[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/alfredoramos/seometadata/includes/helper.php on line 783: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/ext/alfredoramos/seometadata/includes/helper.php on line 442: DOMDocument::loadXML(): Start tag expected, '<' not found in Entity, line: 1 Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2011) - Σελίδα 12 - Forum για Θητεία και Στρατό
Ρε παιδι μου τι να σου εξηγησω... Αν βλεπεις οτι πετας την σφαιρα πιο κοντα απο την κορδελα που εχει και τις 6 φορες (3 ανα χερι) και ο αλλος ειναι ετοιμος να σε μουτζωσει προφανως δεν περασες... Αν και στο λεει ομοιως αν σε δει οτι πηδηξες 4 μετρα σου λεει φυγε για το επομενο
Η παρανοηση εγινε επειδη ισως δεν ημουν σαφης στο πως ειναι εκει εκει εχει 5 επιτροπες μια για το καθε αγωνισμα σου λεει ο φανταρος φυγε προφανως για αλλη επιτροπη... Δεν εννοω τραβα απο κει που ρθες
Καλησπερα σε ολους. ειμαι υποψηφιος για σσας ιατρικο και τωρα περναω τις στρατιωτικες εξετασεις. θελω να ρωτησω αν εχω πιθανοτητες να μπω σσας ιατρικο με 18.332 μορια δεδομενου οτι ανηκω σε ειδικη κατηγορια α' αφου ειμαι τεκνο πολυτεκνων. εριξα πολυ διαβασμα αυτο τον χρονο αλλα πανικοβληθηκα λογω αγχους στις πανελλαδικεσ... ειδα οτι θα παρουν 19 πολυτεκνους και ελπιζω να εχω καποιες αμυδρες ελπιδεσ... οσο για τα αθληματα πιστευω οτι με καλο προγραμμα βγαινουν ανετα. η κορδελα στη σφαιρα ειναι στα 4.60 μετρα και ομολογω οτι οντως για γυναικες ειναι δυσκολη η σφαιρα και τα 1000 μετρα. οποιαδηποτε απαντηση για τις πιθανοτητες που εχω (η' που δεν εχω :( ) θα ειναι ευπροσδεκτη.
Κατσε δεν καταλαβα. Εισαι γυναικα ή οχι βασικα δεν καταλαβα γιατι στελνεις στα αθληματα αλλα τελος παντων οχι αν εισαι κοπελα χωρις να σε πανικοβαλλω θα τρεχεις και δεν θα φτανεις... Γραψου χτες στο στιβο και ξεκινα... Ειδικα η σφαιρ και τα αλματα... Βασικα και οι δρομοι ζοριζουν τις κοπελες εγω την ΣΣΕ "χαλαρα χαλαρα" ελεγαν μερικοι... Και απο το γκρουπ π πηγαμε χιλιαρι (ειμασταν 10) ο 1 κοπηκε με διαφορα μισου λεπτου και οι 2 παρατησαν οποτε μην πατε με "χαλαρα"γιατι αυτοι θελουν να βοηθησουν δεν λεω... Αλλα οχι να κανουν και χοντραδες
Παιδιά, έχω βγάλει γύρω στα 19.000 μόρια και θέλω να περάσω ΣΣΑΣ. Το χιλιόμετρο, αν και κοπέλα το βγάζω άνετα. Το 100άρι το έχω, το ίδιο και το ύψος. Αλλά πηδάω γύρω στο 3.25 και ρίχνω σφαίρα γύρω στα 8.60. Θα με κόψουν λέτε; Τόσες μέρες που κα΄νω προπόνηση δεν έχω δει και καμία κοπέλα να τα έχει όλα... Τι λέτε κι εσείς;
Γεια σας! Δινω την αλλη εβδομαδα αθληματα στη σσας στη θεσσαλονικη για δευτερη χρονια! Ξερει κανενας να μου πει με ποια σειρα ειναι τα αθληματα φετος εκει; Καποιος που πηγε και εδωσε φετος αν μπορει να απαντησει! Ευχαριστω πολυ!
Katerina έγραψε:Παιδιά, έχω βγάλει γύρω στα 19.000 μόρια και θέλω να περάσω ΣΣΑΣ. Το χιλιόμετρο, αν και κοπέλα το βγάζω άνετα. Το 100άρι το έχω, το ίδιο και το ύψος. Αλλά πηδάω γύρω στο 3.25 και ρίχνω σφαίρα γύρω στα 8.60. Θα με κόψουν λέτε; Τόσες μέρες που κα΄νω προπόνηση δεν έχω δει και καμία κοπέλα να τα έχει όλα... Τι λέτε κι εσείς;
Mη σε ριξω ψυχολογικα αλλα ναι θα σε κοψουν... Δουλεψε το απλως οι κοπελες εκ φυσεως ειναι λιγοτερο μυωδης + οτι θυμομαστε (και οι ανδρες) να κανουμε προπονηση 15 μερες πριν τις εξετασεις δεν αρκει... Θελει δουλειτσα κ οποιος λεει ευκολα ειναι λεει μπουρδες Να σας παραπλανησει σαφως δεν εννοω οτι ειναι δυσκολα απλως αν δεν τα βγαλεις 1-2 φορες στην προπονηση (και οχι κατα τυχη) μην περιμενεις να γινει εκει περα... Ετσι πηγαινε και ο αλλος σε εμας και ΠΑΡΑΤΗΣΕ το 1000ρι (ελεος δηλαδη... Βγαλε τον σε 5 λεπτα αλλα μην το παρατησεις)
Αν στα χαρτιά που θα κάνεις για την προκύρηξη τον απρίλιο βάλεις ΣΝΔ, τότε θα πας και θα κολυμπήσεις, και μετά αν δεν θες, δεν την βάζεις στο μηχανογραφικό