Αύξηση θητείας (2011)

Πληροφορίες για μειωμένη θητεία, σωματική ικανότητα, ανυπότακτους και αντιρρησίες συνείδησης, δελτίο απογραφής στρατευσίμων, κατοίκους εξωτερικού κλπ
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
tritonas00
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από tritonas00 »

Ειμαι μουσικος και δουλευω απο τα 15 μου.

Προσωπικα το χαλι και τον παραλογισμο που ειδα απο ΕΠΟΠ οσο ημουν φανταρος, δεν το εχω δει πουθενα σε κανενα τομεα της δουλειας μου.

Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις και γνωρισα και πολυ καλα παιδια εποπ.

Αλλα στην πλειοψηφια... Αστα να πανε
COMMANDO13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από COMMANDO13 »

Έ ρε γλέντια, παντού το έχω διαβάσει ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένο το 12 μηνο... Το μόνο που μένει είναι αν θα ισχύσει απο τον Νοέμβρη ή απο το νέο έτος...
tritonas00
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αύξηση θητείας (2011)

E λογικα θα πρεπει να το ανακοινωσει ο υπουργος για να ειναι επισημο.
Βίτο Γκενοβέζε

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Βίτο Γκενοβέζε »

COMMANDO13 έγραψε:Έ ρε γλέντια, παντού το έχω διαβάσει ότι πρέπει να θεωρείται δεδομένο το 12 μηνο... Το μόνο που μένει είναι αν θα ισχύσει απο τον Νοέμβρη ή απο το νέο έτος...
Απο το νεο ετος.

COMMANDO13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αύξηση θητείας (2011)

tritonas00 έγραψε:E λογικα θα πρεπει να το ανακοινωσει ο υπουργος για να ειναι επισημο.

Ε θα το ανακοινώσει, δεν τίθεται θέμα σε αυτό... Το θέμα είναι πότε θα ανακοινωθεί και πόσο θα κάνουμε εμείς του Νοεμβρίου.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 35

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από yandr »

Mikael έγραψε:Ρε yandr εσύ τους τηρείς όλους τους κανόνες και νόμους από τους οποίους διέπεται η ζωή σου και κατ' επέκταση όλων μας;

Αν ναι, μπράβο σου.

Αν όχι, τι διάολο κάθεσαι και λες για τους άλλους;
Εδώ μιλάμε για βασικά πράγματα.

Αν είναι ο ένας να μην πηγαίνει στρατό, ο άλλος να μην πληρώνει ΦΠΑ (το είδαμε και αυτό), ο άλλος να μην πληρώνει εισιτήριο κοκ να το κλείσουμε το μαγαζί.

Αλλά παράλληλα να βγαίνουμε στο Σύνταγμα και να το παίζουμε και αγανακτισμένοι κατσαπλιάδες.

Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 16

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Epilarxos »

tritonas00 έγραψε:
yandr έγραψε:Και η ζωή διέπεται από κανόνες και νόμους. Υπηρέτησέ τους και είμαστε όλοι ΟΚ.

Ναι στην ζωη ομως δουλευω και βγαζω εναν αξιοπρεπες μισθο.

Στον στρατο π@δ@χτικα και επερνα 8.60.

Αρα αλλο να υπηρετεις κατι που σε σεβεται και αλλο τον παραλογισμο - καρκινο που λεγεται στρατος.

Ενα καλο εχει ο στρατος. Απορροφαει ολους τους διανοητικα καθυστερημενους και τους κανει εποπ.

Οποτε ουσιαστικα ξεβρωμιζει απο μια αποψη την κοινωνια.

θα ειναι τεραστιο εγκλημα αν αυξησουν την θητεια.

Όπα ρε μεγάλε! Κάνε και λίγο κράτει εσύ ο νοήμων άνθρωπος. Από τη μία λυσσάμε και θέλουμε μισθοφορικό στρατό να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση και από την άλλη θεωρούμε διανοητικά καθυστερημένους αυτούς που, αν θα γίνει το σύστημα κάποτε μισθοφορικό, θα μας ξελασπώσουν από τα κακώς κείμενα! Και δε μου λες κάτι για να έχουμε και καλό ρώτημα! Στη δουλειά σου ο εργοδότης σου είναι πάντα δίκαιος μαζί σου; Σε αμοίβει με όσο θα έπρεπε ή όσο θα ήθελες; Ποτέ δε σε έχει αδικήσει; Πάντα είναι εντάξει μαζί σου; Στην οικογένειά σου τα πάντα πάνε ρολόι; Ποτέ δεν υπήρξε θέμα προστριβής και διαφωνίας με τους συγγενείς σου; Για μερικούς μήνες μόνο πηδήχτηκες και έπαιρνες 8.60; Δηλαδή μετά το στρατό (και ειδικά από εδώ και στο εξής) όπου θα τα βρεις όλα μπαστούνια τι θα κάνεις;

Όπου η δόξα και το καθήκον!!!
Δημήτρης

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Προς pilarxos:
Τι εννοείς ότι δεν είναι μόνο αγγαρείες και σκοπιά ο στρατός (δε μιλάω για ειδικές δυναμεις, αλεξιπτωτιστες κλπ); Θες να πεις ότι αν γίνει επιστράτευση, εμένα θα με έχουν Εκπαιδεύσει ώστε να είμαι έτοιμος για κάτι τέτοιο; Να σφουγγαρίζω θα έχω μάθει. Όχι να χρησιμποιώ οπλο. Αν η εκπαίδευση ήταν σοβαρή, δε θα διαμαρτυρόμουν ακόμη και 15 μήνες να ήταν ο στρατός. Και πάλι μπορεί να με ενοχλούσε για διάφορους λόγοςυ (οικονομικούς, οικογενειακοους κλπ) αλλά δε θα εβγαζα άχνα.
Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αύξηση θητείας (2011)

Δεν ξέρω τι έκανες εσύ, εμείς πάντως στα Τεθωρακισμένα και βολές κάναμε και με όπλο και με τα άρματα και ασκήσεις κάθε είδους. Ειδικά στη Μονάδα κάθε 15 μέρες είχαμε βολή πολυβόλου με το άρμα τύπου ΗΛΑΠ. Και επίσης δε νομίζω ότι ΟΛΟΣ ο στρατός είναι μόνο σφουγγάρισμα. Σίγουρα κάτι θα έμαθες... Ψάξε και θα το βρεις. Σίγουρα θα έμαθες να χειρίζεσαι κάποιες δύσκολες καταστάσεις με τη σκέψη σου και το λόγο σου. Κι αυτό είναι σίγουρα κάτι.
Mikael

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Mikael »

Ο καθένας εδώ (και παντού γενικότερα) νομίζει πως ό, τι ισχύει για τον ίδιο,(πρέπει να) ισχύει και για τους υπόλοιπους.

Γι' αυτό ο καθένας εδώ (και παντού γενικότερα) λέει το κοντό του και το μακρύ του.

Επειδή ο Epilarxos έριξε βολές στα Τεθωρακισμένα δεν υπήρξε κανείς σε κανένα στρατόπεδο που να μην έριξε.
tritonas00
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Αύξηση θητείας (2011)

Mikael έγραψε:Ο καθένας εδώ (και παντού γενικότερα) νομίζει πως ό, τι ισχύει για τον ίδιο,(πρέπει να) ισχύει και για τους υπόλοιπους.

Γι' αυτό ο καθένας εδώ (και παντού γενικότερα) λέει το κοντό του και το μακρύ του.

Επειδή ο Epilarxos έριξε βολές στα Τεθωρακισμένα δεν υπήρξε κανείς σε κανένα στρατόπεδο που να μην έριξε.

Ακριβως.

Γιατι ολοι ειμαστε στρατοκ@υλοι μαλλον, επειδη ο Epilarxos γουσταρει αρματα.
Epilarxos
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Αύξηση θητείας (2011)

Προφανώς χρησιμοποιείτε την ειρωνία λόγω έλλειψης επιχειρημάτων. Δεν έχω να πω τίποτα, γιατί με τον τρόπο σας αποδεικνύετε και το ποιόν σας. Επομένως δεν έχει νόημα μια συζήτηση περαιτέρω.
Mikael

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Mikael »

Κι ο Σωκράτης ήταν είρων, τι πάει να πει αυτό;

Μερικοί είναι για πολλή ειρωνία, όχι αστεία. Όλη μέρα να τους καις στην ειρωνία μέχρι να τους κάνεις πλύση εγκεφάλου.
Έτσι κι αλλιώς και τώρα με πλύση εγκεφάλου είναι.

Ενώ το επιχείρημα του Epilarxos είναι φοβερό. Έριξε εκείνος βολές, άρα όλο και κάτι θα έμαθαν όλοι τόσα χρόνια.
Μάλιστα χρησιμοποιεί και τον όρο «σίγουρα» τρεις (3) φορές.

Κάποτε κι εγώ θεωρούσα ότι μερικοί «τον θέλουν» τον στρατό τους για να στρώσουν. Πλέον θεωρώ ότι όχι μόνο δε βγαίνει κάποιος καλύτερος από το κωλοχανείο, αλλά βλέπω αρκετούς να έχουν βγει χειρότεροι.

Και το κακό είναι ότι δεν παίζει να πέφτω και πολύ έξω.
Δημήτρης

Αύξηση θητείας (2011)

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά το 95% των ατόμων που ξέρω γύρισαν από το στρατό 10 κιλά βαρύτεροι και όσο ήταν εκεί μόνο στο κέντρο εκπαίδευσης ένιωσαν πως έκαναν κάτι. Αλλά και αυτό το κάτι ήταν σαν να μην έκαναν τίποτα από τη στιγμή που όταν πήγαν στο στρατόπεδο έκαναν σχεδόν αποκλειστικά σκοπιά και αγγαρείες.
COMMANDO13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Αύξηση θητείας (2011)

Παιδιά, συζήτηση κάνουμε... Μην ξεφεύγεται απο το θέμα... Φιλικά Εικόνα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες