Αλεξιπτωτιστές: Γενικές Πληροφορίες
Γεια σας, καταρχάς συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε στο forum. Δεύτερον, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσης σχετικά με τους αλεξιπτωτιστές.1) πως γίνεται κάποιος να γίνει μόνιμος αλεξιπτωτιστής;2) από ποιες σχολές πρέπει να περάσεις για να γίνεις μόνιμος αλεξιπτωτιστής; Και τρίτων, πόσο καιρό υπερετεί κάποιος ως μόνιμος αλεξιπτωτιστής; Ευχαριστώ, και ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος σύντομα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
sniperman έγραψε:Γεια σας, καταρχάς συγχαρητήρια για την καταπληκτική δουλειά που έχετε κάνει και συνεχίζετε να κάνετε στο forum. Δεύτερον, θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσης σχετικά με τους αλεξιπτωτιστές.1) πως γίνεται κάποιος να γίνει μόνιμος αλεξιπτωτιστής;2) από ποιες σχολές πρέπει να περάσεις για να γίνεις μόνιμος αλεξιπτωτιστής; Και τρίτων, πόσο καιρό υπερετεί κάποιος ως μόνιμος αλεξιπτωτιστής; Ευχαριστώ, και ελπίζω να μου απαντήσει κάποιος σύντομα.
Αξιωματικός στις Ειδικές Δυνάμεις
Από ΣΜΥ σε Ειδικές Δυνάμεις
Συνταξιοδότηση Στρατιωτικών
Καλό διάβασμα

Καλησπερα παιδια.
Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Υπαρχει καμια διαφορα στις ειδικες δυναμεις η γενικα στο στρατο αν πας εθελοντης η οχι; Γιατι κατι φιλοι μου, μου ειπαν οτι και καλα δεν πληρωνονται οι εθελοντες στα αλματα οπως οι αλλοι... Ισχυει η οχι;(οχι οτι θα αλλαξει την επιλογη μου να παω στο ΕΤΑ αλλα να ξερω και κατι παραπανω
. ) ευχαριστω 

-
- Στρατηγός
Γιώργος Γ. έγραψε:Καλησπερα παιδια.Θα ηθελα να ρωτησω κατι. Υπαρχει καμια διαφορα στις ειδικες δυναμεις η γενικα στο στρατο αν πας εθελοντης η οχι; Γιατι κατι φιλοι μου, μου ειπαν οτι και καλα δεν πληρωνονται οι εθελοντες στα αλματα οπως οι αλλοι... Ισχυει η οχι;(οχι οτι θα αλλαξει την επιλογη μου να παω στο ΕΤΑ αλλα να ξερω και κατι παραπανω
.) ευχαριστω
1. Οι φίλοι σου δεν ξέρουν τίποτα και σου λένε παπάτζες
2.ΕΤΑ δεν πάνε φαντάροι
Α ενταξει : Ρ εε δεν ξερω και πολλα απο αυτα (ΕΤΑ, ΔΥΚ) και διαφορα τετοια απλα νομιζα οτι ειναι Ειδικο Ταγμα Αλεξιπτωτιστων. Τελος παντων... Δηλαδη εχει καμια διαφορα αν παω εθελοντης στις ειδικες δυναμεις για αλεξιπτωτα η αν παω οποτε με καλεσουν;
-
- Στρατηγός
Δεν έχει καμία διαφορά.
Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κατι. Το τμήμα των Αλεξιπτωτιστών εχει υποχρεωτικές πτώσεις και σε θάλασσα ή υπάρχει διαχωρισμός σε Αλεξιπτωτιστές ξηράς και θάλασσας;
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
Νικόλαος έγραψε:Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω κατι. Το τμήμα των Αλεξιπτωτιστών εχει υποχρεωτικές πτώσεις και σε θάλασσα ή υπάρχει διαχωρισμός σε Αλεξιπτωτιστές ξηράς και θάλασσας;
Το θαλασσιο αλμα ειναι υψηλού κινδύνου και δεν γινεται πλεον απο κληρωτούς για λογους ασφαλείας...

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι Ιούλιο, σήμερα έκοψα αναβολή λόγω σπουδών.Αλεξίπτωτα Τους εξ αναβολής τους παίρνουν;
Είναι και οι δύο ΜΑΛ εν λειτουργία;
Απο όπου παρουσιαστείς απολύεσαι;
Πολύ καλή δουλεια το forum by the way.
Είναι και οι δύο ΜΑΛ εν λειτουργία;
Απο όπου παρουσιαστείς απολύεσαι;
Πολύ καλή δουλεια το forum by the way.

-
- Στρατηγός
Ναι
ναι
όχι
ναι
όχι
Ευχαριστώ!
Εκτός απο αυτά που σου δίνουν μέσα, επιτρέπεται νομίζω να πάρεις και δικά σου πράγματα (εσώρουχα, κάλτσε κτλ) Αρβύλες δικές σου παίζει;
Εκτός απο αυτά που σου δίνουν μέσα, επιτρέπεται νομίζω να πάρεις και δικά σου πράγματα (εσώρουχα, κάλτσε κτλ) Αρβύλες δικές σου παίζει;
-
- Στρατηγός
Όχι άρβυλα δικά σου δεν παίζει να πάρεις...
Ευχαριστώ!
Γεια σας θα ηθελα να μου λυσετε μερικες αποριες.
1) Ειμαι πολυτεκνος και το μοναδικο αγορι. Μπορο να παω αλεξιπτωτα;
2) Εχο 1 τατουαζ λιγο κατω απο τον αυχενα π με μπλουζακι σχεδον δε φαινετε και 2 αρχικα γραματα πισω στα χερια. Ενα στο δεξι και ενα στο αριστερο. Υπαρχει θεμα;
3) Με τι γυμναστικη τα παω αρκετα καλα... Αλλα δν πηγαινω ποδοσφαιρο κτλ. Ποσο δυσκολες ειναι η ασκησεις κτλ.
4) Αυτο με το βισμα το οποιο λενε ισχυει;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
1) Ειμαι πολυτεκνος και το μοναδικο αγορι. Μπορο να παω αλεξιπτωτα;
2) Εχο 1 τατουαζ λιγο κατω απο τον αυχενα π με μπλουζακι σχεδον δε φαινετε και 2 αρχικα γραματα πισω στα χερια. Ενα στο δεξι και ενα στο αριστερο. Υπαρχει θεμα;
3) Με τι γυμναστικη τα παω αρκετα καλα... Αλλα δν πηγαινω ποδοσφαιρο κτλ. Ποσο δυσκολες ειναι η ασκησεις κτλ.
4) Αυτο με το βισμα το οποιο λενε ισχυει;
Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες