Βάσεις - μόρια για ΣΜΥ (2011)
Δεν ξέρω για τόσο λίγο αλλά ελπιίζω να πέσουν τουλάχιστον 2 χιλιαρικα γιατι θέλω να είμαι μέσα! Χαχχα
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 9
Γεια σας! Οπως σας εχω ξαναπει ειμαι μαθητης επαλ στην ειδικοτητα του ηλεκτρονικου-συστηματων επικοινωνιων. Εχω περασει απο ενιαιο πρωτη λυκειου και λιγο δευτερα λυκειου στην τεχνολογικη κατευθυνση και ενο ημουν σχετικα καλος στα μαθηματα κατευθηνσης γιατι παντα ειχα εφεση σε αυτα εφυγα για δικους μου λογους. Φετος ξαναπηγα φροντηστηριο γιατι περυση δεν πηγα και μεχρι τωρα εχω γραψει πολυ καλους βαθμους. Αυτο που εχω να πω ειναι οτι οταν ειμαστε απεξω χωρις να ζουμε πραγματα, μπορουμε να λεμε πολλα. Τα μαθηματικα του επαλ για ενα παιδι του ενιαιου μπορει να ειναι ευκολα! Αλλα για ενα παιδι του επαλ ειναι πολυ δυσκολα. Τα πιο πολλα παιδια που πηγαινουν επαλ ακομα-ακομα στο γυμνασιο εχουν μεινει στα μαθηματικα. Επισης τα μαθηματα ειδικοτητας ειναι δυσκολα! Στην ειδικοτητα μας υπαρχει ενα μαθημα που λεγετε επικοινωνιες και επρεπε να μαθω 50 τυπους και παρα μα παρα πολυ θεωρια. Το αλλο ειναι τα ψηφιακα που ενταξει εμενα μου φενετε πιο ευκολο απο τις επικοινωνιες αλλα οχι οτι ειναι ευκολο γιατι και αυτο εχει παρα πολυ θεωρια και ασκησης. Εχω γραψει αρκετα καλους βαθμους! Μαθηματικα 17+, εκθεση 13+, επικοινωνιες 15-18! Περιμενω το τελευταιο μαθημα την τριτη για να δω αν θα παω να δωσω αθληματα για σμυ. Ειναι μεγαλη βλακεια να γραφεις τετοιους βαθμους και να μην εκπληρωνεις το ονειρο σου επειδη καποιοι επιλεγουν εναν μαθητη απο ενιαιο που δεν εχει καμια γνωση στις επικοινωνιες και θα τον βαλουν διαβηβαστη. Μεγαλη πικρα! Η σμυ θα μπορουσε να με εκμεταλυτει πολυ καλα οπως και αλλα παιδια απο επαλ σε αλλες ειδικοτητες! Τι να κανουμε ετσι ειναι το κωλοσυστημα. Αν το κρατος μας ηταν σωστο δεν θα ειχαμε φτασει εδω που φτασαμε.
Δεν ξέρω αλλα δεν μπορώ να βρω για την ΣΜΥ αν μπορει καποιος να το βρει και να το ανεβασει :)
~ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ ΑΡΧΕΙΝ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ~ "Αν μάθεις να διοικείσαι θα γνωρίζεις να διοικείς"
-
- Στρατηγός
karabill έγραψε:Δεν ξέρω αλλα δεν μπορώ να βρω για την ΣΜΥ αν μπορει καποιος να το βρει και να το ανεβασει :)
http://www.ypepth.gr/efarmoges/baseis.php μπαίνεις εδώ βάζεις εκεί που λέει σχολή ΜΟΝΙΜΩΝ ΥΠΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (Σ. Μ. Υ) και στο βγάζει δεν είναι δύσκολο
Το εκανα πριν αυτο αλλα μου εβγαζε δεν βρεθηκαν αποτελεσματα. Κατσε να το ξανακανω και θα σου πω
-
- Στρατηγός
karabill έγραψε:Το εκανα πριν αυτο αλλα μου εβγαζε δεν βρεθηκαν αποτελεσματα. Κατσε να το ξανακανω και θα σου πω
Εκεί που λέει ίδρυμα βάζεις στρατ
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
2423 ειναι πολλοι που εβαλανα για επιλογη την σμυ; Δειτε στο σιτε
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
Καποιοι απο αυτους μπορει να θελουν καποια αλλη σχολη και να δηλωσαν την σμυ επειδη ειναι κοντα τους. Εγω πχ εβαλα πρωτη επιλογη την σμυν επειδη ειναι κοντα μου αν και θελω σμυ.
- ΝΙΚΟΛΑΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
- Επάγγελμα: ΜΑΘΗΤΗΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΛΟΧΙΑΣ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑΣ
Μειωμένες κατά 5-10 % αναμένεται να είναι φέτος οι θέσεις εισαγόμενων μαθητών στις Ανώτατες (ΑΣΕΙ) και Ανώτερες (ΑΣΣΥ) Στρατιωτικές Σχολές, όπως προκύπτει από την προκήρυξη που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από το ΓΕΕΘΑ. Συνεχεια..TA NEA RSS να και κατι αρνητικο
- ΑΡΜΕΝΙΣΤΗΣ
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 10
Καλημέρα σε όλους. Είμαι καινουργιος. Πόσο λέτε να πάει η βάση για την γενική σειρά;
Ρε παιδιά λέτε να ανέβει; Δόξα το θεό την έπιασα με 200 μόρια διαφορά.
EΓω περσυ ημουν 4500 χιλιαδες πανω και την εχασα για 10 μορια πανω κατω... Πολλοι θα δηλωσουν στρατιωτικες σχολες λογω κρισης και επειδη θα μειωθουν και οι θεσεις οι βασεις λογικα θα ανεβουν...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες