Αμφίβιοι Καταδρομείς: Εκπαίδευση / Ασκήσεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Apap
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Apap »

Johny έγραψε:Αδέρφια , οι αμφίβιοι κάνουν ασκήσεις με πλωτά και Zodiak ; Επίσης κάνουν αποστολές σε βραχονησίδες και νησιά ;

Ευχαριστώ

Αν δεν κάνουν αυτοί ποιοί κάνουν; ΕικόναΕικόνα
Εκτός από αυτούς τέτοιες ασκήσεις κάνουν και τα κομάντο του Λιμενικού.
DM90
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από DM90 »

Felix Borja έγραψε:Παιδιά , ήρθε το χαρτί σε ένα φιλαράκι μου να πάει Μεγάλο Πεύκο Καταδρομέας και ρωτάω αν μπορεί όταν παρουσιαστεί εκεί να το αλλάξει και να πάει Πεζοναύτης στο Βόλο. Θεωρείται αυτό μετάταξη;

Όσο για αυτά που είπε ο Ηλυσιακός-ΜΑΚ για τα καψώνια , όλα αυτά είναι ΑΙΣΧΟΣ. ΜΑΚ πας για να ιδρώσεις για τη πατρίδα κι όχι να ιδρώσεις έπειδή κάποιοι φλώροι σε τρέχουν για να πουλάνε μούρη.

Φίλε giorgos αν κάποιος σε ξεσκίσει και σε ξευτιλίσει χωρίς λόγο , μπορείς να κάνεις αυτό που έκανε ένα φιλαράκι μου. Όταν τελείωσε τη θητεία του , πήγε και βρήκε αυτόν το φλώρο και τον έστειλε στα Επείγοντα. Μη μασάς πουθενά !!! Καλή θητεία

αίσχος ε...

θα σου πώ ένα παράδειγμα.. στην αμερικάνικη γεωργική σχολή που πήγαινα (τεε) οικοτροφείο ήταν... όποτε όπως ήταν φυσικό υπήρχε μια ιεραρχία αναμεσά μας και στην κορυφή ήταν οι της 3ης τάξης..
Όταν ήμουν εγώ πρώτη μας κάναν διάφορα ψαρώματα όχι τόσο χοντρά όσο κάναν παλιότερα αλλά δεν είμασταν "χαλαροί"
η "σειρά" μου και οι προηγούμενες, αν μπορώ να το πώ έτσι, και δεμένοι είμασταν και δεν κάναμε *****, σεβόμασταν τους μεγαλυτέρους μας, ούτε κλέβαμε ποτέ ο ένας τον άλλον (μερικά σκηνικά γίναν αλλά ήταν δεν ήταν 2-3).
Όταν γίναμε που λες εμείς 3η γίνονταν πολύ λίγα "ψαρώματα" το αποτέλεσμα ξέρεις πιο ήταν; Οι της 1ης βγάζανε τα μάτια τους μεταξύ τους, κάρφωναν ο ένας τον άλλον, κλοπές γινόντουσταν συνεχεία ***** κάνανε και δεν σεβόντουσταν σχεδόν τίποτα και ήταν και πιο μαμόθρεφτα

Αυτό που θέλω να πώ είναι μπορεί να μην είναι ευχάριστα αυτά τα πράγματα αλλά κακό δεν κάνουν.. το αντίθετο
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φίλε DM90 , για φάπες και ψαρώματα συμφωνώ . Αλλά να βάζουν το κεφάλι σου μέσα στη τουαλέτα είναι ντροπή για το σώμα. Δε λέω ότι γίνονται ΄συχνά αυτά , αλλά τα άκουσα.
Αγήνωρ
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Αγήνωρ »

Πόσες κάμψεις έλξεις κτλπ πρέπει να κάνουμε περιπου για να είναι ικανοποιητικές επιδόσεις;

Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Hλυσιακός-Ι ΜΑΚ »

40 κάμψεις,5 έλξεις,6μιση λεπτά το μίλι,4 λεπτά το χιλιόμετρο. Αυτά πάνω κάτω
κου-κου
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από κου-κου »

Καλησπέρα, θα ήθελα σας παρακαλώ να μου πείτε "τι εστι πεζοναυτης"; Είναι πολύ πακέτο το όλο θέμα... ;

Μετά τον Βόλο που μπορεί να είναι το επόμενο;

Ισχύει ότι είναι ζόρικο... ;

Τι πρέπει να κάνεις για να σε κόψουν; Είναι καλό να σε κόψουν ή μετά θα σε γαμ... σουν εκεί που θα πας... ;

Anonymous

Πάντως το πνηξιμο στην πισίνα ισχίει και για τους αμφίβιους ή μόνο για ουκ ;
tzikass
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από tzikass »

Οχι δεν ισχυει κατι τετοιο οι αμφιβιοι ειναι σαν τους ορεινους απλα εχουν και εκπαιδευση με την θαλασσα νομιζω μονο οι ανιχνευτες ασχολουνται με αυτονομη καταδυση
Anonymous

Γεια σας παιδες μου! μια ερωτηση στοθς αμφιβιους κανοθν αρκετη γυμναστικη για να κανοθν ενα αξιςπρεπες σωμα... Εθχαρηστς πολυ... Απλα ρωταω γιατι παρουσιαζομαι σε 20 μερες και δεν ξερω που να παω

Anonymous

Γνωρίζει κάποιος αν στην εκπαιδευση των αμφίβιων περιλαμβάνεται και κολύμπι ή άλλες θαλάσσιες ασκήσεις; ;
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από vasilis »

Δυστυχως φιλε δεν περιλαμβανετε κολυμπι μονο μια ασκηση πανικου που σε πετανε απο τη βαρκα μεσα στο νερο με εξαρτηση οπλο και θα πρεπει να βγεις στην επιφανια με το οπλο στο χερι και βγαλμενη την εξαρτηση πραγμα πολυ απλο αλλα πρεπει να το κανεις καπως γρηγορα(δεν σε χρονομετρουν) και πιστεψε με αυτο μπορει να το κανουν καποιοι αλλοι συναδελφοι σου και εσυ ή οχι απλα για να το δειτε πως γινετε! Απο ασκησεις αμφιβιες θα κανατε με τα ζοντιακ ανακαταληψη βραχονισιδας, κρουση σε εχθρικο στοχο και τετοια! Τουλαχιστον εγω τωρα πριν 2βδομαδες που περασαμε πεν αυτα καναμε μετα στη μοναδα φαντασου ασκησεις με ζοντιακ 50αρα ανταρτη στο βουνο και χειμερινι διαβιωση!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Να ρωτήσω:

Στο Σχολείο Δυτών Μάχης πάνε μόνο οι αξιωματικοί;
vasilis
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από vasilis »

Ολα τα σχολεια ειναι μονο για στελεχο! Για κανεναν αλλο δηλαδη για αξιωματικους και ΕΠΟΠ
Anonymous

οι αμφιβιοι εχουν πολυ αξηνα, τσαπα. Γκασμα, χαρμανι, φτιατι καθημερινα και οχι ασκησεις.

το περασα! Μην ενθουσιαζεστε οσοι λετε να πατε!

ασε και οι εποπ νομιζουν οτι καποιοι ειναι. Αλλα εγω Απολιθικα. Αυτοι θα βαρανε προσοχες μεχρι να παρουν συνταξη...

λελε

Anonymous

Το ακουσα και εγω οτι το πευκο ειναι 'χαλαρο'. Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα μου ειπαν παλιοι οτι φιλοι τους που πηγαν πευκο για καταδρομεις ειχαν χαλαροτερη βασικη απο τους πεζοναυτες.

νομιζω πως απλα λιγη φημη-διαφημιση παραπανω χρειαζεται το ταγμα το πεζοναυτων για να προσελκησει 'ειδικοδηναμιτες' μιας και ειναι υποτιμημενο

με το καλο με την επομενη αδεια θα εχω και ενημερωση απο την βασικη. Κριμα που εκοψαν τις καμψεις απο το 505, τις θεωρει προσωπικο καψωνι ο διοικιτης και απαγορευτε στα καλα καθουμενα να βαραει νεοσυλλεκτος καμψεις. Μεχρι και οι εκπαιδευτες το απαγορευουν για να μην τους παρει ματι κανεις και θεωρησει οτι εριξαν καμψεις σε νεοσυλλεκτο. Αναγκαζομαστε να φυλαμε τσιλιες για να παρουμε καμια 50αρα καμψεις
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες