kalos123 έγραψε:Γενικα ξερει κανεις ποσο αυστηροι ειναι στα αθληματα και γενικα στις πκε;
Δώσε εσύ τον καλύτερό σου εαυτό και δεν θα έχεις πρόβλημα μην ανησυχείς! Σε γενικότερες γραμμές πάντως είναι αρκετά ελαστικοί.(Με την ανάλογη προσπάθεια φυσικά)
Εντάξει δεν νομίζω να βουλιάξει... Πάντως kalos123 αν δεν ζεις σε περιοχή με θάλασσα και δεν κολυμπάς συχνά κάνε καμιά προπόνηση για να είσαι 100% σίγουρος ;) Αν και θεωρώ πως τα 2 λεπτά είναι υπεραρκετός χρόνος για 50 μέτρα...
Τα 2 λεπτά είναι μια αιωνιότητα για τα 50 μέτρα! Αυτό που είπε και ο φίλος όμως παραπάνω... Πρόσεχε μην βουλιάξεις... Χωρίς πλάκα! Έχω δώσει και ξέρω! Πολλοί είπαν οτι πήγαν να βουλιάξουν!
Παιδια σε σχολες οπως η ΣΣΑΣ και η ΣΑΝ κοβουν ευκολα στα αθληματα; Αν καποιος εχει πολυ μικρη αποκλιση στη σφαιρα ή στο 1000αρι, μπορουν να τον περασουν; Γτ εχω ακουσει πως γινεται. Στις γυναικες ειναι πολυ αυστηρα τα πραγματα?
Τι γίνεται σε περίπτωση που μια κοπέλα είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα όταν δίνει αθλήματα; Γιατί διάβασα ότι μπορεί να αναβληθεί εφόσον υπάρχει πρόβλημα γυναικολογικής φύσης και διαπιστωθεί επί τόπου από κάποιο γιατρό. Και αυτό το λέει στην εγκύκλιο. Αυτό εννοεί; Ξέρει κάποιος;
Katerina έγραψε:Τι γίνεται σε περίπτωση που μια κοπέλα είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα όταν δίνει αθλήματα; Γιατί διάβασα ότι μπορεί να αναβληθεί εφόσον υπάρχει πρόβλημα γυναικολογικής φύσης και διαπιστωθεί επί τόπου από κάποιο γιατρό. Και αυτό το λέει στην εγκύκλιο. Αυτό εννοεί; Ξέρει κάποιος;
Δηλαδή, εγώ που έχω μεγάλο θέμα με αυτό και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αποδώσω το ίδιο τις 3 πρώτες μέρες, θα το πω, θα με εξετάσει γιατρός και αν δει Ότι είναι αλήθεια, θα δώσω άλλη μέρα;
Α και κάτι άλλο! Ξέρει κάποιος με τι σειρά δίνουμε τα αθλήματα και πόσο περίπου απέχει το ένα από το άλλο;
Katerina έγραψε:Δηλαδή, εγώ που έχω μεγάλο θέμα με αυτό και σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να αποδώσω το ίδιο τις 3 πρώτες μέρες, θα το πω, θα με εξετάσει γιατρός και αν δει Ότι είναι αλήθεια, θα δώσω άλλη μέρα;
Γνωρίζει κανείς αν τα συμπληρώματα διατροφής (πρωτείνες-κρεατίνες) αποτελούν πρόβλημα για την εισαγωγή στη σχολή, με την έννοια αν ελέγχονται πρίν τις αθλητικές δοκιμασίες;
Παιδια οι αθλητικες δοκιμασιες για τις στρ. Σχολες εχουν γινει; Ακουσα οτι εδω στη θεσ/νικη Ενας υποψηφιος Πεθανε ή ειναι σε κωμα στο νοσοκομειο επειδη ανεβηκε πανω στο στυλο φωτισμου του καυτατζογλειου απο χαρα γιατι περασε τις εξετασεις και επαθε ηλεκτροπληξια.