Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 26
μαρια έγραψε:Οι βασεις θα βγουν οπως και καθε χρονο το τριτο 10/ημερο του Αυγουστου
Εχει δικιο ο τζιμι. Τι βλακειες λεει αυτος ο μπιλαρας; Στον υπνο του τα ειδε ολ'αυτα;
να εισαι τοσο αγενης οταν εχεις μεγαλυτερη σιγουρια για τις αποψεις σου
μεσα με τελη ιουλιου λεγοταν οτι θα εχουν βγει
και αυτο επειδη επρεπε να ειχαν λυσει ηδη το μπαχαλο με την αστυνομια
τωρα η αστεια θεωρια "οτι θα βγουν οπως καθε χρονο ειναι οσο βλακωδης με αυτα που λεω εγω
γιατι ΚΑΘΕ χρονο τελη ΙΟΥΛΙΟΥ δινουν τα βιογραφικα και οχι τελη ΙΟΥΝΙΟΥ οποτε η κοινη λογικη δεν μου λεει οτι ξυπνανε μια μερα του αυγουστου και λενε "τελος το καλοκαιρι, κεφαλια μεσα ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΤΕ τις βασεις"
τους παιρνει κοντα 20 μερες να βγαλουν βασεις
αυτο λεει η κοινη λογικη
τελη ιουλιου με μεσα αυγουστου κοντα 15γουστο περιπου 20 μερες
οποτε επικαλουμαι την βλακεια της προσθεσης που ειδα στον υπνο μου χτες
και λεω 28 ιουνιου που ηταν να καταθεσουμε εμεις +20,25 μερες=τελη ιουλιου
αυτο ειναι αυτο που λεει η δικη μου λογικη
οχι οτι εχουν τις βασεις και τις κρατανε κρυφες μεχρι τον αυγουστο για να μην εχουμε γρουσουζια
απλως εχει γινει το μπουλουκι που δεν ξεραν ποσους θα παρουν αστυνομια
η ανακοινωση των βασεων δεν ειναι ονομαστικη γιορτη να εχει σταθερη ημερομηνια
η κοινη λογικη και οχι οι βλακειες που βλεπω στον υπνο μου λενε
"εδωσα το μηχανογραφικο μου ενα μηνα πριν τους περσινους, αρα οι βασεις θα βγουν ενα μηνα πριν τους περσινους, επειδη ολη η διαδικασια θα ξεκινησει ενα μηνα πιο πριν"
και συμφωνα με τον αγαπητο τζιμη που λεει το 3ο δεκαημερο αυγουστου ->3ο δεκαημερο ιουλιου
Γεια σας παιδια! Θα ηθελα να ρωτησω την γνωμη σας. Συγκεντρωσα 12.600 μορια και θελω να περασω στη σχoλη μονιμων υπαξιωματικων και ανηκω στην ειδικη κατηγιρια α (τριτεκνος) ειμαι 77 μορια κατω απο την περσινη βαση εχω πιθανοτητες να περασω?
- diplomaths
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 3
Νικόλα έχεις πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες
Billara, χωρίς να ξέρω ακριβείς ημερομηνίες, όχι και πως εσύ δηλαδή αναφέρεις κάτι συγκεκριμένο, αλλά ναι μεν πέρσυ είχαν αργήσει με τα μηχανογραφικά λόγω των απεργιών των καθηγητών, αλλά και φέτος που ξεκίνησε νωρίτερα, είχε και τις αναβολές στην αρχή, και στο τέλος που το αφήνανε παραπάνω για να διορθωθουν λάθη με τις ειδικές κατηγορίες κλπ
Billara, χωρίς να ξέρω ακριβείς ημερομηνίες, όχι και πως εσύ δηλαδή αναφέρεις κάτι συγκεκριμένο, αλλά ναι μεν πέρσυ είχαν αργήσει με τα μηχανογραφικά λόγω των απεργιών των καθηγητών, αλλά και φέτος που ξεκίνησε νωρίτερα, είχε και τις αναβολές στην αρχή, και στο τέλος που το αφήνανε παραπάνω για να διορθωθουν λάθη με τις ειδικές κατηγορίες κλπ
-
- Υπολοχαγός
Γιατι πρεπει να πω ακριβη ημερομηνια... Ειπα οτι κανονικα επρεπε αυτες τις μερες να εχουν βγει αλλα μετατιθεται για Αυγουστο, δεν ειμαι στο υπουργειο παιδειας να σου πω μερα και ωρα, ειμαι αρκετα σαφης
φετος ξυνονται επειδη θελουν να παρουν πιο πολλους αστυνομικους απο οτι θελει το υπουργειο παιδειας και για αυτο καθονται απραγοι ασε που φετος ειχαν (λιγες μονοημερες βεβαια) απεργιες με αφορμες απο τα επισοδια στο κεντρο
αλλα για μην σου μεινει η αμφιβολια
περσυ τα εδωσαν 28 ιουλιου και βγηκαν κοντα 20 αυγουστου
-> Φετος θα ΕΠΡΕΠΕ αφου τα δωσαμε ακριβως ενα μηνα πιο πριν καπου 18-20 ιουλιου να εχουν βγει
και οχι να τρωγομαστε 24 ΠΟΤΕ θα βγουν...
φετος ξυνονται επειδη θελουν να παρουν πιο πολλους αστυνομικους απο οτι θελει το υπουργειο παιδειας και για αυτο καθονται απραγοι ασε που φετος ειχαν (λιγες μονοημερες βεβαια) απεργιες με αφορμες απο τα επισοδια στο κεντρο
αλλα για μην σου μεινει η αμφιβολια
περσυ τα εδωσαν 28 ιουλιου και βγηκαν κοντα 20 αυγουστου
-> Φετος θα ΕΠΡΕΠΕ αφου τα δωσαμε ακριβως ενα μηνα πιο πριν καπου 18-20 ιουλιου να εχουν βγει
και οχι να τρωγομαστε 24 ΠΟΤΕ θα βγουν...
Εδω θα ειμαστε και θα το δεις μπιλλαρα οτι θα βγουν τον Αυγουστο μετα τις 22 του μηνος. Μη ξεχνας οτι τα παιδια που δινουν για αστυνομια δεν εχουν τελειωσει ακομη (τελειωνουν τελος του μηνα). Μετα ειναι ο Αυγουστος που ειναι ολα κλειστα. Οποτε; Ειναι και το αλλο. Αυτοι τα παιδια τους τα εχουν και σπουδαζουν στο εξωτερικο οποτε τι τους νοιαζει για μας; Σιγα να μην καιγονται; Καλη επιτυχια σε ολους μας.(Χωρις αγχος).
Μετά τον Δεκαπενταύγουστο οι βάσεις
Εκτός πανελληνίων οι στρατιωτικές σχολές
Δυο άρθρα που πιστευω θα σας ενδιαφερουν... Αυτη χωρα μια ζωη πισω θα ειναι και θα αντιγραφει τους αλλους... Ελεος...
Εκτός πανελληνίων οι στρατιωτικές σχολές
Δυο άρθρα που πιστευω θα σας ενδιαφερουν... Αυτη χωρα μια ζωη πισω θα ειναι και θα αντιγραφει τους αλλους... Ελεος...
Τελικά που πιστεύετε θα κυμανθεί.
ςειμαι ειδικη κατηγορια τριτεκνων και εχω βγαλει 13300 μορια... εχω ελπιδες για την σχολη ΣΜΥ οπλα?
-
- Υπολοχαγός
ΤΖΙΜΙ έγραψε:Εδω θα ειμαστε και θα το δεις μπιλλαρα οτι θα βγουν τον Αυγουστο μετα τις 22 του μηνος. Μη ξεχνας οτι τα παιδια που δινουν για αστυνομια δεν εχουν τελειωσει ακομη (τελειωνουν τελος του μηνα). Μετα ειναι ο Αυγουστος που ειναι ολα κλειστα. Οποτε; Ειναι και το αλλο. Αυτοι τα παιδια τους τα εχουν και σπουδαζουν στο εξωτερικο οποτε τι τους νοιαζει για μας; Σιγα να μην καιγονται; Καλη επιτυχια σε ολους μας.(Χωρις αγχος).
το ποτε θα βγουν με το ποτε ηταν προγραμματισμενο
και με το ποτε ΕΠΡΕΠΕ να βγουν ειναι αλλο πραμα
το "2ο 10ημερρο ΙΟΥΛΙΟΥ" ειχε υποθει απο υφιπουργο
ε τωρα μπορουμε καθε μια εβδομαδα ανακοινωνεται αλλη υμερομηνια
αλλοι πιστευουν οτι ειναι ονομαστικη γιορτη του αυγουστου "η κοιμιση της Θεοτοκου και η ανακοινωση των βασεων"
δεν προσπαθω να κανω κοντρα με κανεναν
αλλα 1ον φετος εγινε η καταθεση μηχανογραφικων ενα μηνα νωριτερα - κοινη λογικη-> Επρεπε να βγουν ενα μηνα νωριτερα
2ον αφου το site ελεγε το 2ο 10ημερο ιουλιου... Φταιω εγω; Να πας να ριξεις αυγο στο/η υφιπουργο οτι ειναι ψευτης τωρα αν ειναι κανουμε μια προβλεψη για να ειμαστε μεσα
και εγω λεω εκ τους ασφαλους οτι μεχρι σεμπτεμβρη θα εχουν βγει... Αποτελεσματικο;100% κατατοπιστικο;0%
Καλησπερα. Κατι γνωστοι μου μου ειπαν πως θα ανεβουν οι βασεις του στρατου. Ξερει κανεις εαν ισχυει κατι τετοιο; Ισχυει μονο για τις μεγαλες σχολες π. Χ ΣΑΝ και οχι για σμυ; Και ειναι δυνατον να ανεβουν οι βασεις με ολα αυτα που εγιναν;
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
και που το ξερουν οι γνωστοι σου ; Χαλαρωσε και μην ακους κανεναν γιατι Οι περισσοτεροι Λενε οτι τους ερθει Στο μυαλο. Απλα ικασιες κανουν.Κωνσταντίνος έγραψε:Καλησπερα. Κατι γνωστοι μου μου ειπαν πως θα ανεβουν οι βασεις του στρατου. Ξερει κανεις εαν ισχυει κατι τετοιο; Ισχυει μονο για τις μεγαλες σχολες π. Χ ΣΑΝ και οχι για σμυ; Και ειναι δυνατον να ανεβουν οι βασεις με ολα αυτα που εγιναν;
Μπιλαρα θυμασαι που σου τα' λεγα; Σου παω και ενα στοιχημα οτι θ'ακουσουμε τα μαντατα στις 24/8 ημερα Τεταρτη. Τον Τζιμι να τον πιστευεις την επομενη φορα.(Τελικα εμαθες ποσα μορια εβγαλες; Γιατι ειχες ενα θεμα την προηγουμενη φορα με κατι προσθεσεις).
-
- Υπολοχαγός
Τι ειδες που στα λεγα
και εγω ειπα επισης οτι θα βγουν μεχρι το σεμπτεμβρη
σκοπως δεν ειναι να λεμε γενικα και αοριστα αλλα να επιχειρηματολογουμε δες ενα θεμα εδω καπου ειναι "πανελληνιες εξετασεις" εκει μετεφερε ο αλλος το λινκ που ειχα με λογια του υφιπουργου για το 2ο δεκαημερο του ιουλιου
ψεματα ειπε. Ψεματα σου ειπα δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου
και η λογικη οτι τα καταθεσαμε ενα μηνα πιο πριν και η λογικη οτι οποιος εκπροσωπει υπουργειο πρεπει να εχει μια στοιχειωδη υπευθυνοτητα ελεγαν για τοτε που ειπα
αλλο αν τελικα ξυνοντουσαν
τωρα για τα μορια μου φιλαρακι δεν εχω ιδεα... Καθε μετρητηρι στο web μου βγαζει και αλλο νουμερο :P η βαθμολογια μου κυμαινεται απο 17-17.2 μποφορ. Εεεε χιλιαδες μορια ηθελα να πω
και εγω ειπα επισης οτι θα βγουν μεχρι το σεμπτεμβρη
σκοπως δεν ειναι να λεμε γενικα και αοριστα αλλα να επιχειρηματολογουμε δες ενα θεμα εδω καπου ειναι "πανελληνιες εξετασεις" εκει μετεφερε ο αλλος το λινκ που ειχα με λογια του υφιπουργου για το 2ο δεκαημερο του ιουλιου
ψεματα ειπε. Ψεματα σου ειπα δεν τα εβγαλα απο το κεφαλι μου
και η λογικη οτι τα καταθεσαμε ενα μηνα πιο πριν και η λογικη οτι οποιος εκπροσωπει υπουργειο πρεπει να εχει μια στοιχειωδη υπευθυνοτητα ελεγαν για τοτε που ειπα
αλλο αν τελικα ξυνοντουσαν
τωρα για τα μορια μου φιλαρακι δεν εχω ιδεα... Καθε μετρητηρι στο web μου βγαζει και αλλο νουμερο :P η βαθμολογια μου κυμαινεται απο 17-17.2 μποφορ. Εεεε χιλιαδες μορια ηθελα να πω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες