Μείωση θητείας (2009)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 6
Μείωση θητείας (2009)
Γεια σας... Εχω μια απορια... Θα με καλεσουν τον φεβρουαριο να υπιρετισω αλλα κατι πηρε το αυτι μου οτι μολις μπει το 2009 8α εφαρμοστι νομος για 9 μηνες θητεια... ισχυει; plz ανιμεροστεμε παρακαλο 

-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 20
Μείωση θητείας (2009)
Δεν υπαρχει τετοια περιπτωση! Απο το 2005 ελεγαν να αυξησουν την θητεια! Αποκλειεται να την μειωσουν τωρα που δεν υπαρχουν ατομα!
Μείωση θητείας (2009)
r3nFoRc3 έγραψε:Γεια σας... Εχω μια απορια... Θα με καλεσουν τον φεβρουαριο να υπιρετισω αλλα κατι πηρε το αυτι μου οτι μολις μπει το 2009 8α εφαρμοστι νομος για 9 μηνες θητεια... Ισχυει; plz ανιμεροστεμε παρακαλο![]()
Κανείς δεν το γνωρίζει, σε προεκλογικά έτη γίνονται παράλογα πράγματα και επομένως δεν αποκλείεται να συμβεί.
Ωστόσο, μην το παίρνεις και σίγουρο γιατί προσωπικά το βλέπω χλωμό.
Μείωση θητείας (2009)
«Ενα ελαφάκι» έβαλε στον σάκο του ο Αγιος Βασίλης για τους στρατευμένους, καθώς όπως φαίνεται το γράμμα του υπουργού Αμυνας με το δώρο μείωσης της θητείας κατά ένα μήνα δεν πήγε ποτέ στον προορισμό του.
Αν και η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, όπως δείχνουν τα πράγματα και σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές του υπουργείου Αμυνας, η μείωση της θητείας ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο βάθος του τούνελ. Πέραν της πρόσφατης ανακοίνωσης του υπουργού ότι προτίθεται να μειώσει τη θητεία, τίποτε άλλο δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, ούτε η στρατολογία έχει ενημερωθεί, ούτε τα επιτελεία για να προγραμματίσουν της επόμενες σειρές κατάταξης.
Σύμφωνα με τους αξιωματικούς, τουλάχιστον για τις δυο πρώτες σειρές του επόμενου έτους μείωση δεν μπορεί να υπάρξει, γιατί τα επιτελεία δεν είναι έτοιμα να καλύψουν τα κενά που θα δημιουργηθούν από τη μείωση.
Ελευθεροτυπία
-
- Στρατιώτης
Μείωση θητείας (2009)
Αυτη ειναι γκαντεμια... δεν με πιανει φυσικα εμενα... Φτου... Δεν πειραζει ομως, για την πατριδα ρε γαμοτοοοοο!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 26
Μείωση θητείας (2009)
Μεγάλη ντροπή να μειωθεί στους 9 μήνες η θητεία ρε παιδιά...
Μπαίνω τον φεβρουάριο...
Ας απαντήσει καποιος αν ξερει με σιγουριά αν απο την 09 α εσσο θα κανουμε 9 μηνο...
Με σιγουριά για να ξέρουμε τι μας γίνεται...
Μπαίνω τον φεβρουάριο...
Ας απαντήσει καποιος αν ξερει με σιγουριά αν απο την 09 α εσσο θα κανουμε 9 μηνο...
Με σιγουριά για να ξέρουμε τι μας γίνεται...

Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Στρατιώτης
Μείωση θητείας (2009)
Απο οτι ειδες δεν μας πιανει... Και εγω τον φεβρουαριο μπενω... Αλλα δεν μας πιανει και αποτι ακουσα πηγε πισω αυτο το θεμα λογο τον διαφορον γεγονοτον που συνεβησαν... Αυτο γωριζω εγω... Τωρα αμα καποιος γνωριζει κατι παραπανω ας το πει...
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 37
Μείωση θητείας (2009)
Τελικώς όλα αποδεικνύονται μια ακόμα απάτη με δικαιολογία μικροπολιτικές σκοπιμότητες...
-
- Ταγματάρχης
Μείωση θητείας (2009)
Ρε παιδια πως ειναι δυνατον να μειωσουν την θητεια την στιγμη που οι μοναδες δε συμπληρωνουν τα ατομα;
-
- Ταγματάρχης
Μείωση θητείας (2009)
Θυμαμαι ενας φιλος μου που ηταν στην κω το 2005 μου ελεγε οτι αξιωματικοι τους ελεγαν οτι θα ανεβει παλι η θητεια σε 18μηνο!
-
- Στρατιώτης
Μείωση θητείας (2009)
Φιλε γειτονακι πειραιωτη απο οτι καταλαβενεις ολα λεγονται αλλα δεν γινονται... Και αυτα που λες περι εμπλοκης υπαρχουν και τα εχω ακουσει απο πολους... Και δεν βλεπω καμια αλλαγη στην θητεια και ιδικα οταν μπλεκονται με τα πολιτικα αυτα τα κανουν ακομα χειροτερα.
-
- Ταγματάρχης
Μείωση θητείας (2009)
Σωστο! Απλα εχω ακουσει τοσα πολλα σχετικα με την μειωσει και αυξηση της θητειας! Ρε παιδια αν ηταν εφικτο κατι τετοιο δε θα εβγαινε ανακοινωση απο το γ. Ε. Εθ. Α;
-
- Στρατιώτης
Μείωση θητείας (2009)
Ακριβος και εγω το ανεφερα γτ το ακουσα σε Μ. Μ. Ε αλλα οπου ανακατεβοντε αυτοι και οι πολιτικοι δεν ξερουν τι τους γινετε τελικα γιαυτο παμε πισο σαν κρατος... Τεσπα ας μιν αναφερθουμε σε λεπτομεριες 

Μείωση θητείας (2009)
Οπ, καλό! καλές πληροφορίες, ευχαριστώ! Έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση; Βέβαια, θα μου πεις με το μπουδέλο που έχουμε γίνει ως χώρα ο στρατός μας μάρανε.
Αντι να δίνουν τα λεφτά στην παιδεία πάνε σε ελικόπτερα, τι να πεις...
Όσο για την αναβολή, άκουσον, άκουσον "δε θα δίνεται γιατί δε θα μπορεί ο στρατευμένος να συνηθίζει στο στρατιωτικό περιβάλλον"! Δηλαδή δε γαμ... τα μεταπτυχιακά και οι σπουδές και η εργασία, προέχει ο στρατός! Μόνο στην Ελλάδα αυτά περνάνε, είμαστε και πολύ μαλ... Ες !
Αντι να δίνουν τα λεφτά στην παιδεία πάνε σε ελικόπτερα, τι να πεις...
Όσο για την αναβολή, άκουσον, άκουσον "δε θα δίνεται γιατί δε θα μπορεί ο στρατευμένος να συνηθίζει στο στρατιωτικό περιβάλλον"! Δηλαδή δε γαμ... τα μεταπτυχιακά και οι σπουδές και η εργασία, προέχει ο στρατός! Μόνο στην Ελλάδα αυτά περνάνε, είμαστε και πολύ μαλ... Ες !
-
- Στρατιώτης
Μείωση θητείας (2009)
Δεν θελω να επεκταθει η συζητηση αλλα μια πληροφορια που πηρα θα την πω... Ηρθε ενας φιλος επιλοχιας στον πατερα και του ειπε οτι θα γινει αυτη η μειωσει και οτι θα το πιασει απο την αρχη του 2009! Και σκατοχαρηκα ελπιζω να μην αλλαξει τπτ παλι... :(
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες