Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2011)
- chris85
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Παιδιά αυτές τις μέρες στα σώματα ασφαλείας γίνεται χαμός. Βγήκε Προκήρυξη Για λιμενικό, θα βγει μέχρι το Φθινόπωρο για ειδικούς φρουρούς αλλά και για Λιμενοφύλακες και πυροσβέστες. Λέτε να γίνει κανένα συνταρακτικό γεγονός και να βγει και για ΕΠ. ΟΠ μέχρι το τέλος του χρόνου.
chris85 έγραψε:Παιδιά αυτές τις μέρες στα σώματα ασφαλείας γίνεται χαμός. Βγήκε Προκήρυξη Για λιμενικό, θα βγει μέχρι το Φθινόπωρο για ειδικούς φρουρούς αλλά και για Λιμενοφύλακες και πυροσβέστες. Λέτε να γίνει κανένα συνταρακτικό γεγονός και να βγει και για ΕΠ. ΟΠ μέχρι το τέλος του χρόνου.
Οχι. Μετα το 2014 (και αν). Μπορεις, αν θες, να πας για ΕΕΦΟΠ μεχρι τοτε.
Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας. Δε ξέρω κοιτάει και για ειδικούς φρουρούς, θα δούμε...
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
οχι, αλλα ελπιζουμεNICK έγραψε:Παιδιά, ξέρετε αν γίνει καμία Προκήρυξη Φέτος;
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 34
Εγω κατι ειχα ακουσει για τελη του χρονου αλλα που τετοια τυχη! Περιμενουμε... ! Μακαρι να βγει! Θα ηταν μεγαλη χαρα για καποιους ανθρωπους που θελουν να εκπληροσουν καποια ονειρα τους.
Κ για Ε. Π. Ο. Π ζητανε αει πτυχια ξενων γλωσσων κ ecdl; Απο ποτε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 65
Μαίρη23 έγραψε:Κ για Ε. Π. Ο. Π ζητανε αει πτυχια ξενων γλωσσων κ ecdl; Απο ποτε;
Από πάντα, μου φαίνεται άργησες να ξυπνήσεις και να πάρεις χαμπάρι τέτοιες προκηρύξεις

Ασε... Δεν ξερουνε να γραφουν το Μαρια κ εχουνε τα πτυχια αυτα; Δουλευομαστε εντελώς. Ξυπνα εσυ καλυτερα... Ειπαμε, λες και δεν εχουμε ατομα που ειναι μεσα.
Δεν αργησα να ξυπνησω, απλα τωρα ενδιαφερθηκα. Το εν οιδα οτι ουδεν ειδα, το ξερεις; Κατι λεει...
-
- Στρατηγός
Μαίρη23 έγραψε:Ασε... Δεν ξερουνε να γραφουν το Μαρια κ εχουνε τα πτυχια αυτα; Δουλευομαστε εντελώς. Ξυπνα εσυ καλυτερα... Ειπαμε, λες και δεν εχουμε ατομα που ειναι μεσα.
Eσύ το μόνο που ξέρεις είναι να κλαίγεσαι και να λες ότι έχεις άτομα σε όλα τα σώματα... Δεν σου φταίει κανένας που στα 23 σου αποφάσισες να ασχοληθείς με τέτοιους διαγωνισμούς
Και επειδή είσαι τελείως άσχετη υπάρχουνε ειδικότητες που θέλουνε μόνο απολυτήριο γυμνασίου και λυκείου αλλά τι σου λεω. Εσύ έχεις άτομα μέσα και τα ξέρεις όλα αυτά.
Πολύ ασχολήθηκα

Μαίρη23 έγραψε:Δεν αργησα να ξυπνησω, απλα τωρα ενδιαφερθηκα. Το εν οιδα οτι ουδεν ειδα, το ξερεις; Κατι λεει...
Τώρα ενδιαφέρθηκες γιατί ψάχνεις το "σιγουράκι"

Καταρχην δε σου ειπα τι εχω εγω, δεν κλαιγομαι, ισα ισα. Αλλα το δουλεμα δε το μπορω, ολοι τα λενε περιπλοκα ισως γιατι νομιζουν πως ετσι θα μας απογοητευσουν. Γενικα το λεω.
-
- Στρατηγός
Μαίρη23 έγραψε:Μάλλον, έτσι πάει γενικά πιστεύω...
Με ταλαιπωρείς αφού έχεις γίνει μέλος γιατί γράφεις σαν ανώνυμη;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες