Αλεξιπτωτιστές: Μοίρες Αλεξιπτωτιστών
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Οι Μ. Α. Λ. Που εδρεύουν;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Delta Force έγραψε:Οι Μ. Α. Λ. Που εδρεύουν;
1 Μ. ΑΛ.-----> Μάλεμε Χανίων, Κρήτη
2 Μ. ΑΛ.-----> Ασπρόπυργος, Αττική (20 λεπτα περιπου απο Αθήνα)
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Παιδια εγω ειμαι κρητικος (ηρακλειο) αλλα μενω αθηνα. Θα με πανε η στην μαλ χανια η στην μαλ ασπροπυργο ετσι; Η μολις δουνε κρητικο επιθετο θα με πανε χανια; Καλυτερη εκπαιδευση και περισσοτερο μαχημος απο κρητη βγαινεις η ασπροπυργο; Τελος να πω οτι πρωτα πειρα την αποφαση για αλεξιπτωτα κ μετα εμαθα οτι ειναι χανια και ασπροπυργο δεν το γνωριζα κ δεν το κανω για να ειμαι κοντα σε καποιο μερος απτα 2.
Παιδια που εδρευουν οι μοναδες των αλλεξιπτωτιστων πλεον; Ειναι πολυ δυσκολα γενικα η παλευεται; Ανηκουν στις Ε. Δ ετσι; Ευχαριστω!

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
joeyj έγραψε: Παιδια που εδρευουν οι μοναδες των αλλεξιπτωτιστων πλεον; Ειναι πολυ δυσκολα γενικα η παλευεται; Ανηκουν στις Ε. Δ ετσι; Ευχαριστω!
χανιά και ασπρόπυργο και είναι το ποιο δύσκολο σώμα των ειδικών δυνάμεων που πηγαίνουνε φαντάροι. Διάβασε το θέμα και θα πάρεις μια εικόνα για την εκπαίδευση
Λεβεντια χρειαζεται και θαρρος και υπομονη. Εναν θεοχαρη στην 2α Μ. ΑΛ τον ξερει κανεις; Μεγαλο καψονομουτρο. Μας ειχε σκισει τις πρωτες μερες
-
- Ταξίαρχος
- Επάγγελμα: Possessed Killing Machine
ποιον; Τον Ταξιαρχο;Γιωργαρας έγραψε:... Εναν θεοχαρη στην 2α Μ. ΑΛ τον ξερει κανεις;

Παιδια μηπως ξερετε που εχει στρατοπεδα για τους αλεξιπτωτιστες;
Ευχαριστω για την απαντηση τωρα τα διαβασα ολα!
Α. Μ έγραψε:Παιδια μηπως ξερετε που εχει στρατοπεδα για τους αλεξιπτωτιστες;
ακριβως πιο πανω ειναι η απαντιση... Ασπροπυργο και χανια μονο...
Μόνο φτερά των 'αετών' βρίσκεις μετά τις μπόρες, γιατί εκείνα τα πουλιά πετούνε τέτοιες ώρες!
Παιδια γεια σας! Ηθελα να κανω μια ερωτηση κ αν μπορειτε να με βοηθησετε! Τι παιζει στν 2η μαλ; Ειμαι εποπ κ σκεφτομαι να παω εκει! Εχω ακουσει οτι εχει πολλες ασκησεις! Οτι γνωριζεται παρακαλω πειτε μ!
Παιδια γεια σας,
ειναι ευκολο να μου πει καποιος τις πιθανες μεταθεσεις των αλεξιπτωτιστων μετα την εκπαιδευση τους;
ευχαριστω
ειναι ευκολο να μου πει καποιος τις πιθανες μεταθεσεις των αλεξιπτωτιστων μετα την εκπαιδευση τους;
ευχαριστω
- Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ
- Αρχιλοχίας
Δεν ειναι και πολλεσ... :P'η ασπροπυργος 'η μαλεμε (κρητη)
Καλησπερα στη παρεα και χρονια πολλα και καλα να εχουμε.
Εψαξα αρκετα, αλλα δε βρηκα κατι που να απανταει την εξης απορια μου, "τι παιζει με τους λοχους σε μια ΜΑΛ". Ξερω οτι υπαρχουν (ονομαστικα και μονο) Λοχος Πλωτων, Λοχος Κρουσεως, Λοχος Διοικησεως, Λοχος Αλεξιπτωτιστων.
Αυτα ειναι ολα, εχει και αλλα, εχω παραπληροφορηθει για κατι; Αν μπορειτε πειτε 2-3 πραγματακια παραπανω για να κατατοπιστω και να καταλαβω τι παιζει, σε λιγο παω!
Εψαξα αρκετα, αλλα δε βρηκα κατι που να απανταει την εξης απορια μου, "τι παιζει με τους λοχους σε μια ΜΑΛ". Ξερω οτι υπαρχουν (ονομαστικα και μονο) Λοχος Πλωτων, Λοχος Κρουσεως, Λοχος Διοικησεως, Λοχος Αλεξιπτωτιστων.
Αυτα ειναι ολα, εχει και αλλα, εχω παραπληροφορηθει για κατι; Αν μπορειτε πειτε 2-3 πραγματακια παραπανω για να κατατοπιστω και να καταλαβω τι παιζει, σε λιγο παω!
Κανεις δεν ξερει;Greek Army; Πανταχου παρων και τα παντα απαντων;:P
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 4
Αυτά υπάρχουνε και στους καταδρομείς (αμφίβιους-λοκ), εκεί μπαίνεις η λόγω ειδικότητα η από σπόντα, ας πούμε στον λόχο διοικήσεως μπαίνουν οδηγοί και μάγειρες.(τουλάχιστον αυτό ίσχυε το 2008 που υπηρέτησα εγώ)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες