).
A. Χρειάζεται να 'σαι εντελώς Τούμπανο για να τα βγάλεις πέρα; B.Tα ατυχήματα είναι Συχνά στην εκπαίδευση;
(Και μία απορία, αστείο πιο πολύ: Τι συμβαίνει αν πέσεις στη θάλασσα ή πάνω σε τίποτα καλώδια ΔΕΗ; Χαχαχα)
Ευχαριστώ.
-
- Στρατηγός
Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Ατυχήματα στις Ειδικές Δυνάμεις
το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θέλεις να γίνεις αλεξίπτωτος αλλά αλεξιπτωτιστής

Καλησπερα φιλε,
δε χρειαζεται να εισαι τουμπανος αλλα ουτε και τελειως κεφτες. Σε γενικες γραμμες αν βγαζεις τα αθληματα που ζητανε σαν ορια, τοτε θα εισαι οκ. Παντως αρχισε απο τωρα λιγο τρεξιμο λιγες καμψεις ελξεις κοιλιακους κτλπ ωστε να εισαι σε φορμα.
Τα ατυχηματα συμβαινουν, οποτε να εχεις το μυαλο σου στην εκπαιδευση. Εκει θα σου μαθουν και το πως να αντιμετωπιζεις ενα υδατινο κωλυμα καθως και τις ενεργειες που κανεις αν πλησιαζεις καλωδια της ΔΕΗ. Σημειωση, καλωδια της ΔΕΗ δεν υπαρχουν στις ζωνες ριψεως, ενω θαλασσα μπορεις να βρεθεις με εξαιρετικη δυσκολια (ξαφνικη ριπη αερα κτλπ) παντως θα τα μαθεις εκει και θα σου γινουν βιωμα.
Καλη θητεια
δε χρειαζεται να εισαι τουμπανος αλλα ουτε και τελειως κεφτες. Σε γενικες γραμμες αν βγαζεις τα αθληματα που ζητανε σαν ορια, τοτε θα εισαι οκ. Παντως αρχισε απο τωρα λιγο τρεξιμο λιγες καμψεις ελξεις κοιλιακους κτλπ ωστε να εισαι σε φορμα.
Τα ατυχηματα συμβαινουν, οποτε να εχεις το μυαλο σου στην εκπαιδευση. Εκει θα σου μαθουν και το πως να αντιμετωπιζεις ενα υδατινο κωλυμα καθως και τις ενεργειες που κανεις αν πλησιαζεις καλωδια της ΔΕΗ. Σημειωση, καλωδια της ΔΕΗ δεν υπαρχουν στις ζωνες ριψεως, ενω θαλασσα μπορεις να βρεθεις με εξαιρετικη δυσκολια (ξαφνικη ριπη αερα κτλπ) παντως θα τα μαθεις εκει και θα σου γινουν βιωμα.
Καλη θητεια
Greek_Army έγραψε: Αλεξιπτωτιστές: Κατάταξη και αθλήματα
Σε ευχαριστώ για την απάντηση και τις πληροφορίες.
Ζητώ συγνώμη για το λάθος, έγινε λόγω μεταφραστή, καθώς δεν έχω ελληνικούς χαρακτήρες στο πληκτρολόγιο.(Μου πέρνει μια ώρα να γράψω 2 απλές σειρές.

-
- Στρατηγός
Πιο πολύ σε διόρθωσα για πλάκα 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης