Βάσεις - μόρια για ΣΤΥΑ (2011)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
- Επάγγελμα: Δοκιμος Υπαξιωματικος
Καθε περσυ και καλυτερα παιδια. Τα επομενα χρονια θα τις βλεπουν με τα κυαλια τις στρατιωτικες
Ψυχραιμια. Μεγαλη πτωςη ςτις χαμιλοβαθμες και ςτις υψιλοβαθμες μικρη. Στην αςτυνομια πτωςη. Στα ψυχοτεχνικα κοπηκε πολυς κοςμος. Οπως και ςτα ιατρικα (πολλες εγκυμοςινες ρε παιδακι μου). Στο 1000/αρι το ιδιο και ςτη ςφαιρα. Πολλοι κοντοι. Αλλοι πλατυποδες, αλλοι με παραπανω κιλα. Ο χριςτος και η παναγια. Λιγο κρατι ρε παιδια.
aΝτρεα πρεπει να περνας ανετα. Ψυχρεμια ως τον αυγουςτο που θα βγουν οι βαςεις.
Εγω πιςτευω οτι θα υπαρχει μικρη πτωςη ςτις χαμιλοβαθμες και ςτην αςτυνομια γιατι εγινε ςφαγη μεγαλη και ςτα ψυχοτεχνικα (δεν ηξεραν τι να ζωγραφιςουν) και ςτα ιατρικα (πολλες εγκυμοςυνες βρε παιδακι μου). πολλοι κοντοι. πλατυποδες, μυωπες, υπερβαροι, κτλ. ςτα αθλητικα (χιλιαρι, ςφαιρα).
-
Φιλε ψυχοτεχνικα δεν κοβεται σχεδον κανενας. Οι πιο πολλοι κοβονται στο υψος καιτον δμσ
Κι ολοι αυτοι που κοπηκαν και δεν ηταν μαζι μας την επομενη στα ιατρικα τι ηταν; Φαντασματα και εξαφανιστηκαν?
-
Στη δικη μου ομαδα παντως ολοι παροντες. Ειναι ελαστικοι σ'αυτες τις εξετασεις
Στη δικη σου μπορει. Ρωτα και στην 709 ποσοι απομειναν. Τελευταια μερα αθλητικων στο καυτατζογλειο.2 ομαδες,709 και 741 (κοριτσιων) ολοι μαζι περιπου 75 ατομα. Μας χωρισαν σε ομαδες 6-8 ατομων για τα αθλητικα. Ειμασταν 11 ομαδες ολες κι ολες. Τελευταια σφαγη στο γηπεδο.
-
Στο 1000αρι ε?
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
Μπορει και στην σφαιρα, πολλοι κοβονται εκει
Για να πιασεις τα ορια που αυτοι θελουν αν εισαι αγυμναστος του καναπε οπως εγω θα πρεπει να κανεις συστηματικη προπονηση (2-3 φορες την εβδομαδα) τα 2 τελευταια χρονια. Δηλαδη Β και Γ λυκειου. Εγω ξεκινησα το πασχα της Α λυκειου. Εκανα κανα 2 μηνες και μετα απο Σεπτεμβρη κανονικα. Ετσι ειχα το ορια απο τα χριστουγενα της Γ λυκειου χωρις ομως βιασινη τελειως χαλαρα. Εκει που δισκολευτηκα ηταν να διατηρισω την αντοχη μου στο χιλιαρι και φυσικα μεγαλη προσοχη στους τραυματισμους (π. Χ. Περιοστιτιδες για τους αγυμναστους και σφαχτες στη λαγγονια περιοχη). Αν εισαι καλα προετοιμασμενος το χιλιαρι βγαινει και σε 3,40'.
-
καλα, για τους ανδρες δυσκολο να κοπουν εκειΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: Μπορει και στην σφαιρα, πολλοι κοβονται εκει
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 2
οντοςnwn62 έγραψε:καλα, για τους ανδρες δυσκολο να κοπουν εκειΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ έγραψε: Μπορει και στην σφαιρα, πολλοι κοβονται εκει
Πόσοι ενδιαφέρεστε για την σχολή και πόσα μόρια συγκεντρώνετε παιδιά;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες